Tracare

Kolike ste tracare?

• Ocena 1

• Ocena 2

• Ocena 3

• Ocena 4

• Ocena 5

• Ocena 6

• Ocena 7

• Ocena 8

• Ocena 9

• Ocena 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
7.101
Gledam bivsu, napisala omiljeni sport joj je tracaranje, pa mi to dade ideju da vas pitam: Kolike ste tracare? Imate anketu, anonimnu, tako da ne brinete, gde cete oceniti od 1-10 sebe o tracarenju.
Mozete i ovde da se pohvalite: Ja sam no.1 tracara, nema vece od mene, moj omiljeni sport je tracarenje isto, svakodnevno ga treniram po __ (navesti broj sati), volim da tracaram to mi smiruje um poput meditacije je, otvara mi poglede i nove horizonte, spoznajem sustinu zivota i samu sebe, a druge pogotovo i slicno.

No, mene zanimaju pre svega komentari, ko zeli naravno da napise, sta mislite ovako o tome, kako gledate na to, zbog cega tracarite i sta je to sto ima u njemu pa je tako dobro ko seks, alkohol, cokolada, soping.

Mogu i muskarci da kazu, posto sam to primetio i kod njih.

Bivsi mi je bio nevidjena tracara.sta sam mu i u poverenju rekla znao je celi grad.grozna osobina.tracarim samo na forumu ali ne individualizujem.nisam kriva ako se neko pronadje u prici.

Nisam uopste tracara...
Ali imam svoje misljenje o ljudima :)

Kada imam decka, jako mi je vazno da razgovaramo i o ljudima i pojavama oko nas...
da bih uvidela kako razmislja ^^

jedan mi je zbog toga rekao da u stvari volim da tracarim,
ali samo nije shvatio poentu ~~~~

pretpostavljam da jednostavno moram da ispunim normu izgovorenih reči
a ne znam da pričam o teoriji relativiteta
al znam kakav je sex u daninom braku, zašto je veca nezadovoljna, kako vesna laketa čeka da sarani mužu, kolko je truo nadin brak, šta fali naci, s kim se kreše stošić, kolko bedno đivi savićka, kolko je nisko pala silikonjara itd itd

- - - - - - - - - -

sabili smo ceki i ja danas turu abrovisanja od 16 do 19
sve mi se bre borići osmehuju od raspoloženja
ako ništa drugo, zbog zdravlja

pretpostavljam da jednostavno moram da ispunim normu izgovorenih reči
a ne znam da pričam o teoriji relativiteta
al znam kakav je sex u daninom braku, zašto je veca nezadovoljna, kako vesna laketa čeka da sarani mužu, kolko je truo nadin brak, šta fali naci, s kim se kreše stošić, kolko bedno đivi savićka, kolko je nisko pala silikonjara itd itd

- - - - - - - - - -

sabili smo ceki i ja danas turu abrovisanja od 16 do 19
sve mi se bre borići osmehuju od raspoloženja
ako ništa drugo, zbog zdravlja

A jel se borici osmehuju kad cujes da neko tebe tracara? :lol:

pa naravno ja stojim pri tome da gde je troje, drugo dvoje uvek ogovaraju onog odsutnog
a isto tako verujem da je najbolje kad ljudi imaju sto ideja o tebi a ništa ne znaju

pa naravno ja stojim pri tome da gde je troje, drugo dvoje uvek ogovaraju onog odsutnog
a isto tako verujem da je najbolje kad ljudi imaju sto ideja o tebi a ništa ne znaju

Pa uglavnom ne znaju, no, isto tako ti kad tracaras nekog usvari nista ne znas o njima. Ne osudjujem te ovim, i sam saam tracarao i ponekad tracaram, mada uglavnom neko drugi povede pricu o nekom, ali nije dobro to stalno tracaranje, to posvecivanje njemu kao sportu. :lol: Psiholozi pak kazu da oni koji tracarju nisu bas srecni i zadovoljni, mada verovatno misle na one kojima je trac jedina zanimacija.

Zene me vise ovako interesuju, ajd muskarci tu i tamo, nego zenama je to da kazem obelezje, vid agresije koji se javlja jos od detinjstva. E vidim i ovde neke kazu kako nisu tracare vec samo kazu misljenje o nekom, sto mi tako i nije bas jasno.

pa trač se gradi od poluinformacija i "naših mišljenja"
inače kad bismo sve znali, što je nemoguće, to bi bila čista informacija
što se tiče žena, uzdaj se ti u moje reći jer imam više estrogena i manje brkova od mnogih forumašica ;)

ne volim to, nikako...znam da ljudi imaju potrebu da komentarisu druge, da se uporedjuju...itd, cesto i bez lose namere...ali, jednostavno, nemam potrebu za tim i izbegavam takve razgovore
pogotovu ne volim pretpostavke, koje se toliko iskrive a ljudi na osnovu toga donose sud o nekome...

