Trampa čeka sudbina Slobodana Miloševića!

Trampara legenda

carl-barks-05.jpg

Sigurno da su demokrate mogle da odaberu bolje kandidate od ovih senilnih staraca...
Kakve su im uopste sanse protiv Trampa...?
nikakve, sve je deo zavere da tramp pobedi bez ikakvih dilema, zato su i odabrali te gubitnike da nas uveseljava dok ih delje i ponizava
"Leaders lead. Cowards kneel."
Trump shares tweet calling Biden "coward" for kneeling in solidarity with protesters

slicno kao i kod nas, demokratska stranka je predvidjena da se ugasi [ali prvo da se ponize i nikada vise ne oporave], i da je zameni narodna [amerika je vec imala narodnu u istoriji]

U normalnim okolnostima Tramp bi pukao lagano zbog ne baš sjajnih rezultata , mora imbecilnih gafova i očajne reakcije na COVID.
Iako to deluje malo čudno čini mi se da mu je ovo oko ubistva Džordža Flojda i divljanje pod tim izgovorom, malo vratilo šanse u smislu polarizacije društva i motivacije republikanaca i dela stanovništva koje traže sigurnost i zaštitu. Ali sve je to na dugom štapu.
Realno čovek je hodajući blam i karikatura, mene čudi da se drži i ovoliko sa procentima. Još nije gotovo ali samo teška debilana sa strane Bajdena može mu pomoći u ovim okolnostima.

Inače nikakve veze sa pomenutom trojicom nema. Niti su iste okolnosti, ni pozadina priče a što je najvažnije nema nikakve šanse da Tramp recimo odbije rezultate izbora ili ih ignoriše. To je USA, nakon sve prljavštine u kampanji zahvaliće se svojim biračima,čestitati protivniku i vratiti se starletama i hotelima.

Ne bih ja povezivao nepovezivo.

Poslednja izmena:

Back