Трагедија Саве Милошевића

Pa sad...da li je smrt gora ili ne, to je vec drugo pitanje...

kako bre?! smrt je kraj i više nema, ali povući ostale za sobom e to nešto što ja ne razumem a ni većina od vas, zato kažem, dok smo živi i budimo malo obazrivi kada se desi smrtni slučaj u porodici.

to je najteža opcija, proba pa se izleči, uspeo je, malo ko to usudi.

[/I]Budi sigurna da bi bilo isto tako.
Svemir ne zanima u sta neko veruje.

ma šta briga svemiru u šta verujemo, a naše je da održimo život koliko god moguće.

Poslednja izmena:
Nisi jedini, i moj stric je umro a ne znamo kako, ubrzo je umrla strina ne manje od godinu dana i onda njihov sin tragično stradao. Eto cela porodica se ugasila. Bili smo u čudu. Šta je bilo bilo je. Moja cela familija nema sklonost ka verovanju sujeverja i religije, možda bi to sprečilo da je neko u nešto verovao?

Broj 3 je simbol, po Pitagoru, broj dovršenosti koja je izražena početkom, sredinom i završetkom.

Eto...ima svakakvih primera.Nikako nemozemo znati sta bi bilo da je mozda neko iz tvoje porodice verovao u to ali,nazalost,znamo sta se desilo jer nisu verovali.Tragedija u svakom slucaju.

Веровање нема везе са менталним капацитетима. Кад те удари трагедија, остаје ти само - веровање.

Upravo tako.

Али, поента је да људима буде лакше. :)

Normalno, to i jeste poenta svih tih obicaja i verovanja. U tom smislu - priznajem sujeverje :)

- - - - - - - - - -

Веровање нема везе са менталним капацитетима. Кад те удари трагедија, остаје ти само - веровање.

Mozda sam se "prejako" izrazio, ali svakako pokazuje odsutvo racionalnog razmisljanja.

nije benzin u pitanju:neutral:
ali...svasta se na forumu moze procitati.
pojam smo mi za sveznanje:(
povrsnost nam je mnogo jaka strana...vecini.

poluobavestenost je opasnija od gluposti:sad2:

U pravu ste, nikome to ne bih preporučila a ja ni u snu da tako nešto probam,
možda ne bih trebala ovo da spomenem ali oću da kažem da su ljudi u
najtežim mukama spremni da urade nešto što bi zdrav mozak ne bi.

Siguran sam da je bilo.
To sto oni kazu da su ozdravili od benzina je bez ikakvog smisla.
Oni su ozdravili od necega drugog, a ne od benzina.

Znam da je u to teško poverovati i bolje bi bilo da je nešto drugo što su ozdravili,
i jeste li znali da je cveće od oliandera jako dobar za srce ili list od aloe vere
takođe izuzetno dobar lek, sve to imamo a nemamo uputstva kako se to spravlja...
i da smo imali to uputstvo, imamo strah od toga. Tako ti je sa benzinom.

Back