TRAGEDIJA U LESKOVCU Žena se obesila i ostavila oproštajno pismo: "Ne mogu ovo više d

Za prevaru ne moze da se sudi i povezuje samoubistvo, ali za pretnje moze...
Tako da u ovom slucaju gazdi iz KS debelo sledi problem a mozda i debela zatvorska kazna, jer to je zaebano kod pretnji....ti pretis onim sto ostale debelokosce ne bi potreslo, ali ako su upotrebljene pretece reci, pretnja izaziva strah i teror nad zrtvom, a onda se onaj koji preti zaebao debelo, pa mu sledi teska robija...zbog ugrozavanja druge osobe...

Inace bi bilo raj za svakog ko ima debele zivce...dodjes i zaebavas svakog ko je fizicki slabiji , da ces da mu jedne noci polomis kosti, nista vise....znaci ne smrcu...
I dovoljno je da te vidi par puta mesecno da mu za 3 meseca zivot postane pakao i spreman je da plati sve sto mu trazis u zivotu...

Рећи да је неко "кукавица" зато што се убио је исто као рећи да је "кукавица" јер је имао инфаркт.

Самоубиство је увек последица психичке болести (најчешће депресије), а депресија као и свака друа болест има свој биохемијски узрок.

Од депресије се умире самоубиством, од шећера нпр. инфарктом.

С тим у вези, трагично је што покојна жена није била у прилици да се лечи.

Наиме, психијатрија у Србији, у било ком озбиљнијем смислу, де факто не постоји.

Ja opet mislim da tu covek(zena) ima velike hrabrosti da podigne ruku na sebe.I mislim da je njoj vise bilo lose stoje uvidela da je postala odbacena od tog okruxenja sa kime je ranije radila.Normalno ne odobravam to,ali ko ce ga znati sta koga ceka sutra.
kakva crna hrabrost bre? ubila se radi izgubljenih 200 evra? idite bre svi u ku...

kontrolisi svoj seljacki mentalitet

Ti voliš da gledaš tuđe živote, pa i nisi merodavna za ovu temu.

- - - - - - - - - -

Рећи да је неко "кукавица" зато што се убио је исто као рећи да је "кукавица" јер је имао инфаркт.

Самоубиство је увек последица психичке болести (најчешће депресије), а депресија као и свака друа болест има свој биохемијски узрок.

Од депресије се умире самоубиством, од шећера нпр. инфарктом.

С тим у вези, трагично је што покојна жена није била у прилици да се лечи.

Наиме, психијатрија у Србији, у било ком озбиљнијем смислу, де факто не постоји.

Sam čin je kukavički, beg od stvarnosti i ostavljanje porodice. U tom smisli je kukavički, a ja i pišem da je nesrećna žena imala neki problem. :(

Sam čin je kukavički, beg od stvarnosti i ostavljanje porodice. U tom smisli je kukavički, a ja i pišem da je nesrećna žena imala neki problem. :(

Није кукавички, нити је храбар, јер није донесен при чистој свести и здравој памети.

Самоубиство је увек резултат тешке психичке болести.

Није кукавички, нити је храбар, јер није донесен при чистој свести и здравој памети.

Самоубиство је увек резултат тешке психичке болести.

Nisam siguran da je uvek to razlog. Neko pukne brže od drugog, ne mora da bude teško oboleo.

- - - - - - - - - -

не знам зашто, али сам увек имао поштовање према самоубицама

Ispoštuj ih do kraja. :lol:

Back