TRA

teddy bubu

Zainteresovan član
Poruka
280
pitanje za one koji su podnosili zahtev za diplomu u TRA<
da li ste slali i diplome iz srednje skole , ako posle toga imate visu skolu i fakultet, a da vam se zanimanje srednje skole u opste ne dotice zanimanja za koje procesuirate,

npr. ja idem za child care coordinator, a imam gradjevinsku srednju...vaspitacku visu i uciteljski fakultet...

ima li u opste smisla da saljem ono o gradjevini...

hvala vam u napred...

ps. da li je neko slao fotografije sa radnog mesta ?

evo friskih proverenih informacija o kurirskim sluzbama, upravo sam zvala, dakle :
DHL od subotice do australije 3-4 dana 3862 dinara
UPS od subotice do australije oko 3 dana 65 eura, kod obe sluzbe se paketi mogu pratiti preko interneta

rekoh, mozda nekom zatreba, pa sam uporedila po ceni, jer svi idemo na sto manju tarifu...

:snesko5:

Ja sam radio obrnuto, slao srednju školu a "zaboravio" višu. Zato ću i dobiti vizu...nikad
Ne treba da ih buniš srednjom školom, to je samo secondary school, koju svi pohadjaju, ono što se tiče struke je u post secondary, odnosno viša i faks. A ne moš završiti faks bez srednje...
opet, javiće se ko je slao, to ti je sigurnije.

Tedi, njih samo zanima ono za što apliciraš - ne apliciraš za građevisnskog tehničara nego za vaspitačicu/učiteljicu. Eventualno u Cv možeš staviti kao other education da imaš i tu struku.

Što se tiče DHL ne sjećam se koliko me koštalo kada sam slala za TRA ali kad sam slala aplikaciju za vizu koštalo me oko 90 € , jer je premašivalo 1/2 kg težine.

hvala Palma i Tree, tako cu i uraditi, bez srednje skole, ona kad bolje pogledam zaista nema smisla u aplikaciji...

srecan Bozic svima sa foruma, koji slave
:zjelka3:

Back