GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.747
sta hocete bolje smo prosli nego raspala EU
Значи, ипак нас Американци не мрзе?
Онда зајеби БРИКС, који ће нам *****?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta hocete bolje smo prosli nego raspala EU
Vučić to sredi sa Trumpom za par minuta, oni su drugari stari..
Dobio je od njega penkalu..
Džabe ti sva lova sveta kad se spremaš na put bez povratka, tako da ne znam o čemu bulazniš...A jel'.....malo morgen. Nema ništa bez love....samo "keš" u €..$...može i £....
O čemu ti bulazniš...sada si našao da mi držiš neke moralne prodike vezano uz Rudanicu....to je stvor koji je premazan svim mastima. Da umire...nebi gurala nos u svašta. Umire već godinama i od toga radi predstavu za dobre pare. U ostalom eno ti je pa ako ti je toliko draga...vodi je kući.Džabe ti sva lova sveta kad se spremaš na put bez povratka, tako da ne znam o čemu bulazniš...
vala, u čemu pliva sa vama, mast joj je najmanje što može da koristi...O čemu ti bulazniš...sada si našao da mi držiš neke moralne prodike vezano uz Rudanicu....to je stvor koji je premazan svim mastima. Da umire...nebi gurala nos u svašta. Umire već godinama i od toga radi predstavu za dobre pare. U ostalom eno ti je pa ako ti je toliko draga...vodi je kući.
jel ono bese doktor i genije seselj, podrzavao NATO napad na Irak i nudio svoje dobrovoljce...ko bese podrzavao Trampa, sta su prizali Seselj i AV, o Trampu....naravno fantasticna je vest da AMERIKA uvodi carine Srbiji od 35-40%
TO VAM JE DOKAZ DA VAS AMERIKA MRZI
A vi im i dalje lizite skute
Nemate drugog izbora osim da se okrenete Rusiji
AMERIKANCI VAS MRZE I NECE VAS
najbolji dokaz da je Srbija na pravoj strani istorije....
Ono kad Šutanovac sredi strateske odnose sa Amerikom
Ali sta ocekivati kad za Ambasadora posaljes Ćacija, izbacivaca sa splavova...ili bese sofer on bio?
Elem...
Tramp uveo nove sankcije, najgore prosli Kambodza, Banglades, Srbija i BiH...
Nove carinske mere Trampa: Na udaru 7 zemalja, sprema im se brutalan režim
https://mondo.rs/Info/Svet/a2092532/nove-carinske-mere-donalda-trampa-za-7-drzava.html
...
...haha..imaš se i čemu smijati...pliva, brajkane u lovi koju "digne" od vas prodavajući i hraneći vas ..jelte.."burekom". Alavi kakvi jeste, navalili ste..'ko Blagoje na cicvaru.vala, u čemu pliva sa vama, mast joj je najmanje što može da koristi...![]()
Ja ti ponavljam da komfor i novac nemaju veze niti sa njom niti njenim knjigama niti slobodom izražavanja...a pogotovu ne što joj sve to ionako polako izmiče....haha..imaš se i čemu smijati...pliva, brajkane u lovi koju "digne" od vas prodavajući i hraneći vas ..jelte.."burekom". Alavi kakvi jeste, navalili ste..'ko Blagoje na cicvaru.
Istu fintu vam prodaje i onaj "teolog i historik"...Šarić
Pogledajte prilog 1753388Pogledajte prilog 1753389Pogledajte prilog 1753390
Sirota..nema za suv lebac...i to sve u NDH br.2
A sto mrzi Japan i juznu Koreju najblize saveznike u Aziji?