Trajanje cuvanja nacrta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

hakim bej

Elita
Poruka
16.476
Čemu služi i zašto ne radi dugme sa desne strane "nacrti"?
Napišem post, kliknem na snimi nacrt, nadajući se da će me sutra sačekati tekst koji želim tek sutra da objavim.
A teksta nigde nema.
Ako moram da budem ulogovan 0-24 da se napisano ne bi izgubilo, onda opcija nema smisla.
Da podsetim:
Na starom forumu je besprekorno radila opcija "autosave" i kada nešto napišeš možeš i posle nedelju dana da se uloguješ, napisano stoji na temi i čeka da bude objavljeno.
Nemate prostora na hardu, ili je novi softver radio Vesić?

4 sata?
Mislim da je onda bolje da ukinete. Neko će se potruditi i napisati tekst koji ga sutra neće dočekati, jer će biti automatski obrisan.
One koje "već nervira što ih (ono što su sami napisali) juri po forumu" je i 60 minuta jurenja - preterano annoying i disturbing.
Ili prevalite na jednu ili na drugu stranu. Ili uključite opciju da radi kao što je na starom forumu odlično radila, ili je potpuno ukinite.
Bolje je da pola ljudi bude zadovoljno, bilo koja polovina, umesto da svi ostanu nezadovoljni.

Ako ukinete pisaću u vordu, ili na nekom drugom internet mestu, uz rizik da napisano tamo i ostane.

Nije trebalo da menjate opcije koje su na starom forumu dobro radile.

Poslednja izmena:
Govorili ste da će sve ostati kao na starom forumu, ne vidim razlog da bude 1h, ni 4h, pa ni 24h.
Ako mnoge nervira ukinite.
Ako je korist veća nego šteta, pa uključite ga neka radi kao što je uvek radio, dok se zvao autosave.
Stvarno ne znam zašto uopšte gasite ono što je bilo dobro. Okrugle avatare da ne pominjem :roll:

Ti verovatno ne koristiš tu opciju, pa ti ne treba ni duže od jednog dana ni duže od jednog sata. Tebi je isto.
Kada bi je koristio, dakle kada bi aktivnije učestvovao u forumskoj diskusiji, znao bi i kako radi i čemu služi.
Tebi kao posmatraču (i nekome ko ne koristi) nije moguće objasniti, naročito ako nisi čitao šta sam na ovoj temi pisao.
Nekome sa kablovskom ne možeš objasniti čemu služi pozorište, ma koliko se trudio.
Zato neću ponovo objašnjavati, nego samo tražiti da bude kao na starom forumu, onom koji je besprekorno radio.
Može? :ok:

Dovoljno je dugme "sačuvajte nacrt" i da nacrt - napisan post - ostane sačuvan a neobjavljen.
Kome smeta neka lepo klikne na "izbrišite nacrt" i jednim klikom obrisana poruka.

Ne govorimo ni o kakvim reklamama i generičkim porukama, nego upravo o porukama koje mi sami pišemo.

Odgovornost za to što nekoga "po forumu juri napisano" nije na Ivanu nego na onome ko je to napisao. Njega jure sopstvene napisane reči. I treba.
Jednim klikom može obrisati, i ne mora da čeka da Ivan obriše. Ni za sat, ni za dan.
Svako treba da uređuje svoje repove i da čisti za sobom.

Prvo pitanj... Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor, jer prvo pitanje je veoma čudnovato.

Ni autosave nisu umeli da nađu, pa je autosave odlično radio.
Kome treba naći će sliku diskete skroz desno. Kome ne treba - ne mora da traži.
Kome smeta neka klikne na simbol diskete. Obojite ga, ne znam šta da kažem.
Kako uopšte uspevaju da objave post? Ubace sliku?
Ma snaći će se, ne bih ja to potcenjivao.

Ja ne znam kako se piše crvenim ili plavim slovima, zato što mi ne treba. I ne znam kako se "ne znam" piše zajedno zato što mi ni to ne treba.
Al kome treba naći će.

Od cca. 300.000 korisnika samo tebi smeta nacrt za koji je veliki broj korisnika trazio da se ukine
..i uz izvinjenje..ko jos osim tebe pocne da pise post danas pa ga snimi i ostavlja za sutradan da nastavi pisanje :lol:
Postavlja se pitanje koliko taj sutradan nastavljeni post uopste ima smisla u diskuciji koja je otisla na drugu ili trecu stranu
Ja bih razmisljala na taj nacin..a ako bih imala potrebu da pisem post dan , dva ili tri pisala bih u wordu pa posle sa copy prenela na temu ,
sto i radim kada pisem tekstove za temu Znamenitosti Beograda, ili Manastiri Srbije i slicno

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back