Трамп: Са киме ми је било најтеже? Са Русијом? Са Кином? Не, са манијацима у САД!

nesko101

Elita
Poruka
20.759

Трамп: Са киме ми је било најтеже? Са Русијом? Са Кином? Не, са манијацима у САД!​

FOX NEWS РЕКАО: „НАЈТЕЖЕ МИ ЈЕ БИЛО СА ОВИМ НАШИМ МАНИЈАЦИМА У ВАШИНГТОНУ“​

ДОНАЛД Трамп је изјавио да је много лакше и једноставније имати посла са светским лидерима „него са манијацима у Вашингтону.
У интервјуу Fox News открио је да је у Белој кући морао да се бори за „сопствено преживљавање“ – упркос успесима које је постизала његова администрација.
Водитељ-интервјуер са прво пожалио Трампу да његова жена никако не жели да буде вакцинисана јер је „скептична према вакцинама“.
Екс-председник САД је узвратио питање: „Беше ли она Рускиња?“. Кад је добио потврдан одговор, рекао је:
„То све објашњава! А она је и веома умна и прагматична“.
Поводом 20-годишњице 11. септембра посетио њујоршку полицијску
у чијој „зони одговорности“ се трагедија догодила
Поводом „преживљавања“ је додатно објаснио:
„Преживљавање је било много теже. Мене су `ловили` лицемери специјалног прокурора Милера, њих 19, који су ме истински мрзили. Против мене је био сваки прокурор. Имао сам паралелно преживљавање и управљање земљом. Преживљавање је било много теже. Имао сам пријатеља, успешног човека, који ме раније ословљавао са До, Дони или Доналд. А сада ми говори „Господине председниче“. Ето, кад сте председник – губите пријатеље јер се људи боје да са вама разговарају“.
Упитан – с киме му је било најтеже да се носи – са Северном, Корејом, Русијом или Кином – рекао је:
„Најтеже ми је било са Сједињеним Државама. Са овим нашим манијацима. Са Пелоси, Шумером и осталима. То је било теже него са многим светским лидерима.“
Трамп се похвалио да је много шта урадио за оружане снаге САД, а да је Џо Бајден ново америчко оружје препустио Талибанима:
„То је срамота! Носе наше униформе. Имају по две наше пушке. Лете нашим хеликоптерима“.
https://srbin.info/svet/tramp-sa-kime-mi-je-bilo-najteze-sa-rusijom-sa-kinom-ne-sa-manijacima-u-sad/
Трамп је у потпуности у праву јер се сада види да је САД сво ово време од преко двадесет година шуровала са примитивним Талибанима који су сада захвањујући њима постали легитимни фактор да брутално обрачуњавање са цивилима у Афганистану.Ово је и за нас Србе отрежњење јер смо до сада веровали да је са Српским Косовом све готово због њихове једностране одлуке.

Svaki šljam sveta je podržavao Trampa.

Od KKK preko ruske crkve do RTS.
Тиме се не могу аболирати манијаци у САД.На пример обавезно вакцинисање деце од ковида итд.

Тиме се не могу аболирати манијаци у САД.На пример обавезно вакцинисање деце од ковида итд.
Deca su naše najveće bogatstvo.

Možda vama rusima (pristalicama Trampa) ljudski život ništa ne znači

„НАЈТЕЖЕ МИ ЈЕ БИЛО СА ОВИМ НАШИМ МАНИЈАЦИМА У ВАШИНГТОНУ“​

1631699242995.png

Tрампа гласамо 2024. године, а Иванку 2028. године.
Ti si i dalje za Trampa?
Cela USA elita je protiv njega sa verovatno dobrim razlogom.
Tramp ti je tragično izgubio isto ko JNA Veljko Kadijević od Slovenaca 91-ve.
Meni mnogo toga nije bilo jasno, mislio sam da možda ima neku svoju ekipu, a on je samo bio jedan ludi starkelja koji je zalutao na mesto US predsednika?

Pa jeste, upravo je najteže sa radikalno ideološki ostrašćenim ljudima gde argumenti ne pomažu a protagonisti neoliberalizma u vrhu američkg establišmenta upravo jesu to ; ideološki ostrašćeni ljudi koji se više ne mogu porediti ni sa talibanima jer su ovi drugu u međuvremenu donekle otupeli svoju ideološku oštrivcu.

Back