sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jeste videli kako se trampova zena koji nejga, eh sta se sve trpi za kesh. Ali dobro mozda ona nista ne trpi, nego to tako mora biti, sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad komunisti uzmu vlast suzbiće ovakve pojaveJeste videli kako se trampova zena koji nejga, eh sta se sve trpi za kesh. Ali dobro mozda ona nista ne trpi, nego to tako mora biti, sta mislite?
Jeste videli kako se trampova zena koji nejga, eh sta se sve trpi za kesh. Ali dobro mozda ona nista ne trpi, nego to tako mora biti, sta mislite?
Kad komunisti uzmu vlast suzbiće ovakve pojave
Kad komunisti uzmu vlast suzbiće ovakve pojave
naš šta znači taj tvoj nik?
Ludo pile papa kosku škripi Djeram škripi djeram Saša sam bubuleja Penzioner iz Novog Pazara original Zrenjaninac
mislim da se bambusa kada čiča legne da lala![]()
Mislim da se čovek zove Lepuškaste DJane Su Potpuno Nepoznat Pojam Zrenjanicima...![]()
Zato se ja nisam ni ozenio, predobro poznajem zene.
a shto kachite slike
na temu
chiche bi rado da piche
al ne da im se ?
neki zlojeb zavladao
- - - - - - - - - -
pun si kesha & ljubavi, a to dvoje mi ne razdvajaj
- - - - - - - - - -
![]()
A cega si ti puna, stara zmijurina iz neke ustajale mocvare. Zmije su poznate da nemaju emocije
Lepa je ona zena, samo bato moj puno ona trpi. Eto ja sam pre 10 godina tu pisao da zene zbog kesha mogu svasta da urade i evo jos jedan dokaz. A secas se kako su me pljuvale zbog toga.
Zato se ja nisam ni ozenio, predobro poznajem zene.
- - - - - - - - - -
Sumnjam bato, po ovome previse se ona njega boji. Jedino ako nema nekog u blizini, bastovan neki ili tako nesto
Teško njoj da se naguzi šoferu ili obezbeđenju
kad je zasvrbi ćavka !?
Kako Karleuša mogla ?
Jednom rukom drži keš, a drugom skida gaće...
Teško njoj da se naguzi šoferu ili obezbeđenju
kad je zasvrbi ćavka !?
Kako Karleuša mogla ?
Jednom rukom drži keš, a drugom skida gaće...