Tragedija na svinjokolju: Muškarac (44) pomagao komšiji, posekao se i iskrvario nasmrt

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

TRAGEDIJA NA SVINJOKOLJU Muškarac (44) pomagao komšiji, posekao se i iskrvario nasmrt​

w4Ok9kqTURBXy85MGY0OGQ5NDA1OWIyNDM3YmYwMTNiYzI1OWUyNDQxNy5qcGVnkZMCzQLkAIGhMAE
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ / RAS SRBIJA

Pero L. (44) iskrvario je nasmrt nakon što se tokom svinjokolja posekao nožem u predelu desne prepone u mestu Srđevići kod Srpca.

Pero L. je pomagao komšiji na svinjokolju kada je došlo do ovog tragičnog događaja, prenosi Srpskainfo.
Nesrećni muškarac se prilikom obrade mesa, saznaje ATV, posekao po desnoj preponi i zadobio teške povrede, nakon čega je prevezen u Dom zdravlja Srbac, ali mu, nažalost nije bilo spasa.

Iz Policijske uprave Gradiška ATV-u je potvrđeno da su zaprimili prijavu o ovoj nesreći, te da je obavljen uviđaj.
– Medicinska sestra iz Doma zdravlja Srbac oko 14.50 časova prijavila je Policijskoj stanici Srbac da je dovezena osoba u besvesnom stanju i doktor je samo mogao da konstatuje smrt – rečeno je za ATV u Policijskoj upravi Gradiška.
https://www.blic.rs/vesti/republika...komsiji-posekao-se-i-iskrvario-nasmrt/qcmjf6v

Nevjerovatno kako ljudi gube zivot na glup nacin

A samo pre par dana

PAO S BICIKLA I NABO SE NA NOŽ : Bizarna smrt nakon svinjokolja kod Žabara​

O. M.
30. 11. 2021. u 07:13

ALEKSA S. (60) iz Donjeg Žabara poginuo je spletom nesrećnih okolnosti kada se, prilikom pada s bicikla, nabo na nož koji je nosio u ruci! Bizarna tragedija dogodila se u subotu u mestu Čović polje u opštini Donji Žabar.​

ПАО С БИЦИКЛА И НАБО СЕ НА НОЖ : Бизарна смрт након свињокоља код Жабара

Foto D. Pozderović

Kako saznajemo, Aleksa S. se u kritično vreme vraćao kući sa svinjokolja, zbog čega je sa sobom nosio mesarski nož.
- Prilikom pada s bicikla, nož mu se zabio u predelu vrata i presekao grkljan. Svi dokazi ukazuju da se radi o padu s bicikla i nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na eventualno krivično delo - kaže izvor iz policije.
On pojašnjava da je telo Alekse S. nađeno u kanalu pored puta, a kraj njega je zatečen i bicikl.
- Nož je zatečen u ruci pokojnika i sve ukazuje da se radi o nesrećnom slučaju - kaže izvor iz istrage

https://www.novosti.rs/republika-sr...noz-bizarna-smrt-nakon-svinjokolja-kod-zabara

Ta karma....ah...ja sam trebao dva puta da stradam, najmanje, a ovi nastradaše tek tako....
Mi ovde ne znamo da li su bili u sličnim situacijama pre i koliko puta su izbegli najgore, ali šta tu da se kaže?
Ljudi svakodnevno stradaju pod čudnim okolnostima, ali da se razvije tačno film svega što se zapravo desilo, verujem da bi nepažnja bila najčešći uzrok.

Mi ovde ne znamo da li su bili u sličnim situacijama pre i koliko puta su izbegli najgore, ali šta tu da se kaže?
Ljudi svakodnevno stradaju pod čudnim okolnostima, ali da se razvije tačno film svega što se zapravo desilo, verujem da bi nepažnja bila najčešći uzrok.
Slažem se. Ali i nepažnja nije isključiv krivac. Postoji i ono suprotno tome, pažnja ka nečem drugom....

