latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Ja juce dobih jednoroga. I ja hepi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
добро си мислила.Ja sam bas mislila da tetovaze preslikavaju sarenilo necije duse i da su odraz necijeg unutrasnjeg svet
Vau, pto je tako strasno!msm kako se usudjuju da naprave nesto sto okolina osudjuje i da se izdvajaju iz gomiletine... neoprostivo!
![]()
Нажалост, не издвајају се. Гомила је тетовираног света, тетовирају се да би били део гомиле, а не да би се издвојили...
Ја нисам та која тврди било шта од написаног у овом твом посту. И слажем се са тобом, то знаш.Shvatam ja to... manje vise je i to postalo pomodarstvo. Realno, danas je jako tesko biti originalan u bilo cemu. Ali osudjivati nekog ko ima tattoo, je isto sto i osudjivati nekog jer se farba u plavo, ili se preterano sminka, ili ne znam ni ja sta. Toliko je groznih stvari na ovom svetu, ako je jedna slicica takav greh, onda smo svi otisli do djavola. Nemam tattoo, volela bih ali ne verujem da cu ga ikad napraviti, prosto jer nemam novca za takav luksuz, a ne zato sto me briga hoce li neko pomisliti da sam cool ili ne. Ispade da je slikanje za pleyboy umetnost a tetoviranje djavolja rabota.![]()