Tour de France 2011

Ivan xcv

Aktivan član
Poruka
1.028
Mislim da je vreme za novu temu...:D nadam se da ce biti aktivna kao i prosle godine...
Dakle, glavni favorit...ko drugi nego Kontador, a kao njegov veliki protivnik se pominje Endi Šlek...biće zanimljivo u brdima ove godine...mada mislim da nekoliko vozača ima bolju formu nego Šlek ove sezone...
Žilber će voziti za Van Den Bruka...i ići na etapnu pobedu...Vigins dolazi spreman, kao i Sančez...Hesink se sjajno pokazao na Điru..Evans ambiciozan, po meni Baso nema neke šanse pa i za TOP5
Jedino mi je žao što su Francuzi izzviždali Kontadora...mislim da nije zaslužio, ali se on baš dobro poneo u tom trenutku...:worth:

I, da, za koga navijate...zaboravio sam da stavim anketu...
Evans

Poslednja izmena:
Navijam da ne bude Pistolero ;)
Voleo bih da Kevindis ili Kancelara budu "zuti"(nema sanse).
Tipujem(kao sto Tonolan veli nije zanimljivo tipovati na izrazite favorite) na hm...mozda Baso.
Najbolji tim Rediosek ili Leopard.
Najbolji mladi vozac: Krojciger
Najbolji sprinter:Kevindis
Najbolji brdas:Zaista tesko,neka bude neki Spanac :)
Za razliku od prosle godine dosta vise ocekujem od Viginsa i Bunena.

Husovd je izjavio da ce voziti za Farara...Ne znam sta treba da kazuje ova izjava kada se zna da je Tor za klasu ispred Farara.
Za pobednika danasnje etape tipujem na nekog od domacina.

Blizu si bio za domacina...:D
U 6" od favorita su: Evans, Šlek, Vigins, