Tracare

Kolike ste tracare?

• Ocena 1

• Ocena 2

• Ocena 3

• Ocena 4

• Ocena 5

• Ocena 6

• Ocena 7

• Ocena 8

• Ocena 9

• Ocena 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ма какви "можда", сигурно бих истрачарила :)

Али, моја подсвест прави строгу селекцију битних и небитних информација.

Ипак, с годинама морамо правити ту селекцију, јер нам се капацитет сивих можданих ћелија драстично смањује :zcepanje:

Ti i Mače znači ne tračarite zbog senilnosti a ne zato što ste fine?:lol:

Ti i Mače znači ne tračarite zbog senilnosti a ne zato što ste fine?:lol:

Написала сам, мозак сам одбацује небитне информације :zcepanje:

Али знам људе (мој брат је међу њима, а и цело његово друштво), који више воле да преносе аброве него 'леба да једу.

И некако ми се више чини да трачаре мушкарци него жене, опајдаре праве :zper:

Написала сам, мозак сам одбацује небитне информације :zcepanje:

Али знам људе (мој брат је међу њима, а и цело његово друштво), који више воле да преносе аброве него 'леба да једу.

И некако ми се више чини да трачаре мушкарци него жене, опајдаре праве :zper:

Muškarci znaju i pod kojim kamenom Đavo hrče. Da ih čuješ kad krenu da opanjkavaju kolEzinice, te koja se švalera, koja nosi čipkaste čarape ispod suknje, čiji muž je šonja i sl. Ni jedna žeMska tračara im ne može prići:lol:

Muškarci znaju i pod kojim kamenom Đavo hrče. Da ih čuješ kad krenu da opanjkavaju kolEzinice, te koja se švalera, koja nosi čipkaste čarape ispod suknje, čiji muž je šonja i sl. Ni jedna žeMska tračara im ne može prići:lol:

Мислила сам да само ја то примећујем, али изгледа да не умишљам :mrgreen:

Da pogodim? Od 10 forumašica koje su postovale na temi 9 je izjavilo da ne tračare, je l da?:lol:

Elem, ne tračarim o prijateljima, partneru ne otkrivam tajne svojih drugarica, ne tračarim na poslu ali sa drugaricama povremeno priuštim "šoljicu tračeva" o zajedničkim poznanicima.

- - - - - - - - - -

Valjda to i jesu tračevi. Informacije o poznaninicima ali bez izmišljanja i filovanja.
ovako i ja, samo sto nekad podelim nesto sa mm,kad ga ne mrzi da slusa :lol:

secam se da sam jedanput procitala kako tracerenje nije lose,osim kada ima negativan prizvuk i osudjivanje.ako samo prenosite informacije,meni to nije tracarenje,tipa ova se udala,ili tako nesto.mrzim kada nekome kazem ej nemoj da pricas dalje tom i tom,a ona bas pozove tu osobu i prenese joj sve.isto tako se uzasavam Radio Mileva :roll: odbojne su mi muske tracare :ljutko:

Back