TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo dečaka koji je nestao u Pančevu,

toz972

Poznat
Poruka
8.376
TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo dečaka koji je nestao u Pančevu, majka vrišti da je puste da mu priđe, prolaznici jecaju
J. A. 03.02.2021. 16:50
Komentara (24)

https://www.blic.rs/vesti/hronika/t...i-je-nestao-u-pancevu-majka-vristi-da/yh93ssl

Telo petnaestogodišnjeg Dragana Drljića za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je iz Tamiša u Pančevu, saznaje "Blic".

Nakon nešto više od sat vremena potrage ronioci su telo dečaka izvukli iz Tamiša.

Jauci porodice preminulog deteta prolamaju se Tamiškim kejom.

Ujak preminulog dečaka jeca na kolimaFOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA
Ujak preminulog dečaka jeca na kolima
Majka dečaka u trenutku kada su pronašli dete nije bila na licu mesta, ali je ubrzo ponovo došla i potrčala ka njegovom telu.

- Pustite me da ga vidim, da priđem, to je moje dete! Hoću da vidim mog sina - viče majka preminulog mališana.

Dragan je pronađen mrtav nakon više od 24 sata potrageFOTO: DRUSTVENE MREZE
Dragan je pronađen mrtav nakon više od 24 sata potrage
Nesrećnoj ženi je pozlilo.

Na licu mesta je i porodica dečaka, svi su u potpunom šoku

Strašno. Suze su mi krenule. Šta uradi dečače? Tek si trebao da počneš da živiš. Iskreno saučešće porodici.

Да се убије због девојке, то може само будала.
Gle,u pitanju je pubertetlija,oni takve stvari doživljavaju mnogo burnije nego odrasli,zreli ljudi jer su im i horoni neuravnoteženi,a nisu ni emotivno ni intelektualno dovoljno zreli da hladne glave sagledaju stvari...a možda je preko toga imao i probleme sa uklapanjem u društvo,ili je bio u nekoj depresivnoj fazi.
Takvi problemi kod tinejdžera ne treba da se zanemaruju i odpisuju na fazon "na nije mu ništa,drma ga pubertet." jer da,definitivno ih drma pubertet ali može da bude jako ozbiljno.

strasno, bila sam zaledjena kad sam procitala dans vest
svo vreme sam se nadala da ce da ga pronadju pre nego sto podigne ruku na sebe
ne znas kome je teze i ko je u strasnijoj situaciji - on, koji je prekinuo zivot koji nije ni zapoceo kao treba, njegova majka koja je izgubila sve sto je u zivotu imala, ili devojcica zbog koje je podigao ruku na sebe
kad prorade hormoni, erupciju dozive emocije sa kojima neka deca ne znaju sta da urade, kao sa prebrzo izraslim nogama i rukama sa kojima mlate sve oko sebe jer se mozak nije adaptirao na promenjen izgled zbog brzine odrastanja
nema tu mesta za osudu nikoga, ima mesta samo za veliku tugu

Ma sagledajuci sebe ,brata koji se razlikuje od mene i vrsnjake slabo roditelj tu ista moze da usmeri i promeni
Roditelj može i mora da obrati pažnju na ponašanje,to da nešto nije u redu ne može da se ne vidi jer neko ko je suicidan se ne ponaša isto kao neko ko nije...Nego je stvar da rodilji i okolina to uvek odpisuju kao "ma nije to ništa,to je pubertet" a neki čak i da im dete kaže kako se oseća to ne uvažavaju i ne shvataju ozbiljno jer ne mogu da se sete da u tim godinama sve deluje mnogo krupnije i ozbiljnije nego što jeste...I nešto što bi neka odrasla osoba odpisala kao sitnicu može kod tinejdžera da izazove buirnu emotivnu reakciju i da ih navede da urade nešto ne promišljeno što ima ozbiljne posledice.
Većina ljudi misle da tinejdžeri ne mogu da imaju psihičke tegobe i čak i kad primete da im dete pokazuje neke znake depresije ili čega god odbijaaju da to shvate ozbiljno i obezbede im potrebnu pomoć.

Roditelj može i mora da obrati pažnju na ponašanje,to da nešto nije u redu ne može da se ne vidi jer neko ko je suicidan se ne ponaša isto kao neko ko nije...Nego je stvar da rodilji i okolina to uvek odpisuju kao "ma nije to ništa,to je pubertet" a neki čak i da im dete kaže kako se oseća to ne uvažavaju i ne shvataju ozbiljno jer ne mogu da se sete da u tim godinama sve deluje mnogo krupnije i ozbiljnije nego što jeste...I nešto što bi neka odrasla osoba odpisala kao sitnicu može kod tinejdžera da izazove buirnu emotivnu reakciju i da ih navede da urade nešto ne promišljeno što ima ozbiljne posledice.
Većina ljudi misle da tinejdžeri ne mogu da imaju psihičke tegobe i čak i kad primete da im dete pokazuje neke znake depresije ili čega god odbijaaju da to shvate ozbiljno i obezbede im potrebnu pomoć.
2 dana ne vidis dete ne mozes da ga prepoznas koliko ga drugi ljudi povuku i promene

Nije to stvar bistrine, kako ti to ne shvaćaš, nisi baš bistar očigledno. Danas je jako teško biti mlad/ tinejdžer, toliki je pritisak, pa zna biti maltretiranja u školi, sve je to loše...
Ја сам женско, под један.
Под два - и друга деца имају проблеме па не иду одмах на дно реке.

Одобраваш самоубиство. Крај дискусије.
Ne opravdavam, nego samo konstatiram činjenicu da si ti glupa..

Tragedija samoubojstva je znatno veća nego da je npr autom sletija u taj kanal. Na tragediju činjenice da je tragično prekinut tako mladi život nadovezuje se nova strašna tragedija pitanja njegovih bližnjih zašto se ubio?!?

Back