Zovem malopre drugaricu, reko' - šta radiš? Kaže ona, evo nervozna sam, pa čupam dlake
Uzela pincetu, zavrnula nogavice, i čupka 
Kako vi "lečite" nervozu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zovem malopre drugaricu, reko' - šta radiš? Kaže ona, evo nervozna sam, pa čupam dlakeUzela pincetu, zavrnula nogavice, i čupka
Zovem malopre drugaricu, reko' - šta radiš? Kaže ona, evo nervozna sam, pa čupam dlakeUzela pincetu, zavrnula nogavice, i čupka
pravim mafine,a onda se davim u njimaZovem malopre drugaricu, reko' - šta radiš? Kaže ona, evo nervozna sam, pa čupam dlakeUzela pincetu, zavrnula nogavice, i čupka
pa zato te i bole ledja.plus gravitacijapravim mafine,a onda se davim u njima![]()
plus nedovoljno plesanjapa zato te i bole ledja.plus gravitacija
kad bi intezivno plesala bar 6 meseci nista te ne bi bolelo,potpisujemplus nedovoljno plesanja![]()
ribam kupatilo
Masturbacijom.Zovem malopre drugaricu, reko' - šta radiš? Kaže ona, evo nervozna sam, pa čupam dlakeUzela pincetu, zavrnula nogavice, i čupka
Baš sam se osvrtao unaokolo da vidim kome je nešto tako lepo palo na pamet, kad, dovraga, eto ti tebe opet, u nekakvim silnim dlakama s pincetom u rukama!sviđa mi se ovo sa dlakama i pincetom
odmah zovem na kafu, da izađem iz kuće... ili ću početi da čistimZovem malopre drugaricu, reko' - šta radiš? Kaže ona, evo nervozna sam, pa čupam dlakeUzela pincetu, zavrnula nogavice, i čupka