E bas mi je drago zbog tebeSeti se ko ti je dao inspiraciju, odnosno ciji post, kad budes potpisivao deseto izdanje
![]()
Imaćeš i ti pravo na deo tantijema, ne brini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bas mi je drago zbog tebeSeti se ko ti je dao inspiraciju, odnosno ciji post, kad budes potpisivao deseto izdanje
![]()
Пази, у целој причи има некакве логике (веровали или не), само један детаљ ми остаје необјашњив... 'ајде прво ове донекле разумљиве ствари...
Својевремено док сам био младимао сам и ја две девојке у различитим градовима. Провео сам пар месеци у другом граду и тамо нашао девојку. Када сам се вратио одржавали смо ту везу колико је могло, али није било баш много кул јер нисам имао новаца за гориво да идем тамо често. Непосредно по повратку из тог града нађем другу девојку у суседном граду (од овог у којем живим) и тако сам месец-два био са две девојке у исто време. Викендима сам ишао код ове прве, а током недеље био са другом... међутим прва ме је уништила финансијски (како год то звучало
) нисам могао више да финансирам одласке у други град и растадосмо се.
Е сад, из те моје приче може да проистекне да је он ето као и ја срљао у две везе чисто из фазона и зеза, али није имао препрека као што сам рецимо ја и просто човек се заљубио у обе, па их заволео и просто лаж кад крене она се сама развијаТако да њега разумем из те перспективе.
Што се девојака тиче њих нешто посебно не разумем (као и већину жена јелте), али могу и ту да пронађем логику... ок схватиле су о чему се ради и шта се дешава, али онда премотале филм... док то нису сазнале било им је супер и кул и биле су срећне што значи да им се лик посвећивао максимално и трудио око њих. Ова из другог града чак може да буде поносна и на то његово цимање сваки други-трећи дан (или колико је већ често ишао да се виде) да долази у њен град... дакле, једино логично схватање (да не кажем логичан разлог) је да је лик био заиста прави мушкарац илити љубавник према њима и да су оне спремне да пређу око тога.
Једино нисам разумео јесу ли се њих две договориле заједно даму опросте или их је опет зајеб'о да му она друга није опростила или да је оставио ону другу![]()
Е стижемо до лудости... у целој причи мени су луди родитељи. На коју фору су они прогутали да он има ДВЕ веренице и да ће да ожени ДВЕ девојкезначи 'ајде да сконтам друштво што ћути и ништа не говори, ближу и даљу фамилију, али брате на који трик је и родитеље зајеб'о?
Гледајући целу причу, она ми је много мање уврнута него она прича из 48 сати свадба где млада признаје да је младожења с времена на време мало измлати васпитно
Pa da znas... Oni su mi najmanje jasni i najvise mutni![]()
bas zbog boldiranog sam ubjedjena da je prica izmisljena!
bas zbog boldiranog sam ubjedjena da je prica izmisljena!
Jedan decko je bio u paralelnoj vezi sa dve devojke iz dva razlicita grada, otprilike u istom vremenskom periodu, godinama, godinama, godinama... Sa obema je odvojeno slavio svoje rodjendane, docekivao Nove godine, obe dovodio kuci, upoznao sa roditeljima, drustvom... Dok jednog dana nije zanemario vazan parametar svog savrsenog zlocina (ostavio je mobilni namenjen kontaktu sa jednom u blizini druge), one su se cule i... Ja bih, kao normalan sled dogadjaja, ocekivala da dobije po sut kartu od obe, ali (o uvrnutog li sveta!) obe mu oproste. Mislim, ko je ovde lud-on, one, ili oni?!
Sta mislite o tome i jeste li bili u nekoj od gore navedenih uloga?
Jedan decko je bio u paralelnoj vezi sa dve devojke iz dva razlicita grada, otprilike u istom vremenskom periodu, godinama, godinama, godinama... Sa obema je odvojeno slavio svoje rodjendane, docekivao Nove godine, obe dovodio kuci, upoznao sa roditeljima, drustvom... Dok jednog dana nije zanemario vazan parametar svog savrsenog zlocina (ostavio je mobilni namenjen kontaktu sa jednom u blizini druge), one su se cule i... Ja bih, kao normalan sled dogadjaja, ocekivala da dobije po sut kartu od obe, ali (o uvrnutog li sveta!) obe mu oproste. Mislim, ko je ovde lud-on, one, ili oni?!
Sta mislite o tome i jeste li bili u nekoj od gore navedenih uloga?
Jel se druže svo troje?![]()
pa, nemam pojma,
vidi, ja sam pisala ranije ovde
da je jedan imao mene i još jednu.
nas dve se igrom slučaja našle na istom mestu,
ona mi tražila upaljač i tako smo počele,
što bi se reklo, da ćaskamo, je li.
ja čekala drugaricu, ona čekala dečka.
kad, pojavljuje se moj dečko.
ispostavi se da je to i njen dečko.
i tako, nas dve se i danas družimo, a s njim ne znam šta je.