Tragedija u rudniku "Soko" - poginulo 8 rudara, 20 povređenih!

Zašto nije proglašen dan žalosti? Izuzetno je neprikladno da sad na TV trče zadruge i slično.
Jeste li gledali Petrijin venac.....?
E pa mogu vam reci kad izgine 108 rudara, u tako malom gradu , neka sumaglica iako je prolecno letnje ili jesenje vreme pokrije mesto...
Tu cak vise nema ni placa.....tisina neka....a suza koliko hoces.....
I straha kod svih, iako nema razloga, smrt je vec prosla i uzela sta je uzela...

Ne , mislio sam , onaj ko pogresi biva spaljen....pa dobije metalni sanduk da se ne oseca u publici paljevina..

I sada je bilo isto.....ko je sisao , on je spaljen, ko nije on nije spaljen...
Ono sto niste procitali je da nekad rudari uzmu odmor, od par dana, kad procene da je rizicno od eksplozije , kao za kucne poslove, a ustvari da izbegnu pozar...
Nikad se nije radilo da kod Srbina vlada poslovnost, cak ni kod bojevih raketa, ups Lestane ode pola brda...ups , slucajno ili zato sto su se igrali vozeci rakete.....igrali...

Ne znam sta se sad koristi ali bunzenove lampe jos uvek postoje a one promene boju kad naidje metan....u malom procentu...

1 na 50 000 Srba ima pameti , znanja i muda da kaze, ej ja to necu ili necu da dam da drugi tada to rade....
Znate sta mu se posle desava.....ne kupuje mu niko tortu , ali ni venac...

Zovite me smarac i prdonja, antisrbin,.....

Apel izgradimo 20 nuklearnih elektrana.....
hm...podsetio bih te na eksplozije u Lucanima i Paracinu, vojni magacin...malo mi sumnjivo...a o srpskoj poslovnosti, bez komentara

hm...podsetio bih te na eksplozije u Lucanima i Paracinu, vojni magacin...malo mi sumnjivo...a o srpskoj poslovnosti, bez komentara
Jedino za Vojni magacin u Paracinu ne znam da li je namera ili slucajno , posto je prisutno dosta motiva da je bilo namerno...
A Lucani su valjda slucajno , tako kazu silni svedoci , da je ljudski nemar u pitanju a ne namera..
Ne znam zasto si bas povezao Paracin sa ovim ostalima....tu je bas pipavo sta je tacno....
Ovaj rudnik je relativno bezbedan od nebezbednih....tj dok su bile dve jame, Soko je redje stradao....sad je samo Soko...
Ja uvek tu kazem od Srpskog mentaliteta ti ne mozes da pobegnes...
A to je negativna selekcija + bahata neposlovnost, neprofesionalnost...

Veruj mi iz mog ugla gledano ne postoji nijedna ljudska delatnost koja nije Srpska u Srbiji.
Evo sutrasnji izbori , bio sam nekoliko puta kontrolor...jedno na vise birackih mesta....nikad, ama bas nikad nije bilo regularno i svaki put je trebalo ponistiti izbore na birackom mestu a preko 20 kontrolora po mestu i svi mole da se ne ponisti glasanje...

Uskoro ce popis, ista stvar....a nema logike, kao trebalo bi da nema tu nista neregularno ali srbin ima svoju odluku i logiku i uvek se pretvori nesto u neregularnost , i podmetanje, ne postoji dno ....

Jedino za Vojni magacin u Paracinu ne znam da li je namera ili slucajno , posto je prisutno dosta motiva da je bilo namerno...
A Lucani su valjda slucajno , tako kazu silni svedoci , da je ljudski nemar u pitanju a ne namera..
Ne znam zasto si bas povezao Paracin sa ovim ostalima....tu je bas pipavo sta je tacno....
Ovaj rudnik je relativno bezbedan od nebezbednih....tj dok su bile dve jame, Soko je redje stradao....sad je samo Soko...
Ja uvek tu kazem od Srpskog mentaliteta ti ne mozes da pobegnes...
A to je negativna selekcija + bahata neposlovnost, neprofesionalnost...

Veruj mi iz mog ugla gledano ne postoji nijedna ljudska delatnost koja nije Srpska u Srbiji.
Evo sutrasnji izbori , bio sam nekoliko puta kontrolor...jedno na vise birackih mesta....nikad, ama bas nikad nije bilo regularno i svaki put je trebalo ponistiti izbore na birackom mestu a preko 20 kontrolora po mestu i svi mole da se ne ponisti glasanje...

Uskoro ce popis, ista stvar....a nema logike, kao trebalo bi da nema tu nista neregularno ali srbin ima svoju odluku i logiku i uvek se pretvori nesto u neregularnost , i podmetanje, ne postoji dno ....
kod mene i nije bilo mucki na glasackom mestu, jednom sam bio kontrolor i nije bilo problema...a imam neki utisak, da se muva na visem nivou sa glasovima...o Romima kod mene, to bih mogao pricati, ali bez dokaza...svi bi cutali

kod mene i nije bilo mucki na glasackom mestu, jednom sam bio kontrolor i nije bilo problema...a imam neki utisak, da se muva na visem nivou sa glasovima...o Romima kod mene, to bih mogao pricati, ali bez dokaza...svi bi cutali
Pa postoje price i nemaran odnos prema kutijama kad se nose u opstinsku rik, ali ja ne delujem tako...ako sam vec neposrdan ucesnik , onda je to meni jaci argument...
A za narod nije...
Jer ja racunam, ono sto sam nanjusio i video sam, da je prva ruka....
Jos kad mi SPS i SNS koji su za te izbore protivnici zestoki, nude dil na lokalu ako ne talasam, a ostali nista nisu ni primetili....osim jednog koji je neutralac, on se vec dogovorio sa njima za izvesnu svotu novca....kad to vidis, ili vidis reakciju njih 23 koji te mole da ono sto su videli bude samo mala neregularnost i da idu kuci....a svi ti ljudi jos i razumeju vaznost glasanja...a onda se covek pomisli a sta u selu .......tamo im obecaju vodovod ako zatruju sve svoje bunare i oni pristanu....eto koliko vide u buducnost....tek tamo mozes da ih kupis za sitno..

