mala natasa
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Verujte mi trazila sam ovu temu, pa negde do 19 stranice ovoga foruma, ali nista nisam nasla o tome...to ja samo unapred da kazem da sam se trudila da nadjem nesto,da vas ne davim sa istim stvarima
. Molila bih da mi neko objasni ili da mi kaze svoja iskustva u vezi toxoplazmose :? . Interesuje me da li je neko /mislim znam da jeste,ali nisam cula nikada iskustava iz prve ruke/ ostao trudan posle toxoplasmoze i da li je /nadam se da jeste /sve bilo uredu sa vasom bebicom. Meni doktori govore da ne treba uopste da se bojim,ali nekako..ma ne znam, frka mi mala. Inace imala sam toxlasmozu pre 7 godina i doktor mi je jos pre tri godine rekao da nema nikakvih problema i da bez ikakvog straha mogu da ostanem trudna i da ce sa bebom sve biti ok. Volela bih da cujem vasa iskustava, ako ih imate, a nadam se da ih nemate
/al sam ovo srocila...hihih..al ukapirali ste vi/.I volela bih da mi o ovome nesto napise dr....ej divni ste, toliko se trudite, ma ja bih poludela sa toliko pitanja, evo vec sad me boli glava samo od citanja raznih stvari.
pozdrav svima
/al sam ovo srocila...hihih..al ukapirali ste vi/.I volela bih da mi o ovome nesto napise dr....ej divni ste, toliko se trudite, ma ja bih poludela sa toliko pitanja, evo vec sad me boli glava samo od citanja raznih stvari.pozdrav svima
ops: