Tramp i njegova slouvenka

Jeste videli kako se trampova zena koji nejga, eh sta se sve trpi za kesh. Ali dobro mozda ona nista ne trpi, nego to tako mora biti, sta mislite?

Популарност Симке, популарност изнад свега. И Стивен Хокинг се размножио. Да није на телевизији и супер паметан трулио би одбачен у некој соби.

Ако си популаран све мане су ти опроштене. Од једне ноге мање до убиства. Ако те виђа на телевизији или у новинама, видеће и "нешто у теби".

Poslednja izmena:
Па то је изабрала. Ауторитет, који ће добровољно да слуша. Потпуно природан однос. Трпи да би била жена успешног мушкарца, шта је мислила да ће је носити као кап воде на длану?

Трамп може да је замени као папирну марамицу.

Pa dobro, sve ima svoju cenu. Zato ce njena uloga da bude da sija ko novogodisnja jelka i sto manje gluposti da lupi u javnosti...

- - - - - - - - - -

Opet bolje nego Hilari Klington. Kad je Bili bio preshjednik, ona vise vladala nego on.

Lepa je ona zena, samo bato moj puno ona trpi. Eto ja sam pre 10 godina tu pisao da zene zbog kesha mogu svasta da urade i evo jos jedan dokaz. A secas se kako su me pljuvale zbog toga.

Zato se ja nisam ni ozenio, predobro poznajem zene.

- - - - - - - - - -

mislim da se bambusa kada čiča legne da lala :mrgreen:

Sumnjam bato, po ovome previse se ona njega boji. Jedino ako nema nekog u blizini, bastovan neki ili tako nesto

Još jedan zanimljiv par...

pZS8OSb.jpg

...i nešto domaće.

BPVrNLk.jpg

Poslednja izmena:
Lepa je ona zena, samo bato moj puno ona trpi. Eto ja sam pre 10 godina tu pisao da zene zbog kesha mogu svasta da urade i evo jos jedan dokaz. A secas se kako su me pljuvale zbog toga.

Zato se ja nisam ni ozenio, predobro poznajem zene.

- - - - - - - - - -

Sumnjam bato, po ovome previse se ona njega boji. Jedino ako nema nekog u blizini, bastovan neki ili tako nesto

E moj, bato, sta je oladio si se, nema vise torbanja, pa gde ce ti dusa :?:

Back