TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo dečaka koji je nestao u Pančevu, majka vrišti da je puste da mu priđe, prolaznici jecaju
J. A. 03.02.2021. 16:50
Komentara (24)
https://www.blic.rs/vesti/hronika/t...i-je-nestao-u-pancevu-majka-vristi-da/yh93ssl
Telo petnaestogodišnjeg Dragana Drljića za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je iz Tamiša u Pančevu, saznaje "Blic".
Nakon nešto više od sat vremena potrage ronioci su telo dečaka izvukli iz Tamiša.
Jauci porodice preminulog deteta prolamaju se Tamiškim kejom.
Ujak preminulog dečaka jeca na kolimaFOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA
Ujak preminulog dečaka jeca na kolima
Majka dečaka u trenutku kada su pronašli dete nije bila na licu mesta, ali je ubrzo ponovo došla i potrčala ka njegovom telu.
- Pustite me da ga vidim, da priđem, to je moje dete! Hoću da vidim mog sina - viče majka preminulog mališana.
Dragan je pronađen mrtav nakon više od 24 sata potrageFOTO: DRUSTVENE MREZE
Dragan je pronađen mrtav nakon više od 24 sata potrage
Nesrećnoj ženi je pozlilo.
Na licu mesta je i porodica dečaka, svi su u potpunom šoku
Strašno. Suze su mi krenule. Šta uradi dečače? Tek si trebao da počneš da živiš. Iskreno saučešće porodici.
J. A. 03.02.2021. 16:50
Komentara (24)
https://www.blic.rs/vesti/hronika/t...i-je-nestao-u-pancevu-majka-vristi-da/yh93ssl
Telo petnaestogodišnjeg Dragana Drljića za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je iz Tamiša u Pančevu, saznaje "Blic".
Nakon nešto više od sat vremena potrage ronioci su telo dečaka izvukli iz Tamiša.
Jauci porodice preminulog deteta prolamaju se Tamiškim kejom.
Ujak preminulog dečaka jeca na kolimaFOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA
Ujak preminulog dečaka jeca na kolima
Majka dečaka u trenutku kada su pronašli dete nije bila na licu mesta, ali je ubrzo ponovo došla i potrčala ka njegovom telu.
- Pustite me da ga vidim, da priđem, to je moje dete! Hoću da vidim mog sina - viče majka preminulog mališana.
Dragan je pronađen mrtav nakon više od 24 sata potrageFOTO: DRUSTVENE MREZE
Dragan je pronađen mrtav nakon više od 24 sata potrage
Nesrećnoj ženi je pozlilo.
Na licu mesta je i porodica dečaka, svi su u potpunom šoku
Strašno. Suze su mi krenule. Šta uradi dečače? Tek si trebao da počneš da živiš. Iskreno saučešće porodici.