- Poruka
- 5.862
ma bas me briga...ne animaju me psoledice,hocu samo da imam ravnu kosu bez smaranja bar dva meseca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja rekoh ne zanimame da li ostecuje ili ne...A feniranje i peglanje me zamara...*** sta izajem napolje,na bazen itd,padne kisa,sneg,i ja svaki pu moram da se feniram...a ne ne...i da ostacuje 99posto ja odo...
Ja sam radila trajno ispravljanje kose u salonu Alexa La Vie u Brace Nedica (kod Pravnog fakulteta). Tretman mi je radila Serdja jos pre 8 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljna. Kosa mi je od tada ravna skroz i nije osctecena nimalo (Goldwell preparati). Iako imam dugacku kosu, sada mi treba samo 15 minuta da se isfeniram a ranije mi je za feniranje trebalo najmanje 1h. Da ne spominjem da mi se ranije kosa stalno uvijala od vlage, vrucine, kise, snega a sad nista. Tako da bih svima preporucila da urade ovaj tretman u ovom salonu jer se zaista isplati!
Da ne ispadne da reklamiram salon, poslacu ti na pvt. VERUJ MI spasices se i u svakom slucaju ce ti ispasti jeftinije nego to feniranje. Ja sam isla dva puta nedeljno, bre bankrotirala sam...a sada...straava! Nisam verovala...
Da ne ispadne da reklamiram salon, poslacu ti na pvt. VERUJ MI spasices se i u svakom slucaju ce ti ispasti jeftinije nego to feniranje. Ja sam isla dva puta nedeljno, bre bankrotirala sam...a sada...straava! Nisam verovala...