Pa oni na prijemnom nisu strucni a lekaru gotova smena ,otiso na svinjokolj
Nemojmo tako...presijecanje arterije na tom mjestu, na preponama, je jedna od najtezih mogucih povreda...nema sanse zaustaviti krvarenje, covjek iskrvari na smrt...prije nego mu se moze pruziti ozbilnija medicinska pomoc...

Pa oni na prijemnom nisu strucni a lekaru gotova smena ,otiso na svinjokolj
Na hitnoj ljudi rade stvari koje su moguće a neretko prave i čuda.
Na nama je da vodimo računa o svojim životima i da se ne latimo posla koji nam neki osećaj govori da nismo sposobni da uradimo, a ljudi na toj hitnoj treba da primaju višestruko veću platu čak i da ne prime nijednog pocepanog, zaklanog i izlomljenog, da ne pričamo o oduzetim od alkohola i droga u mesec dana rada.

Na hitnoj ljudi rade stvari koje su moguće a neretko prave i čuda.
Na nama je da vodimo računa o svojim životima i da se ne latimo posla koji nam neki osećaj govori da nismo sposobni da uradimo, a ljudi na toj hitnoj treba da primaju višestruko veću platu čak i da ne prime nijednog pocepanog, zaklanog i izlomljenog, da ne pričamo o oduzetim od alkohola i droga u mesec dana rada.
Meni je lik yugom presao preko nogu,odveze me u urgentni oni nam kazu da su dezurni na banjici iza vma,odemo tamo,udjemo unutra nikog nigde 10 minuta cekamo kao u horor filmu,to je 1 od mnogih primera raspada zdravstva koje sam osetio na svojoj kozi i pokojne majke

Meni je lik yugom presao preko nogu,odveze me u urgentni oni nam kazu da su dezurni na banjici iza vma,odemo tamo,udjemo unutra nikog nigde 10 minuta cekamo kao u horor filmu,to je 1 od mnogih primera raspada zdravstva koje sam osetio na svojoj kozi i pokojne majke
Jedna lasta ne čini proleće!
Razumem da si razočaran, ali tu si-gde si. Imam i ja tu u tvojoj okolini slično iskustvo (Nevezano za mene lično, zlo da ne čuje i Bogu hvala, dok sam dobra za sebe, mogu da budem to i za druge.), što ne znači da je tamo sve na isti kalup, ali ovde odakle sam ja stvari nisu takve.
Jesu li ti danas noge u funkciji?
Mojoj sestri je prešlo nešto novije od Juga preko noge, ali danas nema nikakvih problema.

Hvala bogu nista mi nije bilo ,zgrcio se od stresa mozda jake od bajsa podnele to,nije to jedna lasta,nego sve sto sam imao s njima je negativno iskustvo,licno i s majkom
Dobro je, hvala dragom Bogu!
Šta sve naše telo može da podnese... Zapanjim se često!
Meni redovno ljudi zameraju da imam previše obzira, da razmišljam previše, da nikad nisam opuštena i da sam neki degen takva, konstantno u grču.
Pa, ne znam.
Postoji vreme za sve, a gde god namirišemo rizik od opasnosti treba da uključimo čitavo telo da je izbegnemo.
Ljuba Moljac je jednom prilikom napravio poslovicu:
Da ti imaš mozga makar malo, sve bi lepo u glavu ti stalo!
Ja sam Moljčev vatreni fan i posle ravno 32 godine od njegove smrti.

Pa isto kao u vojsci.
Nacedis lepka i razmazes prstom svuda unutra po rani....
Ili ako je zasek, kao ubod noza, onda spojis kao kopcom prstima i onda namazes lepak...krv napuni unutra tkiva ali ne istice napolje.to znaci 0,3l krvi izgubis i stop.
#I dobijes unutarnje krvarenje ili?

Inace svi pisu o ovom prvom slucaju. Meni je cudniji ovaj sa biciklom. To je bas peh. Kako je on nosio noz? Bez futrole? u ruci?

Back