Kakvu budućnost može imati 80-godišnjak sem (za)grobne budućnosti ?Cini se da je on ogromnu vecinu glasova izvojevao na svojim antivakserskim stavovima?
Kakva mu je buducnost sa ovakvim izjavama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu budućnost može imati 80-godišnjak sem (za)grobne budućnosti ?Cini se da je on ogromnu vecinu glasova izvojevao na svojim antivakserskim stavovima?
Kakva mu je buducnost sa ovakvim izjavama?
Niko nije protiv naucnih ispitivanja. Problem je sto on pravi od svega haos, kao da prepisuje od Vucica.u čemu je problem ako želi da se još dodatno ispitaju vakcine i ostalo ?
Sta je to “drugosrbijanac”?Ja imam teoriju, mada ne znam još uvek kako da dokažem, da su svi Drugosrbijanci ispali babici iz ruku na porodjaju.
Ocigledno ovaj svet ide u nekom pogresnom smeru?Kakva je buducnost SAD i svih nas ,sve vise ovakvih tipova dobija izbore ne samo u SAD ?
u čemu je problem ako želi da se još dodatno ispitaju vakcine i ostalo ?
Bitanga neradnička u večitoj žalosti što nema para da bude snob.Sta je to “drugosrbijanac”?
I sta ima u tome lose? Jel treba da se narod truje ovim analgeticima? Nije on to izmislio, vec iza takve izjave i zabrane stoje strucnjaci iz oblasti nauke, hemije i medicine.Predsednik SAD Donald Tramp je u ponedeljak objavio da će američka Agencija za hranu i lekove (FDA) obavestiti lekare da upotreba acetaminofena (paracetamol) tokom trudnoće „može biti povezana sa veoma povećanim rizikom od autizma kod beba“.
Tajlenol (Tylenol) je jedan od najpoznatijih brendova u SAD koji sadrže acetaminofen (u Evropi i Srbiji koristi se naziv paracetamol).
„Snažno preporučuju da žene ograniče upotrebu tajlenol tokom trudnoće, osim ako nije medicinski neophodno, kao što je to slučaj kod izuzetno povišene temperature“, rekao je Tramp.
Međutim, stručnjaci ističu da autizam ima više uzroka i da naučni dokazi o povezanosti upotrebe tajlenola u trudnoći i autizma još nisu konačni, podseća CNN.
https://www.google.com/url?q=https:...wQFnoECAYQAg&usg=AOvVaw1MLirLo4WNtVhnHCtrwdcB
Pa ovi su bolji od McDonaldsaŠta je ovome čoveku? Jelovnik predsednika SAD zgrozio lekare, Tramp ne doručkuje, ne pije vodu, a naliva se litrama ovoga
![]()
Covek koji kaze da popije dnevno 4l koka kole.
Na treninzima MMA koji - umesto vode.
zna se da su neprijatelji covecanstva jevreji i da svo zlo kroz sve oblike dolazi od njihOdlična. Svaki populista voli teme gde može nekoga da proglasi zlom (u ovom slučaju farmaceutska industrija) a sebe predstavim kao spasitelja naroda
Što veći spisak neprijatelja napraviš, to si veći spasioc. Treba da ode na neki kurs kod diktatora sa istoka, oni znaju sve te fore.
a sta ako te ufati gripce dvadesetog avgustaKad smo pokondirene tikve, svakakve otrove uzimamo da bismo se kao lečili i stvarali imunitet, a Bog nam dao beli luka i kiseli kupus.
Bas obrnuto, dok je Komandant Aca plasio ljude kako ce nam grobovi biti mali, ako se ne pelcuju pripravcima visokog rizika, Trumap i Kennedy su ukinuli cenzuru i sada se mogu slobodno i bez prijetnji drzave objavljivati kakve sve posljedice su izavale te genetske injekcije, faucijeve lazi oko vjestackog virusa. Zatim ukinuo je zabranu uslovljavanja obaveznog pelcovanja u skolama i radnim mjestima, a isto tako zabranio djeci i trudnicama taj genetski otrov.Niko nije protiv naucnih ispitivanja. Problem je sto on pravi od svega haos, kao da prepisuje od Vucica.
U stvari, u pravu je @SajaBg ipak se on, kao i Vucic, ugleda na najgore diktatore i autokrate.
Sam, prvi, krsi Ustav.
Ko zeli da bude snob? Bitanga neradnicka je definicija za sns bota ili onih trulezi po drzavnim institucijama sto glasaju za njega, jer “moraju”, ali to mu dodje na isto.Bitanga neradnička u večitoj žalosti što nema para da bude snob.
Ja imam teoriju, mada ne znam još uvek kako da dokažem, da su svi Drugosrbijanci ispali babici iz ruku na porodjaju.
Stabi neki link da ovo potvrdis.I sta ima u tome lose? Jel treba da se narod truje ovim analgeticima? Nije on to izmislio, vec iza takve izjave i zabrane stoje strucnjaci iz oblasti nauke, hemije i medicine.
Ipak je on precednik.Pa ovi su bolji od McDonaldsa
Odlicna ti je ova interpretacija nekih cudnih medija.Bas obrnuto, dok je Komandant Aca plasio ljude kako ce nam grobovi biti mali, ako se ne pelcuju pripravcima visokog rizika, Trumap i Kennedy su ukinuli cenzuru i sada se mogu slobodno i bez prijetnji drzave objavljivati kakve sve posljedice su izavale te genetske injekcije, faucijeve lazi oko vjestackog virusa. Zatim ukinuo je zabranu uslovljavanja obaveznog pelcovanja u skolama i radnim mjestima, a isto tako zabranio djeci i trudnicama taj genetski otrov.
Dakle, vratio je u zivot osnovno ljudsko pravo na slobodu izbora medicinskih tretmana, kada je u pitanju vlastito tijelo.
Slobodno se moze reci da je ukonio medicinsko drzavni fasizam.
Skoncentrisi se na temu.Svi oni crkoše za putinom ja da ti kažem![]()
Svi se oni kriju iza lažne demokratije a maštaju o autokratskom putinu kome nisu na prvom mestu pljačka i kriminal kao osnova kapitalizma već narod.Skoncentrisi se na temu.
Ili mi napisi vezu sa Putinom jasnije.
Seti se americkih predsednika kroz istoriju.Svi se oni kriju iza lažne demokratije a maštaju o autokratskom putinu kome nisu na prvom mestu pljačka i kriminal kao osnova kapitalizma već narod.
“Imagine if I had done any of this,” Obama said, later adding: “It’s unimaginable that the same parties that are silent now would have tolerated behavior like that from me, or a whole bunch of my predecessors.”Seti se americkih predsednika kroz istoriju.
Sta bi rekli za ovog klovna?
Nije bas tako.