Tragedija-majka ubila decu i izvrsila samoubistvo

Jako tužno...ali je meni tu ponešto i čudno?!Majka koja dugo čeka na decu,voli ih i ona su centar njenog sveta,nema snage da se bori za bolesno dete nego ga ubija?I zdravo dete takodje?A otac spava snom pravednika,i ni interventna ne može da ga probudi?!Da li i vama tu nešto smrdi?Moje mišljenje je da je ona bila rastrzana brigom o bolesnom detetu,mužu nije posvecivala pažnju,on živi u Italiji,našao drugu,i kada joj je to saopstio,možda je rekao da ce i decu povesti sa sobom,a ona u očaju,jer ne može da živi bez dece, baci se kroz prozor..a on je sve to gledao i nije verovao da ce to i učiniti pa nije ni reagovao...ne verujem u njegovu priču,pogotovu da je bila psihički bolesna a nije se lečila...a živiš u inostranstvu i decu ostavis sa tako bolesnom ženom?Hm?

Jako tužno...ali je meni tu ponešto i čudno?!Majka koja dugo čeka na decu,voli ih i ona su centar njenog sveta,nema snage da se bori za bolesno dete nego ga ubija?I zdravo dete takodje?A otac spava snom pravednika,i ni interventna ne može da ga probudi?!Da li i vama tu nešto smrdi?Moje mišljenje je da je ona bila rastrzana brigom o bolesnom detetu,mužu nije posvecivala pažnju,on živi u Italiji,našao drugu,i kada joj je to saopstio,možda je rekao da ce i decu povesti sa sobom,a ona u očaju,jer ne može da živi bez dece, baci se kroz prozor..a on je sve to gledao i nije verovao da ce to i učiniti pa nije ni reagovao...ne verujem u njegovu priču,pogotovu da je bila psihički bolesna a nije se lečila...a živiš u inostranstvu i decu ostavis sa tako bolesnom ženom?Hm?

Policajcima, inspektorima, lekarima verovatno nista od toga nije palo na pamet...dobro je da si ti na osnovu svojih specijalnih sposobnosti za zakljucivanje iznela ovakvu sumnju !

Paranoje nikad dosta u nas Srba :S

ne mora da znaci - nedavno je neko postavio temu o razvodu tvrdeci da mu je zena luda i da su im svadje uzasne. imali su dvoje dece i on se spremao da ih napusti - i kad sam ga pitala kako sme da razmislja o tome da ostavi bolesnu zenu sa dvoje dece, da se sama snalazi, uopste nije odgovorio. jednostavno, neki ljudi se bez obzira na to sto su realno roditelji nikada ne identifikuju sa tom ulogom, i hbg kada pritisak na njih poraste, pobegnu od svega. lakse je poceti od nule bez prtljaga.

Policajcima, inspektorima, lekarima verovatno nista od toga nije palo na pamet...dobro je da si ti na osnovu svojih specijalnih sposobnosti za zakljucivanje iznela ovakvu sumnju !

Paranoje nikad dosta u nas Srba :S

A) Policajcima nikada ništa ne pada na pamet,ovako je puno lakše; B)Pa zar si ti tek sada shvatio da ja imam specijalne,nadaleko čuvene sposobnosti kojima uspešno resavam sve misterije i zločine...;)

Moja verzija je ova: mozda je nju muz maltretirao (naravno on to sada ne bi nikada rekao), ljudi ne postaje se psihijatrijski slucaj od lepog zivota, a i ta prica da je bila pod stresom zbog bolesti dece kod mene ne pije vodu...Nju je nesto bas zesce mucilo...Kao sto rekoh mozda je bila psihicki zlostavljana (kao vecina zena u nasoj zemlji), a nije mogla da ga ostavi jer nije imala gde sa decom...Mogla bih da se kladim da je suprug za sve kriv, nije mario puno za njih, to vidimo iz toga sto je gospodin spavao kada se sve to desilo, cak ni pad nije cuo vec su ga komsije probudile...Trebas da budes zesci debil(sto u Srbiji nije retkost) i da legnes i cvrsto da zaspis ako znas da imas problem u porodici...

Moja verzija je ova: mozda je nju muz maltretirao (naravno on to sada ne bi nikada rekao), ljudi ne postaje se psihijatrijski slucaj od lepog zivota, a i ta prica da je bila pod stresom zbog bolesti dece kod mene ne pije vodu...Nju je nesto bas zesce mucilo...Kao sto rekoh mozda je bila psihicki zlostavljana (kao vecina zena u nasoj zemlji), a nije mogla da ga ostavi jer nije imala gde sa decom...Mogla bih da se kladim da je suprug za sve kriv, nije mario puno za njih, to vidimo iz toga sto je gospodin spavao kada se sve to desilo, cak ni pad nije cuo vec su ga komsije probudile...Trebas da budes zesci debil(sto u Srbiji nije retkost) i da legnes i cvrsto da zaspis ako znas da imas problem u porodici...

Slazem se!Niko prvo ne digne ruku na sebe,a jos i na decu bez razloga!
Drugo nismo svi istog psiholoskog sklopa,pa tako jedna osoba moze trpeti mnogo.ali jednom pukne,a druga ne zeli trpeti i nadje drugo resenje!
I ja mislim da je muz itekako kriv,ako ih mozda nije sam gurnuo,pa se posle folirao da spava!

И шта теби то доказује Ansai ♀ ?

Психијатри и психолози су се огласили касније. Та жена, очито, није никад ни била код стручног лица.

А закључити да јој нису све козе биле на броју није тешко, чим је урадила тако нешто.

ovo je bilo onako...bas strucno...? :eek:

inace Ansai je u pravu kad kaze da nam je zdravstvo krsh, al "fora" je
sto su nam isti takvi i zakonodavstvo, sudstvo, socijalne sluzbe i obrazovanje...

pa tako dok osoba X ne skoci kroz prozor u vecini slucajeva nit ne "primjetimo" da se nesto dogadja...ono, realno nam se svima....
nesto dogadja pa smo zaokupljeni sobom do te mjere da svijet oko sebe vise nemamo energije registrirat...:(

Poslednja izmena:
E, ebg, odmah mi moramo da nađemo nešto diskutabilno :roll:

Džaba sad sva naknadna pamet, pogotovo kad i novine daju protivrečne informacije (negde je pisalo i da je bila na terapiji i uredno uzimala lekove), džaba hajka na veštice i nasilno traženje drugih krivaca, ko ume nek' izvuče pouku da psihička oboljenja treba lečiti, čak i kad ih okolina lako odbacuje kao neozbiljne, da ove decenije stresa moraju negde da ostave traga, da treba paziti i na sebe i na one koji su nam bliski, da se ove tragedije ne događaju.

slažem se potpuno...

Back