tragedija

AntunTun:
danas sam udario psa kolima...bila je guzhva i bilo je relativno brzo i nisam ga video samo je istrchao i bum...udario sam ga...ne znam shta mu je bilo mislim da nije poginuo al sam ga uuuudaaaarioooo ):
mozhda je ipak umro...zaskichao je uhhh breee...koja beda celo veche brrr...
jel neko josh udario psa?...il machq?...bitje mi lakshe...
Mog psa su udarila kola i on je uginuo. To je bila katastrofa. Covek nije ni stao ,samo je produzio.... Ne znam....osetljiva sam na tu temu...i uopste na zivotinje....

Ali ti imas savesti....dogodilo se....Hvala Bogu da postoji neko takav ko shvata i kome je zao...

Oximoron:
ja stavljam smajli na svaki post skoro :D
pa nece valjda da chovek stavi kera,i to mrtvog,ispred sebe?da izleti na sred ulice i da gleda shta je udario?Ja sam fazana udario pri punom brzinom,na auto putu,dakle pri brzini od 120km/h i jel sam trebao mozhda da stanem da ga odnesem kod veterinara? :D
Ma daj molim te.Ionako ce tog fazana roknuti neki lovac pre ili kasnije...
pa naravno da si trebao da stanes...kretenu,,,jel znas kolko kosta porcija divljaci !!!

e da sam ti zena...h bi ti sve po spisku da si mi doso kuci i reko da si pustio da nas rucak neko drugi odnese

:evil:

nisam nista sgazila
ali sam bila u kolima kad jetata zgazio nase sopstveno kuce...i to stene !

slucajno ,naravno...

a da..i kad mi je Micko crko.bozekoliko sam plakala

ubila sam vevericu pre neki dan....... a bash je bila lepa... siva..... ne volim one braon i crne... tezhak sam rasista kad su veverice u pitanju....... bash mi je bilo krivo..... bzvz....

Back