Trag u vremenu... Šon Koneri

Mnogo sam volela Konerija. Ma, ljubav ne zna za smrt, volim ga i dalje!
Rekla bih da je neponovljiv, ali ipak ostavljam mlađim generacijama glumaca i navijam za to da streme tome da budu kao on, pa možda još i nešto više, ali... čisto sumnjam.
dXQj9iz41GunGRJqXvdf5ST1P1g.jpg

Izuzetan!

Mnogo sam volela Konerija. Ma, ljubav ne zna za smrt, volim ga i dalje!
Rekla bih da je neponovljiv, ali ipak ostavljam mlađim generacijama glumaca i navijam za to da streme tome da budu kao on, pa možda još i nešto više, ali... čisto sumnjam.
dXQj9iz41GunGRJqXvdf5ST1P1g.jpg

Izuzetan!

Filmski glumci polako odlaze u zaborav, ne samo zbog svoje starosti, već zato što je televizija preuzela primat
u celom svetu... Televizijske serije su ono što će preživeti, pored rijaliti programa...
Sada kod nas ne vidim niti jednog kvalitetnog glumca u našim tv serijama... tako je i u svetu... Možda neko slučajno
"napravi ime" u svetu tv serija, ali ni tada to nije vredno...

Filmski glumci polako odlaze u zaborav, ne samo zbog svoje starosti, već zato što je televizija preuzela primat
u celom svetu... Televizijske serije su ono što će preživeti, pored rijaliti programa...
Sada kod nas ne vidim niti jednog kvalitetnog glumca u našim tv serijama... tako je i u svetu... Možda neko slučajno
"napravi ime" u svetu tv serija, ali ni tada to nije vredno...
Nisam zamišljala da i ovde pišem o TV-serijama...
To je urota protiv naroda, i ne poznajem nikog ko to gleda na daleko i široko.
Gledala sam danas baš TV-seriju na RTS kanalu... volim onog glumca, Radivoja Bukvića , pa hajde... ali smatram da sam spržila suviše nervnih ćelija na to.
Znam i sama za TV-serije, pa, bre, gledala sam i strane i domaće!
Sećaš se Rosa Salvahe, Kasandre, Ljovisne?
Sećaš se domaće TV-serije Sivi Dom i sl.?
To su institucije, kulturološka dobra za ovo sad što se plasira! Beda najbednija. Ukazuje na to šta nam zapravo misle i šta očekuju da postanemo.

Nisam zamišljala da i ovde pišem o TV-serijama...
To je urota protiv naroda, i ne poznajem nikog ko to gleda na daleko i široko.
Gledala sam danas baš TV-seriju na RTS kanalu... volim onog glumca, Radivoja Bukvića , pa hajde... ali smatram da sam spržila suviše nervnih ćelija na to.
Znam i sama za TV-serije, pa, bre, gledala sam i strane i domaće!
Sećaš se Rosa Salvahe, Kasandre, Ljovisne?
Sećaš se domaće TV-serije Sivi Dom i sl.?
To su institucije, kulturološka dobra za ovo sad što se plasira! Beda najbednija. Ukazuje na to šta nam zapravo misle i šta očekuju da postanemo.
Baš tako, draga moja lepojko... Lepo si ovo napisala...
:vzagrljaj:

U prevodu-Yeah, yeah... :roll:
Hvala ti jer si me i ovoliko trpela!
Ne razumem sasvim dobro, ali ajde...

Da ponovim: slažem se sa tim što si napisala... i ja slično mislim... najžalosnije mi je da će manipulacija (koju vrše nad nama sa
rijaliti programima i serijama koje ne zaslužuju da budu gledane) uroditi plodom i da neke sledeće generacije neće nikakav kvalitet imati
u svom umu, u sećanju, u duši... izgubiće se moral i etika i tamo negde u bliskoj budućnosti, u svega par generacija, ljudi će šetati kao
zombi, bez empatije, prazni, kao robovi... ustvari... ne treba "kao"

Usput će izumreti oni koji su imali drugačiji sadržaj u sebi...

Eto... ni malo lepa slika koju vidim...

Osim, ako Svevišnji ne odluči da bude drugačije...
:heart2:

Ne razumem sasvim dobro, ali ajde...

Da ponovim: slažem se sa tim što si napisala... i ja slično mislim... najžalosnije mi je da će manipulacija (koju vrše nad nama sa
rijaliti programima i serijama koje ne zaslužuju da budu gledane) uroditi plodom i da neke sledeće generacije neće nikakav kvalitet imati
u svom umu, u sećanju, u duši... izgubiće se moral i etika i tamo negde u bliskoj budućnosti, u svega par generacija, ljudi će šetati kao
zombi, bez empatije, prazni, kao robovi... ustvari... ne treba "kao"

Usput će izumreti oni koji su imali drugačiji sadržaj u sebi...

Eto... ni malo lepa slika koju vidim...

Osim, ako Svevišnji ne odluči da bude drugačije...
:heart2:
Спада у категорију људи која воли филмове. Не волим их само као извор забаве већ као врсту уметности, као преносилац неких лепих порука али и као извор забаве.
Што се данашњих филмова тиче нисам уопште одушевљен. Има добрих али то је реткост. разочарава ме и сам приступ филму, некако ми личи да се на филм гледа "уложио оволико, зарадио онолико. У супер је филм"
Режија више није толико ни битна, да не говорим о самој глуми, фотографији.... Важно је да се прича колико је уложено, који су специјални ефекти, колико је зарадио.
Глумци ми некако личе једни на друге и као да су им улоге исте, само варијације на тему.
Слажем се са тобом у потпуности за горе написано.
Гледаћу само старе филмове и по нешто од препорука за новије.

Back