Glumčina i harizmatični osvajač ženskih srdaca...
Ceo svet ga je voleo...
Nažalost, nije više sa nama....
Ceo svet ga je voleo...
Nažalost, nije više sa nama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo sam volela Konerija. Ma, ljubav ne zna za smrt, volim ga i dalje!
Rekla bih da je neponovljiv, ali ipak ostavljam mlađim generacijama glumaca i navijam za to da streme tome da budu kao on, pa možda još i nešto više, ali... čisto sumnjam.
![]()
Izuzetan!
Nisam zamišljala da i ovde pišem o TV-serijama...Filmski glumci polako odlaze u zaborav, ne samo zbog svoje starosti, već zato što je televizija preuzela primat
u celom svetu... Televizijske serije su ono što će preživeti, pored rijaliti programa...
Sada kod nas ne vidim niti jednog kvalitetnog glumca u našim tv serijama... tako je i u svetu... Možda neko slučajno
"napravi ime" u svetu tv serija, ali ni tada to nije vredno...
Baš tako, draga moja lepojko... Lepo si ovo napisala...Nisam zamišljala da i ovde pišem o TV-serijama...
To je urota protiv naroda, i ne poznajem nikog ko to gleda na daleko i široko.
Gledala sam danas baš TV-seriju na RTS kanalu... volim onog glumca, Radivoja Bukvića , pa hajde... ali smatram da sam spržila suviše nervnih ćelija na to.
Znam i sama za TV-serije, pa, bre, gledala sam i strane i domaće!
Sećaš se Rosa Salvahe, Kasandre, Ljovisne?
Sećaš se domaće TV-serije Sivi Dom i sl.?
To su institucije, kulturološka dobra za ovo sad što se plasira! Beda najbednija. Ukazuje na to šta nam zapravo misle i šta očekuju da postanemo.
U prevodu-Yeah, yeah...Baš tako, draga moja lepojko... Lepo si ovo napisala...
![]()
Ne razumem sasvim dobro, ali ajde...U prevodu-Yeah, yeah...
Hvala ti jer si me i ovoliko trpela!
Pred kraj, žene su ga optužile za mizoginiju i okrenule mu leđa....Bio lep u p.m...Sarmom i dubokoumnoscu osvojio glumu.![]()
Meehh...Pred kraj, žene su ga optužile za mizoginiju i okrenule mu leđa....
Спада у категорију људи која воли филмове. Не волим их само као извор забаве већ као врсту уметности, као преносилац неких лепих порука али и као извор забаве.Ne razumem sasvim dobro, ali ajde...
Da ponovim: slažem se sa tim što si napisala... i ja slično mislim... najžalosnije mi je da će manipulacija (koju vrše nad nama sa
rijaliti programima i serijama koje ne zaslužuju da budu gledane) uroditi plodom i da neke sledeće generacije neće nikakav kvalitet imati
u svom umu, u sećanju, u duši... izgubiće se moral i etika i tamo negde u bliskoj budućnosti, u svega par generacija, ljudi će šetati kao
zombi, bez empatije, prazni, kao robovi... ustvari... ne treba "kao"
Usput će izumreti oni koji su imali drugačiji sadržaj u sebi...
Eto... ni malo lepa slika koju vidim...
Osim, ako Svevišnji ne odluči da bude drugačije...
![]()