Trajne tetovaze (umetnost, simboli, zabava) -- za / protiv

tetovaze- da/ ne?

• Ukupno glasova
    59
  • Anketa je zatvorena .
Против сам тетоважа и слажем се шта је рекао владика Николај: "узалуд ви шарате кожу, да би отклонили пажњу од онога шта вам је испод коже. Зашто шарате тело, ако не, да би показали шаренило душе ваше. Много је, премного, шарендаћа на пијаци, па им је цена пала на зеро ..."

Прошле зиме док је био снег, колегиница намерно заврнула ногавицу џинса (као, вруће јој је :mrgreen:).. да би ми гледали њезину истетовирану кокошку изнад стопала. :lol: Кул риба, нема шта :roll:

Други колега има на врату змаја, сви мисле да је прљав. Фууј

Vau, pto je tako strasno! :lol: msm kako se usudjuju da naprave nesto sto okolina osudjuje i da se izdvajaju iz gomiletine... neoprostivo! :lol:

Нажалост, не издвајају се. Гомила је тетовираног света, тетовирају се да би били део гомиле, а не да би се издвојили...

Нажалост, не издвајају се. Гомила је тетовираног света, тетовирају се да би били део гомиле, а не да би се издвојили...

Shvatam ja to... manje vise je i to postalo pomodarstvo. Realno, danas je jako tesko biti originalan u bilo cemu. Ali osudjivati nekog ko ima tattoo, je isto sto i osudjivati nekog jer se farba u plavo, ili se preterano sminka, ili ne znam ni ja sta. Toliko je groznih stvari na ovom svetu, ako je jedna slicica takav greh, onda smo svi otisli do djavola. Nemam tattoo, volela bih ali ne verujem da cu ga ikad napraviti, prosto jer nemam novca za takav luksuz, a ne zato sto me briga hoce li neko pomisliti da sam cool ili ne. Ispade da je slikanje za pleyboy umetnost a tetoviranje djavolja rabota. :roll:

Shvatam ja to... manje vise je i to postalo pomodarstvo. Realno, danas je jako tesko biti originalan u bilo cemu. Ali osudjivati nekog ko ima tattoo, je isto sto i osudjivati nekog jer se farba u plavo, ili se preterano sminka, ili ne znam ni ja sta. Toliko je groznih stvari na ovom svetu, ako je jedna slicica takav greh, onda smo svi otisli do djavola. Nemam tattoo, volela bih ali ne verujem da cu ga ikad napraviti, prosto jer nemam novca za takav luksuz, a ne zato sto me briga hoce li neko pomisliti da sam cool ili ne. Ispade da je slikanje za pleyboy umetnost a tetoviranje djavolja rabota. :roll:
Ја нисам та која тврди било шта од написаног у овом твом посту. И слажем се са тобом, то знаш.
Само ми је јадно кад неко покушава да исмева оног ко није део руље, свеједно са које је ,,стране''.

Back