Tramp zavesa dimna

Poruka
4.292
Covek koji je upoznat sa stvarima iza paravana u Americi mi je reko nesto sto sam i ja mislio.

Zapadni bankari koji imaju pretenziju da zavladaju celim svetom i svim aspektima zivota na planeti igraju prljavu igru. Tramp je njihov novi plan, Postoje zilave struje i mase koje ne mogu slomioti dosadasnjim nacinom delovanja pa su napravili plan "meka invazija"

Do pre godinu dana da je neko reko da ce predsednik Amerike doci u Srbiju ili u Rusiju ili u jos nekim drzavama mnogim i da ce ga tamnosnji narod docekati sa ovacijama i sa cvecem masovno svako ce reci da je lud. A evo danas da dodje Tramp u tim drzavama malte ne narod bi ga docekao cvecem. To je ono sto su hteli, plan "meka invazija".

Ono sto je jos bitnije vrlo mali broj ljudi zna da postoje dve struje koje su suprotstavljene ispod tih vladara na vrhu ali obe grupe su iza zavese i obe grupe komandiri dobijaju naloge iz istog centra. Sad jeste promenjena grupa u Americi ali i ta grupa ima istog gazdu kao i prethodna grupa.

Zato nemojte da imate iluzija da ce prestati GMo invazija, da ce prestati zaprasivanje i svakojako trovanje naroda otrovima iz hrane, vakcinama, cipovanje... Dakle sve ostaje ali se zeli probati to nametnitu malo perfidnijim nacinom. Naravno niti mir se nece doneti, ratovi ce i dalje buktati i biti.

Tramp i Putin su iz iste grupe.

Dosadasnja postignuca ostaju na snazi naravno, nisu ludi da urusavaju svoje pozicije. Kosovo, situacija na Balkanu, itd. Jedino ce neke male stvari prema Rusiji da naprave ustupak tipa Ukrajina i Sirija i zamrzavanje raketnog stita. Sankcije prema Rusiji bice ukinute naravno ali jos se nezna da li svi ili samo Amerika....

Bregzit je jedini dogadjaj globalni koji je odigran mimo volje satanista sa zapada

Poslednja izmena:
Covek koji je upoznat sa stvarima iza paravana u Americi mi je reko nesto sto sam i ja mislio.

Zapadni bankari koji imaju pretenziju da zavladaju celim svetom i svim aspektima zivota na planeti igraju prljavu igru. Tramp je njihov novi plan, Postoje zilave struje i mase koje ne mogu slomioti dosadasnjim nacinom delovanja pa su napravili plan "meka invazija"

Do pre godinu dana da je neko reko da ce predsednik Amerike doci u Srbiju ili u Rusiju ili u jos nekim drzavama mnogim i da ce ga tamnosnji narod docekati sa ovacijama i sa cvecem masovno svako ce reci da je lud. A evo danas da dodje Tramp u tim drzavama malte ne narod bi ga docekao cvecem. To je ono sto su hteli, plan "meka invazija".

Ono sto je jos bitnije vrlo mali broj ljudi zna da postoje dve struje koje su suprotstavljene ispod tih vladara na vrhu ali obe grupe su iza zavese i obe grupe komandiri dobijaju naloge iz istog centra. Sad jeste promenjena grupa u Americi ali i ta grupa ima istog gazdu kao i prethodna grupa.

Zato nemojte da imate iluzija da ce prestati GMo invazija, da ce prestati zaprasivanje i svakojako trovanje naroda otrovima iz hrane, vakcinama, cipovanje... Dakle sve ostaje ali se zeli probati to nametnitu malo perfidnijim nacinom. Naravno niti mir se nece doneti, ratovi ce i dalje buktati i biti.

Koliko sam imao prilike da procitam, Tramp se trenutno bavi instaliranjem svojih ljudi na svim pozicijama.

Nego zasto bi se toliko trudili oko Hilari?
Zasto bi 95% medija okrenuli protiv trampa i pukli sve te novce kad se moglo i lakse uraditi?

I da na kraju, zasto su isplivali svi oni skandali?

- - - - - - - - - -

Premda jedna stvar u celoj prici je apsolutno istinita.

Kulturni marksizam mora biti unisten.

Konacno da neko napise i nesto pametno u vezi Trampa . Svaka ti cast za temu . Jedino si pogresio to sto je nisi postavio na pdf politika .

Колико сам приметио до сада, Трамп јесте постављен, али за много вечу игру, која до сада није у јавности била.

Конкретно деловање Америке окренуто је територији бивше ЈУ, а коју игру ће играти, то ће тек да видимо.

Веома је могуће да Србија буде доведена у веома тешку ситуацију, због сукоба интереса унутар Србије, које ће да се коси са свим нормалним и ненормалним појава које следе.

Већ сам одавно упознат са оваквом врстом игре. :)

И ово није теорија завере, већ чиста светска политика, "други круг" спровођења транзиције земаља које су заостале за светом, конкретно Србија...

Тачније, "први круг" је био на нижем нивоу, Европском, и сад је пребачено на највиши ниво у "другом кругу", за поправак непослушних, земље Балкана...

Poslednja izmena:
Odakle ti da su u zizi interesa Amerike desavanja na Balkanu? Analiticari su rekli da im nas teren nije preterano interesantan u ovom trenutku, odgovara da se zadrzi stanje kakvo jeste.

Odakle ti da su u zizi interesa Amerike desavanja na Balkanu? Analiticari su rekli da im nas teren nije preterano interesantan u ovom trenutku, odgovara da se zadrzi stanje kakvo jeste.
Причам ти причу, да се сакрије истина.

