tračarenje

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
...misim dobro...neki ste kul pa se ne bavite time, iznad toga ste, il šta već
ne mislim da su žene veće tračare od muškaraca, štaviše mislim da su malo veće tračare od žena, barem po mom iskustvu

dakle jel tračariš ?

ne mislim da su žene veće tračare od muškaraca, štaviše mislim da su malo veće tračare od žena, barem po mom iskustvu

dakle jel tračariš ?

apsolutno
jedino sto ne tracarim sa neproverenim stvarima, samo sa onime sto je cinjenicno stanje
ili se ogradim, tipa "cula sam to i to, ali mislim da nije tacno"

- - - - - - - - - -

tračarim s piletom, sednemo tako na pp i ona mi ispriča sve o ovim forumašnicama ovde pa se one onda krste i čude kad ih zateknem nekom činjenicom o njima. pile :heart:

znala sam da ti ne pricas tek tako, vec da imas pouzdan izvor inforacija iza sebe....ali, znala sam..

pa šta si ti mislila, da pričam napamet?
ili još gluplje, da sam toliko pametan da sve sam provalim?! šta ti je bre. pileks :heart:

da, da, pogresila sam skroz, sori..tek sad uvidjam dubinu svog posrnuca
aj sad daj nesto od toga sto ti je pile sipricala, a da jos niko ne zna
dokazi nam svoju tvrdnju

- - - - - - - - - -

misio sam na RL, tenzija
ovo ovde je smejurija

e, ja onda povlacim odgovor
ja u RL ne tracarim, nemam vremena, nemam s kim, matora sam za to, a nemam bas nesto ni predmete tracarenja koji su zanimljivi

dakle jel tračariš ?
Pozaboravljam šta sam sve čula, koji su glavni akteri priče... desilo mi se par puta da izogovaram ljude pred njima samima... tj. u fazonu da prenesem trač. Manula se ćorava posla, sad tračarim samo kad je nešto bitno za mene, jer tu popamtim detalje... ostalo, spašavam se blamiranja.

Pozaboravljam šta sam sve čula, koji su glavni akteri priče... desilo mi se par puta da izogovaram ljude pred njima samima... tj. u fazonu da prenesem trač. Manula se ćorava posla, sad tračarim samo kad je nešto bitno za mene, jer tu popamtim detalje... ostalo, spašavam se blamiranja.

pa ne ide ti :(

- - - - - - - - - -

mV:
ali, ne , uopste, ne mislim tako, brate tenzijo
znam ja da tetkte nisu zanimljive za traceraj, de ce neko o meni da traca
vise sam mislila na one top forumasice i tako to...
aj, sta si stipsa...

ae za koju te interesuje

Ne, ali imam informacije, a da se uopšte nisam pitao za iste.
Mnogo dobro i smešno lol

e, brate razvi, skroz te razumem
mene su toliko netrazeno obasipali informacijama, da sam morala da zatvorim pp, da bih sebe spasila od napasti traceraja i sirenja neproverenih tvrdnji
da ti ne kazem koja mi je samokontrola trebala...uh, kad se samo setim

- - - - - - - - - -

pa ne ide ti :(

- - - - - - - - - -

ae za koju te interesuje

ae, evo, cim smilsim koja forumasica je top forumasica :malav:

Back