Nove carinske mere Trampa: Na udaru 7 zemalja, sprema im se brutalan režim

Vučić to sredi sa Trumpom za par minuta, oni su drugari stari..
Dobio je od njega penkalu..

1643997493image001.png

Не пословати са Америком, једноставно.

Тарифе нису намењене пуњењу америчког буџета, него уништењу свих осталих земаља. Надам се да сви разумеју Трампов наступ у стилу "не можете без нашег тржишта".
Ако ће они тако стално, онда ћемо гледати да не тргујемо са њима.

Колико они тарифа, толико ми да не купујемо њихово. Па да видимо ко ће да издржи више.

Понашају се као да је Америчко тржиште већина у односу на цео свет. Ароганција на куб.

Džabe ti sva lova sveta kad se spremaš na put bez povratka, tako da ne znam o čemu bulazniš...
O čemu ti bulazniš...sada si našao da mi držiš neke moralne prodike vezano uz Rudanicu....to je stvor koji je premazan svim mastima. Da umire...nebi gurala nos u svašta. Umire već godinama i od toga radi predstavu za dobre pare. U ostalom eno ti je pa ako ti je toliko draga...vodi je kući.

O čemu ti bulazniš...sada si našao da mi držiš neke moralne prodike vezano uz Rudanicu....to je stvor koji je premazan svim mastima. Da umire...nebi gurala nos u svašta. Umire već godinama i od toga radi predstavu za dobre pare. U ostalom eno ti je pa ako ti je toliko draga...vodi je kući.
vala, u čemu pliva sa vama, mast joj je najmanje što može da koristi...:lol:

naravno fantasticna je vest da AMERIKA uvodi carine Srbiji od 35-40%

TO VAM JE DOKAZ DA VAS AMERIKA MRZI

A vi im i dalje lizite skute

Nemate drugog izbora osim da se okrenete Rusiji

AMERIKANCI VAS MRZE I NECE VAS
jel ono bese doktor i genije seselj, podrzavao NATO napad na Irak i nudio svoje dobrovoljce...ko bese podrzavao Trampa, sta su prizali Seselj i AV, o Trampu....

...

Ono kad Šutanovac sredi strateske odnose sa Amerikom 💪
🤣🤣🤣
Ali sta ocekivati kad za Ambasadora posaljes Ćacija, izbacivaca sa splavova...ili bese sofer on bio?

Elem...
Tramp uveo nove sankcije, najgore prosli Kambodza, Banglades, Srbija i BiH...

Nove carinske mere Trampa: Na udaru 7 zemalja, sprema im se brutalan režim​

https://mondo.rs/Info/Svet/a2092532/nove-carinske-mere-donalda-trampa-za-7-drzava.html

...
najbolji dokaz da je Srbija na pravoj strani istorije.

vala, u čemu pliva sa vama, mast joj je najmanje što može da koristi...:lol:
...haha..imaš se i čemu smijati...pliva, brajkane u lovi koju "digne" od vas prodavajući i hraneći vas ..jelte.."burekom". Alavi kakvi jeste, navalili ste..'ko Blagoje na cicvaru.
Istu fintu vam prodaje i onaj "teolog i historik"...Šarić

rudan2.jpgrudan6.jpgrudan4.jpg

Sirota..nema za suv lebac...i to sve u NDH br.2

...haha..imaš se i čemu smijati...pliva, brajkane u lovi koju "digne" od vas prodavajući i hraneći vas ..jelte.."burekom". Alavi kakvi jeste, navalili ste..'ko Blagoje na cicvaru.
Istu fintu vam prodaje i onaj "teolog i historik"...Šarić

Pogledajte prilog 1753388Pogledajte prilog 1753389Pogledajte prilog 1753390

Sirota..nema za suv lebac...i to sve u NDH br.2
Ja ti ponavljam da komfor i novac nemaju veze niti sa njom niti njenim knjigama niti slobodom izražavanja...a pogotovu ne što joj sve to ionako polako izmiče.

A sto mrzi Japan i juznu Koreju najblize saveznike u Aziji?

Ne mrzi ih nego su mu konkurencija. Ameri polako gube svetsku dominaciju i Tramp to pokušava da sredi kako zna. A zna samo pogrešno, bahato i silom. Pa nameće carine kome može. To će mu doneti neke brze i kratkotrajne efekte, to je populistima dovoljno, oni ne razmišljaju dugoročno. A dugoročno će odgurnuti saveznike od sebe i svi će gledati da se osamostale. Što se tiče Srbije, mi njima nismo nikakva konkurencija niti pretnja za tržište, prosto smo dobili carine jer mu je Vučić ljigav. Nema ni jedan drugi razlog.

Back