Ради се конкретно о Балкану, Србији највише. Деловаће се из много праваца, околним путевима, како то функционише светска политика... :)

Балканци, поготово Србија се није одрекла комунизма, где је укорењен сатанизам, те се мирним путем жели то "преобратити" у нормалан живот и функционисање на Балкану.

Poslednja izmena:
Legenda je optimista
Па и нисам баш оптимиста, знајући шта нас све чека. А и моје године, незнам да ли ћу то уопште и преживети. :)

Уосталом, следи јака борба за нормализацију живота на подручју Балкана и Србији... :)

- - - - - - - - - -

Zanima me sta ce biti sa spomenikom Klintonovima na Kosovu. Da li su ispostovane procedure, dozvole i tako to.

Небавим се пиљарском политиком, тј, таквим глупостима. :)

Уосталом, сам би требао знати шта један споменик представља, "поручује" свету: "Небуди као он!"

Poslednja izmena:
Podeli tajne da znamo i mi sta nas ceka ...
Неразумем, где си живео до сада?
Шта си проживљавао, и шта се све дешавало задње 3 деценије и кусур?

Једино ти могу речи да је Трамп изабран "по Христу". :)

Е сад, једино немогу да тврдим да ли је изабран клон, или оргинал. :)

Poslednja izmena:
"Па и нисам баш оптимиста, знајући шта нас све чека. А и моје године, незнам да ли ћу то уопште и преживети. :)"

Budi ljubazan odgovori, posto znas sta nas sve ceka?

"Па и нисам баш оптимиста, знајући шта нас све чека. А и моје године, незнам да ли ћу то уопште и преживети. :)"

Budi ljubazan odgovori, posto znas sta nas sve ceka?
Па рекао сам, ПРОМЕНЕ!

Нормализација живота свих људи, мада то велики број на Балкану, посебно у Србији покушаће да спрече, и можда изазвати велика немила дешавања.

Све зависи од самог Народа и власти Србије...

Ко се буде одупирао, пострадаће, било материјално, било на који други начин.

Poslednja izmena:

Tramp i Putin su iz iste grupe.

Dosadasnja postignuca ostaju na snazi naravno, nisu ludi da urusavaju svoje pozicije. Kosovo, situacija na Balkanu, itd. Jedino ce neke male stvari prema Rusiji da naprave ustupak tipa Ukrajina i Sirija i zamrzavanje raketnog stita. Sankcije prema Rusiji bice ukinute naravno ali jos se nezna da li svi ili samo Amerika....

Bregzit je jedini dogadjaj globalni koji je odigran mimo volje satanista sa zapada

you know what, ti verovatno nemas pojma sta se desava u Americi, tripujes samo i pricas samo kako se nista nije promenilo

Trump nije postavljen sa strane, dosao je sam. Covek je sposoban.
Stavise, on je izjavio da on sumnja da vakcine izazivaju autizam i generalno je protiv vakcina koje se dobijaju, njihova kolicina i broj.
Covek ce doneti promene, one su potrebne. Amerika je trenutno na ivici gradjanskog rata.

Naravno da nista u vezi TRUMP-a nije slučajno....i da je simbolička ritualna poruka na više nivoa....
Pozabavimo se nekim detaljima u vezi s tim...

Njegovo prezime TRUMP ukazuje upravo na:

Seven trumpets
https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_trumpets
Seven trumpets are sounded, one at a time, to cue apocalyptic events that were seen in the vision of the Revelation of Christ Jesus, by John of Patmos, as written in the Book of Revelation of the New Testament. The seven trumpets are sounded by seven angels and the events that follow are described in detail from Revelation Chapters 8 to 11

A podsetimo se da su izbori bili upravo 8.11.-og ...

Nadalje...

TRUBE....
Nama dobro znane u vezi trubača i Sabora u Guči...
A setite se da je pre 2-3 godine tamo gostovao AMERIČKI TRUBAČKI vojni bend....
Dakle imali smo simboličku prediktivno programirajucu najavu za dolazak TRUMPA...
A i zena (Yugo)SLOVENKA nije slučajnost u toj prici o "mekoj invaziji" na Srbe i Ruse...tj SLAVENE...

Neko se gore zapita a zasto su onda mediji forsirali Hilari?
Pa upravo da bi efekat dimne zavese bio sto jaci...tako da kad se pojavio Trump kao pobednik, da to deluje neplanirano, a ustvari je itekako planirano...i to vidimo po vise ritualno-sublimativno-simboličkih nivoa!

Nadalje...
Rival mu je bila Klintonka...zena od Klintona...koji sem sto je bombao Srbe je poznat i po duvanju...sto Monikinom u njegovu "trubu", to i po duvanju u SAKSOFON...
Dakle jos jedno prediktivno programiranje i referiranje na trubu iliti TRUMPet...

Idemo dalje...
Predhodnik TRUMPu je bio Obama...CRNAC...
A neki od najpoznatijih AMERIČKIH TRUBAČA su upravo crnci:

Famous Black Trumpet Players
http://www.stephaniepais.com/famous-black-trumpet-players/

Najpoznatiji je LUIS ARM.STRONG...

I PAZITE SAD!

OBAMA i LUIS ARM.STRONG DELE RODJENDAN !!!

Louis Armstrong
https://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Armstrong
Louis Armstrong (August 4, 1901 – July 6, 1971)

Barack Obama
https://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama
Barack Hussein Obama, born August 4, 1961)

Nastavicu...ima još interesantnih detalja...

...

Poslednja izmena:

Back