Nove carinske mere Trampa: Na udaru 7 zemalja, sprema im se brutalan režim

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.008
At the beginning of 2022, residents of Pirot and the surrounding area came out against the Tigar plant. They filed a complaint with the Institute of Public Health, in which they pointed out the strong noise and vibrations coming from the factory and making it difficult to fall asleep. It seemed as if a centrifuge was working or an airplane was flying in a circle. Citizens referred to the law on protection from noise in the environment. According to the law, manufacturing facilities are required to control noise and contribute to noise protection costs. The inspectors visited the Tigar plant with an extraordinary inspection. A month passed after the check, but the problem remained. People noted that unpleasant noises and vibrations faded somewhat, but they are still felt every day. People demanded more decisive action from the authorities, and from the plant to replace the lattice fence with soundproof panels.<a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Tigar_Tyres

Katastrofa ali nista neocekivano.

Oduševljen sam iz najmanje dva razloga:
1. zato što je većina Srba podržala Trumpa protiv Kamale
2. zato što smo u istoj kategoriji sa Bangladešom. Time se jasno stavlja do znanja gde je našoj velikoj zemlji mesto.

naravno fantasticna je vest da AMERIKA uvodi carine Srbiji od 35-40%

TO VAM JE DOKAZ DA VAS AMERIKA MRZI

A vi im i dalje lizite skute

Nemate drugog izbora osim da se okrenete Rusiji

AMERIKANCI VAS MRZE I NECE VAS

Taj Tramp je najobičniji bednik i džusopija. Izdajnik vascelog Srbstva. Ustaša, sigurno je bio na Tompsonovom koncertu pa se povampirio. Proradila mu je njemačka krv na Thompsonovom koncertu pa napao ovako podlo na Srbiju i Vučića!
Ja ću, evo, onako ustaško-srpski (zapravo, ovo srpski je totallno nepotrebno, zna se da su Srblji najveći ustaše), da se složim sa svim napisanim. Posebno mi se sviđa deo o Trampovom nemačkom poreklu. Nego šta, pravi naci, nije ćaci.
Jedino me muči ova reč "džusopija". Daj, brate, kaži mi šta znači. Reč mi se jako sviđa i, pošto instiktivno osećam da je uvredljiva, upotrebio bih je prvom prilikom.

to je odlicna vest

svakako nista ne izvozimo u USA , treba im udariti uzvratne carine od 400% i okrenuti se potpuno BRIKS-u
Opet pokazuješ da ne znaš gde je levo.
U Ameriku smo prošle godine izvezli robe u vrednosti od skoro 200 miliona dolara. Delovi, municija, gume.
Ne znam, možda su to za tebe sitne pare.

naravno fantasticna je vest da AMERIKA uvodi carine Srbiji od 35-40%

TO VAM JE DOKAZ DA VAS AMERIKA MRZI

A vi im i dalje lizite skute

Nemate drugog izbora osim da se okrenete Rusiji

AMERIKANCI VAS MRZE I NECE VAS
Imamo mali problem u toj nejednačini.
Slažem se da se trebamo okrenuti Ruisiji, sa malim osvrtom na SAD i još manjim, ali ipak značajnim, osvrtom na EU.
Nego šta ćemo ako vlast u Rusiji mrzi vlast u Srbiji?
Nekako mi se čini, po onom "razgovoru" 9. maja (a reklo bi se, i pre toga, šifra. "cvjetnaja municija Ukrajina"), da bi Rusi 'teli nešto da nam kažu, nego imamo neke smetnje u komunikacijama. S te strane, nije čudno što je g. Putin, sve vreme "razgovora" s g. Vučićem, držao slušalicu u kojoj je slušao prevodioca ili, barem svog omiljenog Čajkovskog. Dok je naš precedenik izlagao svoju viziju naših međusobnih međudržavnih odnosa na "najčistijem ruskom jeziku", kako su preneli pojedini mediji. Problem u komunikaciji je imao tako kolosalne, da ne kažem epske,razmere, da su naši mediji, udruženim snagama, morali da angažuju 2 prevoditeljke (jel se tako kaže ako 'oću da ispoštujem rodno osetljivi jezik), koje su se malo zbunjiivale dok su prevodile na srpski izlaganje našeg precednika na ruskom, ali su se zato, baš mnogo zbunjivale kad su prevodile više nego oštro izlaganje g. Putina..
Ne znam, možda je to samo moj doživljaj cele situacije.

