trajno ispravljanje kose

Ja rekoh ne zanimame da li ostecuje ili ne...A feniranje i peglanje me zamara...*** sta izajem napolje,na bazen itd,padne kisa,sneg,i ja svaki pu moram da se feniram...a ne ne...i da ostacuje 99posto ja odo...

Posto se ponasas ili makar samo zvucis ne preterano odraslo i razumno, ja ti da sam na mestu tvojih roditelja licno NIKAD ne bih dala pare za to trajno peglanje.
Kakva je to budalastina reci nije vazno dal ce da se osteti ili da opadne? Na sta ces da licis ako ti sprzi kosu? ili ako posle toga krene da opada posto si je unazad cetri godine przila?i sta ces da radis ako se to desi? da se osisas do glave, kupis periku ili usadis ravnu kosu?
da me ne shvatis pogresno, imam sestru od 19 i znam koliki :)))) je problem ako se kosa malo uZ***be od vlage ili cega vec...
Talasasta ili ravna nije problem u kosi... i pre no sto stavis hemikalija na glavu razmisli...

Kupicu ravnu periku...sve sve je bolje od ove moje...al ja da se przim va p[uta nedeljno fenom,pa presom,i kad malo zaigram u diskoteci da se ona ubudjavi a a jok jok...A mama mi je rekkla kad je upitanju kosa sve mi dozvoljava osim da se ofarbanm u crno

e, ovako... treba mi savet!! ja imam bas kovrdzavu kosu koju redovno ispravljam kod frizera. dosta mi je suva i rascvetana, a i dosadilo mi je da svaki 3 dan idem kod frizera. volela bih da mogu sama da je ispravim, cula sam da postoje neke cetke za kosu sa fenom, trajno ispravljanje kose... sta preporucujete??

Pa znas kako Anci...ja sam peglala kosu sve vreme dok sam isla u srednju i postala je neopisivo grozna, smrvljena, bezivotna, izgorela...kad sam zavrsavala srednju odlucila sam da moram nekako da prestanem da je peglam jer vise ni peglanjem nije izgledala bolje. I pocela sam da je guzvam penom, stavljala maslinovo ulje, kristale za kosu i verovala ili ne evo vec sad je dve godine proslo od kako je nisam nijedan jedini put ispeglala, sama je susim fenom, kad se zezne ja je popravim isto sa fenom i cetkom, a ako izlazim negde jednostavno odem kod frizera i tad izgleda bolje od bilo kakvog peglanja. Kosa mi jos nije potpuno ozdravila ali izgleda puno bolje i pre svega, pocela je da raste! Ne zelis valjda da ostanes bez kose? Bolje idi kod frizera na feniranje svaki treci dan, ono sto se zezne popravi sama sa cetkom i fenom, i to sto pre pocni da radis jer ce ti se kosa skroz upropastiti. Srecno

Ja sam radila trajno ispravljanje kose u salonu Alexa La Vie u Brace Nedica (kod Pravnog fakulteta). Tretman mi je radila Serdja jos pre 8 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljna. Kosa mi je od tada ravna skroz i nije osctecena nimalo (Goldwell preparati). Iako imam dugacku kosu, sada mi treba samo 15 minuta da se isfeniram a ranije mi je za feniranje trebalo najmanje 1h. Da ne spominjem da mi se ranije kosa stalno uvijala od vlage, vrucine, kise, snega a sad nista. Tako da bih svima preporucila da urade ovaj tretman u ovom salonu jer se zaista isplati!

Ja sam takodje radila trajno ispravljanje kose i to u salonu Alexa La Vie u Brace Nedica (kod Pravnog fakulteta). Tretman mi je radila Serdja jos pre 8 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljna. Kosa mi je od tada ravna skroz i nije osctecena nimalo (Goldwell preparati). Iako imam dugacku kosu, sada mi treba samo 15 minuta da se isfeniram a ranije mi je za feniranje trebalo najmanje 1h. Da ne spominjem da mi se ranije kosa stalno uvijala od vlage, vrucine, kise, snega a sad nista. Tako da bih svima preporucila da urade ovaj tretman u ovom salonu jer se zaista isplati!

Ja sam radila trajno ispravljanje kose u salonu Alexa La Vie u Brace Nedica (kod Pravnog fakulteta). Tretman mi je radila Serdja jos pre 8 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljna. Kosa mi je od tada ravna skroz i nije osctecena nimalo (Goldwell preparati). Iako imam dugacku kosu, sada mi treba samo 15 minuta da se isfeniram a ranije mi je za feniranje trebalo najmanje 1h. Da ne spominjem da mi se ranije kosa stalno uvijala od vlage, vrucine, kise, snega a sad nista. Tako da bih svima preporucila da urade ovaj tretman u ovom salonu jer se zaista isplati!

Mala ispravka, rec je o salonu SERDJA LA VIE, ulica Brace Nedica 15 tel 011/ 383 7460 Svima bih preporucila da rade tretman ispravljanja kose kod Serdje jer ne ostecuje kosu uopste! :)

cao!moj problem je veliki,kosa mi je ne bas toliko gusta ali kada je operem ona strasno bukne i zato je stalno drzim zavezanu:(znaci toliko bukne da ne smem da izadjem a da je ne zavezem,i tako stalno...ne znam da li ce mi trajno ispravljanje nesto pomoci,u smislu da splasne posto je moja kosa blago talasasta... plizzz nek mi neko pomogne :(

Back