tračarenje

Najverovatnije je rec o spletkama opozicije. Mada nije mi jasno zasto je moja malenkost upletena u to. Kad mi se neko zameri na bilo koji nacin nastojim da mu se direktno najebem keve, ne uplicem u to bilo koga sa strane, pogotovo ne osobe s kojima nemam nikakvih dodirnih tacaka.

Sekle? Što, jel to meni sad nešto fali, jesam li omatorio, zdedao se, izgubio mišićnu masu, postao dementan? Okej, samo da znam.

Ma opušteno Čoda. Ako neko zna šta je istina to si onda ti. Eto, sad mogu da se puše ti neki zlonamerni.

ja bih sad ipak pozvala sledece svedoke
1.osoba koja je julianu to prenela,da vidimo iz kojih skrivenih razloga je to uradila,odbrana imate cast :D
2.sve svedoke kojima je dacha pricao ruzne stvari o julianu,ako imate nesto da kazete recite danas,ako ne zauvek cutite
:ceka:
cekamo rasplet

Ubise mi "svedoci" ovo malo shvalerske reputacije na forumu, ispade da su mi bitniji tracevi o forumasima nego o forumasicama, da me forumasice i njihove "slatke tajne" ne zanimaju, tacno su dushmani hteli da sugerisu da sam matora gejchina... i kako sad to demantovati, kad brate licim, ko god me vidi pomisli "ovo je neka matora gejchina"... :rumenka:

:lol:

Sekle? Što, jel to meni sad nešto fali, jesam li omatorio, zdedao se, izgubio mišićnu masu, postao dementan? Okej, samo da znam.
i.

ne, ne, nikako..ne moze biti govora o tome da je tvoja zvezda izgubila sjaj...na forumskom nebu i dalje sijas kao No 1, bez ijedne mrljice koje godine nose obicnim forumskim korisnicima, tarkoreci smrtnicima...
izraz sam upotrebila vise u smislu "mrtav si za sve nas zene sa foruma" od onog trenutka kada si svoje srce poklonio najlepsoj, a bogami i jednoj od najpametnijih zena odavde....smatram da mi ostale tu vise nemamo cemu da se nadamo i sta da trazimo, te je past upotrebljen u tom smislu...

Back