tragedija u Jagodini

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Dvanaestogodisnja devojcica silovala osudjenog pedofila!

Starac je u guzvi izgubio tog kobnog dana odlazeci kod doktora svog tridesetogodisnjeg sina zbog gratske guzve oko semafora.
To je iskoristila lepo vaspitana devojcica. Slatkica je starca odvela ispod mosta gde je i izvrsila taj gnusan cin. rec je o devojcici koja je vec poznata po svim peticam.
na intervju u policiji je izjavila da ju je on izazivao provokativnim pitanjima gde je njegov sin i izazovnim starackim drhtanjem, a takodje je nosio vestacke zube i namerno je otvarao usta kako bi se videli, toboze je zevao...

Sta vi mislite da treba uraditi sa takvim prestupnicama koje ruze omladinu? ja predlazem smanjeme ocene iz vladanja na cetvorku.

Starac je u guzvi izgubio tog kobnog dana odlazeci kod doktora svog tridesetogodisnjeg sina zbog gratske guzve oko semafora.
To je iskoristila lepo vaspitana devojcica. Slatkica je starca odvela ispod mosta gde je i izvrsila taj gnusan cin. rec je o devojcici koja je vec poznata po svim peticam.
na intervju u policiji je izjavila da ju je on izazivao provokativnim pitanjima gde je njegov sin i izazovnim starackim drhtanjem, a takodje je nosio vestacke zube i namerno je otvarao usta kako bi se videli, toboze je zevao...

Sta vi mislite da treba uraditi sa takvim prestupnicama koje ruze omladinu? ja predlazem smanjeme ocene iz vladanja na cetvorku.

Kakav paradoks

znas kako inace za silovanje mnogi predlazu kastraciju,al mislim da je dosta toga u glavi pa ako je stvarno neki psidza on ce da nadje flashu i da odradi posao...
inace ja sam za kopanje u rudniku,a ako bas moraju da ga puste a ovo mu je dr 3 put,onda kastracija i nanogica,i na netu da se objavi gde zivi,i zabrana rada u ustanovama sa maloletnicima,mada najbolje je jedan rudnik duboko duboko,i gen neki fizicki radovi koji ne ostavljaju vreme za normalan zivot....

a reka sam dr put gore jer za prvi uvek moze da se desi da te nka riba ukanali(realno toga ima),al bas 2 puta da te lazno optuze za silovanje teshko,pa tu sam vec za katraciju i gorepomenuto...

Poslednja izmena:

Back