Ja sam gledao kako postene profane na ETF kupuju za jedan PC racunar i to ne za sebe nego za njihovu katedru, ako cute....dobice katedra PC, od 500 ili 400e...eto za koliko se prodaju...a jesu posteni , ali to nema veze sa konacnim ucinkom...
Postenje je vezano za svest i za logiku pocinioca....zato ja i imam stav da glupi i polusvesni ljudi ne mogu da budu posteni , mogu da budu prosti, ali ne i posteni...
Samo ako su prosti i konzervativni i ograniceni , mogu da budu posteni jer ih odbijanje nepoznatog cini dovoljno iskusnim da ne zgrese u nepostenje....
Ovo sve ostalo , profani , magistri , doktori nauka, narocito ako su prvo koleno u gradu, to sve ebivetar....mogu da budu samo ocevi da su pametni , pa njihova deca da budu postena..

Pa postoje price i nemaran odnos prema kutijama kad se nose u opstinsku rik, ali ja ne delujem tako...ako sam vec neposrdan ucesnik , onda je to meni jaci argument...
A za narod nije...
Jer ja racunam, ono sto sam nanjusio i video sam, da je prva ruka....
Jos kad mi SPS i SNS koji su za te izbore protivnici zestoki, nude dil na lokalu ako ne talasam, a ostali nista nisu ni primetili....osim jednog koji je neutralac, on se vec dogovorio sa njima za izvesnu svotu novca....kad to vidis, ili vidis reakciju njih 23 koji te mole da ono sto su videli bude samo mala neregularnost i da idu kuci....a svi ti ljudi jos i razumeju vaznost glasanja...a onda se covek pomisli a sta u selu .......tamo im obecaju vodovod ako zatruju sve svoje bunare i oni pristanu....eto koliko vide u buducnost....tek tamo mozes da ih kupis za sitno..

Ja sam gledao kako postene profane na ETF kupuju za jedan PC racunar i to ne za sebe nego za njihovu katedru, ako cute....dobice katedra PC, od 500 ili 400e...eto za koliko se prodaju...a jesu posteni , ali to nema veze sa konacnim ucinkom...
Postenje je vezano za svest i za logiku pocinioca....zato ja i imam stav da glupi i polusvesni ljudi ne mogu da budu posteni , mogu da budu prosti, ali ne i posteni...
Samo ako su prosti i konzervativni i ograniceni , mogu da budu posteni jer ih odbijanje nepoznatog cini dovoljno iskusnim da ne zgrese u nepostenje....
Ovo sve ostalo , profani , magistri , doktori nauka, narocito ako su prvo koleno u gradu, to sve ebivetar....mogu da budu samo ocevi da su pametni , pa njihova deca da budu postena..
sutra javljam rezultat sa mog izbornog mesta, mislim da ce vucic razbiti ovde kod mene....angazovali se domaci agitatori, da me je sramota od ljigavosti mog okruzenja

Ali brate... Evo i dalje ne mogu da verujem.
Znaš kakvi su naši mediji kada se tako neke stvari iz crne hronike dese, napadaju kao lešinari, detalji iz života žrtava, izjave svedoka, ko je kako kukao na sahranama i slično. A vidi ovo, 8 ljudi pogibe a malte ne, sve što je objavljeno je izjava one pkave kalašture i ovog, ovog... ma šta gid napišem i kakvim god imenom da ga nazovem znam da će mi komentar biti obrisan, oa ću reći samo klovna što po emisijama izlazi iz frižidera kao najgora budaletina, koji je rekao da ih Srbija ne sme zaboraviti.

Ljudi moji... Pa koliki smo mi ludaci na skali od 0 do Vučić?

A evo ti juče i danas, klošarčine novinarske svršavaju od vesti kako su uhapšene neke 3 kurvetine i neka dva mentola zbog elitne prostitucije.
I onda stara priča i dogovor mušterije (sns i sps) i davaoca usluga (kurvetine sa pinka) - ja ću da prospem priču da zataškamo papazjaniju sa rudnikom, ti lepo objavi video na instagramu kako češkaš pi*ku i piješ viski i lepo demantuj da je to tačno, pripreti da ćeš da tumiš sve medije koji to pišu, mi ćemo još malo da pišemo o tome dok stoka ne zaboravi za rudnik, niko nikog neće tužiti, izbori će da prođu, biće para, ti na maldive na mesec dana, meni nabaciš još par svojih maloletnih klijentkinja i nastavimo u miru i sreći da jebbemo ove majmunčine što nas trpe.

Evo danas je nedelja, blag dan, ja ne znam stvarno koju psovku sad ne bih izgovorio!

Back