T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
http://www.informer.rs/vesti/hronik...ilan-puta-nozem-izbo-trudnu-Sabinu-bacio-auto
"Dušanka, Milanova rođena sestra, koju smo zatekli u Mihajlovu, kaže da joj je veoma žao Sabine i da joj nije jasno šta se dogodilo sa njenim bratom koji ni mrava ne bi zgazio.- Veoma je voleo Sabinu. Često mi je govorio: "Zvezde sa neba bih za nju skinuo." Ne mogu sebi da objasnim šta se dogodilo - kratko je rekla Dušanka i dodala da su otac i stariji brat u Zrenjaninu kako bi preuzeli Milanovo telo."
I kako to da se sve više "finih" momaka odlučuje na ovakve brutalnosti?
Uticaj okoline, medija i tekstova popularnih pesama.
U podsvest se ubacuje tempirana bomba - ti isti "fini" momci, da su negde u islamskim radikalnim krugovima, sutra bi razneli sebe i još par stotina oko sebe.
Ispiranje mozga beskonačnim ponavljanjem određenih refrena pesama koji skrivaju strašnu agresiju, a skrivena poruka je "ako ne ideš do koske, ti si sisa".
Najbenigniji primeri, ali šta drugo nego agresija:
"I ne treba mi kljuc, svejedno uci cu
da uzmem ono sto mi pripada
lice lopova casno nosicu
al' bivsi necu biti nikada"
(iebo mu ja mater nenormalnu)
------------------------------------
"Makar platio životom, naći ću te ja, jedina."
Onaj ko te ljubi sretan je, neka ja, neka je,
sa mnom će se borit za tebe, kunem se, kunem se.
Spreman sam ti dati ovaj život cijeli, pitaj njega je li,
potuć se sa svima, a toliko srce pitaj ga dal ima...!!"
i tako dalje i tako dalje u nedogled...
Pored svih ovih već napljuvanih rijalitija, koji su dno dna i više nego eksplicitni - nikako ne treba zanemariti i ovaj perfidni deo usađivanja u podsvest poruka - "samo do koske, nema povlačenja, ili ubijaš ili budeš ubijen, samo sise ne idu do kraja, uzmi što ti pripada, otimaj i samo ne razmišljaj, nema kajanja..."
Iebem ti život i sve...
"Dušanka, Milanova rođena sestra, koju smo zatekli u Mihajlovu, kaže da joj je veoma žao Sabine i da joj nije jasno šta se dogodilo sa njenim bratom koji ni mrava ne bi zgazio.- Veoma je voleo Sabinu. Često mi je govorio: "Zvezde sa neba bih za nju skinuo." Ne mogu sebi da objasnim šta se dogodilo - kratko je rekla Dušanka i dodala da su otac i stariji brat u Zrenjaninu kako bi preuzeli Milanovo telo."
I kako to da se sve više "finih" momaka odlučuje na ovakve brutalnosti?
Uticaj okoline, medija i tekstova popularnih pesama.
U podsvest se ubacuje tempirana bomba - ti isti "fini" momci, da su negde u islamskim radikalnim krugovima, sutra bi razneli sebe i još par stotina oko sebe.
Ispiranje mozga beskonačnim ponavljanjem određenih refrena pesama koji skrivaju strašnu agresiju, a skrivena poruka je "ako ne ideš do koske, ti si sisa".
Najbenigniji primeri, ali šta drugo nego agresija:
"I ne treba mi kljuc, svejedno uci cu
da uzmem ono sto mi pripada
lice lopova casno nosicu
al' bivsi necu biti nikada"
(iebo mu ja mater nenormalnu)
------------------------------------
"Makar platio životom, naći ću te ja, jedina."
Onaj ko te ljubi sretan je, neka ja, neka je,
sa mnom će se borit za tebe, kunem se, kunem se.
Spreman sam ti dati ovaj život cijeli, pitaj njega je li,
potuć se sa svima, a toliko srce pitaj ga dal ima...!!"
i tako dalje i tako dalje u nedogled...
Pored svih ovih već napljuvanih rijalitija, koji su dno dna i više nego eksplicitni - nikako ne treba zanemariti i ovaj perfidni deo usađivanja u podsvest poruka - "samo do koske, nema povlačenja, ili ubijaš ili budeš ubijen, samo sise ne idu do kraja, uzmi što ti pripada, otimaj i samo ne razmišljaj, nema kajanja..."
Iebem ti život i sve...