Tramadol

Hocu da uradim test ako ima ,u stvari i ne znam koliko vremenski treba da prodje da bi test bio negativan ili pozitivan?

A to sto sumnjaju da sam koman,pa ranije sam pio diazepam zbog depresije,a sad sad pijem protiv jakih bolova,da ne objasnjavam...

Hocu da uradim test ako ima ,u stvari i ne znam koliko vremenski treba da prodje da bi test bio negativan ili pozitivan?

A to sto sumnjaju da sam koman,pa ranije sam pio diazepam zbog depresije,a sad sad pijem protiv jakih bolova,da ne objasnjavam...

...diazepam se ne pije zbog depresije...:think:
Elem, savetujem ti da se maneš Trodona! I ne znam ko ti je uopšte za akutni bol, jakog intenziteta, dao Trodon??! Ništa meni tu nije jasno no dobro...ti najbolje znaš kako stvari stoje ( sa tobom naravno!)...

Tuca.Njih 15-ak

Pa posto mi je doktor spec. prepisao tramadol....a pre sudjenja ce mi raditi test na opijate ,interesuje me koliko treba njemu da
skroz izadje iz krvi,tj. da ga ni jedan test ne detektuje???

Čuj, test postoji, vrlo je osetljiv, i moze odrediti i koncentraciju leka u krvi i urinu....:per:
Nego, meni se čini da ti zloupotrebljavaš tramadol...:neutral:

Poslednja izmena od moderatora:
Gresis druze.
Nisam bas toliko nisko pao da se komanisem.

Ja sam cuo da i posle 40 dana moze da se detetktuje u krvi???

Zašto se toliko brineš, ako ti je lek prepisan od strane odgovarajućeg lekara. Nijedan lijek se u zivom organizmu ne moze detektovati nkon 40 dana od poslednjeg unošenja, izuzev derivata kanabinoida iz vutre...:neutral:

zavisi kako i koliko pijes tramadol..

ako ga pijes 15 dana, recimo i kreneš da ga smanjujes poslednjih desetak dana po jedan manje.. onda si već SUTRADAN nakon poslednjeg i to jednog komada, čist od njega i MOP test ga neće detektovati u urinu.

takodje, ne verujem da će ti iko ovde raditi bilo koji drugi test do upravo MOPa. ostali su, iako precizni, jednostavno skupi.

MOP u apotekama košta oko 220 dinara. možeš da ga kupiš u slobodnoj prodaji i odagnaš svaku sumnju i pomogneš sebi da bez posebne napetosti i nervoze, odradiš test pred nekim.

inače, test "pišanja" uvek radiš pred nekim ko ti pomno gleda u kitu i posudu u koju šoraš, tako da nemoj da slušaš ljude koji će da ti savetuju da na ovaj ili onaj način probaš da poturiš tudju mokraću..

(MOP detektuje sve opijate sem metadona)

i još jedna stvar, zašto ne odneseš nalaze od svog lekara, gde piše da si dobio trodon kao deo terapije?

još neke stvari mogu da ti pokažu jednu crtu na MOPu (jedna crta znači da postoji opioid u urinu, dve crte znače da si čist).. sve na bazi maka (od štrudle do čaja od maka.. zatim CAFFETIN, FERVEX; COLDREX:::)

zavisi kako i koliko pijes tramadol..

ako ga pijes 15 dana, recimo i kreneš da ga smanjujes poslednjih desetak dana po jedan manje.. onda si već SUTRADAN nakon poslednjeg i to jednog komada, čist od njega i MOP test ga neće detektovati u urinu.

takodje, ne verujem da će ti iko ovde raditi bilo koji drugi test do upravo MOPa. ostali su, iako precizni, jednostavno skupi.

MOP u apotekama košta oko 220 dinara. možeš da ga kupiš u slobodnoj prodaji i odagnaš svaku sumnju i pomogneš sebi da bez posebne napetosti i nervoze, odradiš test pred nekim.

inače, test "pišanja" uvek radiš pred nekim ko ti pomno gleda u kitu i posudu u koju šoraš, tako da nemoj da slušaš ljude koji će da ti savetuju da na ovaj ili onaj način probaš da poturiš tudju mokraću..

(MOP detektuje sve opijate sem metadona)

i još jedna stvar, zašto ne odneseš nalaze od svog lekara, gde piše da si dobio trodon kao deo terapije?

još neke stvari mogu da ti pokažu jednu crtu na MOPu (jedna crta znači da postoji opioid u urinu, dve crte znače da si čist).. sve na bazi maka (od štrudle do čaja od maka.. zatim CAFFETIN, FERVEX; COLDREX:::)

Misliš da ne radimo ništa osetljivije...:manikir:

Misliš da ne radimo ništa osetljivije...:manikir:

mislim da ne radite..

odnosno, u zavisnosti od toga koliko je sve to bitno.. kontam da je sudskamedicina trenutno ukupno u lošem stanju i da baš ne bacate novce na koješta..
ponavljam, zavisi koliko je bitno da se utvrdi stanje klijenta..

ne mislim ništa loše, naravno.. samo kažem da su testovi prilično skupi u odnosu na urin test..
a najčešće nam i taj urin test pokaže ono na šta sumnjamo, zar ne?

mislim da ne radite..

odnosno, u zavisnosti od toga koliko je sve to bitno.. kontam da je sudskamedicina trenutno ukupno u lošem stanju i da baš ne bacate novce na koješta..
ponavljam, zavisi koliko je bitno da se utvrdi stanje klijenta..

ne mislim ništa loše, naravno.. samo kažem da su testovi prilično skupi u odnosu na urin test..
a najčešće nam i taj urin test pokaže ono na šta sumnjamo, zar ne?

Prvo, takvi testovi ne rade samo na sudskoj medicini, već i u mnogim drugim ustanovama u svrhu dijagnoze trovanja lekovima u slučaju pokušaja ubistva i samoubistva..Tu je naravno i honorarna delatnost određivanja prisustva opojnih droga i lekova kod dece za koje roditelji posumnjaju, pa određivanje nivoa lekova u krvi za potrebe registracije lekova koje farmaceutske kompanije plaćaju i po 200000 eura....:per:

Kad smo kod ove teme. Ja sam bila u Rusiji, imala sam tezu operaciju noge (Ilizarov, ako je neko cuo za aparat). Davali su mi ovaj lek svaki dan i svaku noc ili samo nocu, ali ja sam od njega na kraju postala zavisna. Nisam mogla bez njega. Shvatila sam da organizam vremenom postane imun na ove vakcine Tramadola. Pazite se ljudi.
P.S. Ja sam se tek skinula sa njega kad su mi skinuli taj aparat sa noge, inace krenulo je tad bas da me boli, da osecam realnu bol, mislim kad su mi skinuli sa Tramadola. Bas je bilo tesko iskustvo!

vidim da nisi narkoman po (izboru) nemoj brinuti ljudi posl 2godine svakodnevne upotrebe,o koliciama da i negovorimo,su posle poslednje doze,bili totalno cisti,kroz 72h jer tramadol nije kao metadon ili heroin!

Back