1751930003389.png

Ne mrze nas nego Vučića. Tramp ne voli ljigave ljude.

A sto mrzi Japan i juznu Koreju najblize saveznike u Aziji?

Tramp uveo carine od 25 odsto Japanu i Južnoj Koreji: Zapretio im da ne posežu za kontramerama​

default-avatar.jpg
Beta-APdanas 21:38
Donald Tramp
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO / POOL
Predsednik SAD Donald Tramp je danas uveo carine od 25 odsto na robu uvezenu iz Japana i Južne Koreje i zapretio obema zemljama, ključnim američkim saveznicama u Aziji, da ne posežu za uzvratnim merama jer će carine onda biti i veće.

A sto mrzi Japan inJiznu Koreju najblize saveznike u Aziji?

Tramp uveo carine od 25 odsto Japanu i Južnoj Koreji: Zapretio im da ne posežu za kontramerama​

default-avatar.jpg
Beta-APdanas 21:38
Donald Tramp
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO / POOL
Predsednik SAD Donald Tramp je danas uveo carine od 25 odsto na robu uvezenu iz Japana i Južne Koreje i zapretio obema zemljama, ključnim američkim saveznicama u Aziji, da ne posežu za uzvratnim merama jer će carine onda biti i veće.
Tak se prijetio i Kini, pa je bilo Trump Always Chickens Out

Ne mrzi on njih niti nikoga, on je samo poremećen.

Imamo mali problem u toj nejednačini.
Slažem se da se trebamo okrenuti Ruisiji, sa malim osvrtom na SAD i još manjim, ali ipak značajnim, osvrtom na EU.
Nego šta ćemo ako vlast u Rusiji mrzi vlast u Srbiji?
Nekako mi se čini, po onom "razgovoru" 9. maja (a reklo bi se, i pre toga, šifra. "cvjetnaja municija Ukrajina"), da bi Rusi 'teli nešto da nam kažu, nego imamo neke smetnje u komunikacijama. S te strane, nije čudno što je g. Putin, sve vreme "razgovora" s g. Vučićem, držao slušalicu u kojoj je slušao prevodioca ili, barem svog omiljenog Čajkovskog. Dok je naš precedenik izlagao svoju viziju naših međusobnih međudržavnih odnosa na "najčistijem ruskom jeziku", kako su preneli pojedini mediji. Problem u komunikaciji je imao tako kolosalne, da ne kažem epske,razmere, da su naši mediji, udruženim snagama, morali da angažuju 2 prevoditeljke (jel se tako kaže ako 'oću da ispoštujem rodno osetljivi jezik), koje su se malo zbunjiivale dok su prevodile na srpski izlaganje našeg precednika na ruskom, ali su se zato, baš mnogo zbunjivale kad su prevodile više nego oštro izlaganje g. Putina..
Ne znam, možda je to samo moj doživljaj cele situacije.
A zašto se ne okrenuti DNR Koreji?

tixi - trampov konsolijere... :P:hahaha:

sta hocete bolje smo prosli nego raspala EU :maramica:

Tramp udario na EU: Ugrožena važna industrija, zapretio carinama do 50 odsto na evropsku robu​

EU se suočava sa rokovima za trgovinski sporazum

To predstavlja eskalaciju ekonomskih tenzija između dve strane
5. jul 2025.

Back