pa trač se gradi od poluinformacija i "naših mišljenja"
inače kad bismo sve znali, što je nemoguće, to bi bila čista informacija
što se tiče žena, uzdaj se ti u moje reći jer imam više estrogena i manje brkova od mnogih forumašica ;)

e pa zato ga i ne volim...sto je sve na pola...i to ume da napravi problem nekada
nemoguce je da sve znamo, ali...zasto steci pogresno misljenje na osnovu necije pretpostavke?

to ti verujem :lol:

Zavisi sta je kome trac. Ne ogovaram, ali nekada prenesem neku informaciju, tipa: "Srela sam juce tu i tu, porodila se. :heart:", "Cula sam se sa tim i tim, zaposlio se. :)" iu sl. Ako su to tracevi, onda dajem sebi ocenu 3.

ja sam antitracara i najneobavestenija osoba
kad neko u mom drustvu pocne sa tracarenjem kako je xx rekao xy, meni se samo iskljuci mod za memoriju
ne cujem uopste o cemu prica
pa mi se desi da mi kaze -jel se secas pricao/la sam ti o..a ja pojma nemam

Потпуно сам оперисана од овог појма.

Чак и кад кажем себи да ћу зампамтити ту информацију, или трач, заборавим до куће.

Често ме питају: Па, добро, где ти живиш, како то ниси чула???

Некад ме стварно нервира, а онда помислим - па ок је то, добро је док ме туђи животи не занимају, значи да је мој још увек испуњен неким лепшим и паметнијим стварима.

Da pogodim? Od 10 forumašica koje su postovale na temi 9 je izjavilo da ne tračare, je l da?:lol:

Elem, ne tračarim o prijateljima, partneru ne otkrivam tajne svojih drugarica, ne tračarim na poslu ali sa drugaricama povremeno priuštim "šoljicu tračeva" o zajedničkim poznanicima.

- - - - - - - - - -

Zavisi sta je kome trac. Ne ogovaram, ali nekada prenesem neku informaciju, tipa: "Srela sam juce tu i tu, porodila se. :heart:", "Cula sam se sa tim i tim, zaposlio se. :)" iu sl. Ako su to tracevi, onda dajem sebi ocenu 3.

Valjda to i jesu tračevi. Informacije o poznaninicima ali bez izmišljanja i filovanja.

Ja cesto tracarim.
Uglavnom s najboljom drugaricom, prepricavamo sta se desilo, i negativno/pozitivno komentarisemo stvari koje su nas iznervirale.
Kapiram da je i to tracarenje.
Postoji jedna forma koju izbegavam a to je tracarenje u vidu prenosenja polu-proverenih informacija, namernih lazi ili otkrivanje tajni, osim ako je u pitanju nesto sto sme da se kaze.

Потпуно сам оперисана од овог појма.

Чак и кад кажем себи да ћу зампамтити ту информацију, или трач, заборавим до куће.

Често ме питају: Па, добро, где ти живиш, како то ниси чула???

Некад ме стварно нервира, а онда помислим - па ок је то, добро је док ме туђи животи не занимају, значи да је мој још увек испуњен неким лепшим и паметнијим стварима.

isti sam slucaj :lol:

da ne zaboravim ko zna mozda bi i istracala :D

sto se mozda nekad i desilo al zaista rijetko...

sta cu kad razmisljam o nekim drugim stvarima, mozda i nisu lijepe al stvarno imam preca posla

isti sam slucaj :lol:

da ne zaboravim ko zna mozda bi i istracala :D

sto se mozda nekad i desilo al zaista rijetko...

Ма какви "можда", сигурно бих истрачарила :)

Али, моја подсвест прави строгу селекцију битних и небитних информација.

Ипак, с годинама морамо правити ту селекцију, јер нам се капацитет сивих можданих ћелија драстично смањује :zcepanje:

Ма какви "можда", сигурно бих истрачарила :)

Али, моја подсвест прави строгу селекцију битних и небитних информација.

Ипак, с годинама морамо правити ту селекцију, јер нам се капацитет сивих можданих ћелија драстично смањује :zcepanje:

vala strah me u kom cu pravcu otici sa godinama :(

ja sa drugaricama pricam o svemu i svima
ne pricamo svakako o mojoj ili njenoj komsinici,ako bas nije interesantna prica,ali o poznanicima ili prijateljima,kao oi o sebi pretresamo sve zivo sto je interesantno.ako sam cula da je neka koja je isla u nasu skolu izbacila muza iz stana zato sto je imao svalerku i sa njom dete,pa svakako necu to poneti u grob.mislim to je prica koju nisam cula direktno od nje uz nemoj nikome reci,pa ne mislim ni da joj to sto nas dve pricamo medjusobno moze naneti stetu.
takav odnosi imam sa prijateljicama.sa poznanicima ne.tu pricam samo ono sto me nece okarakterisati kao tracaru:mrgreen:

Back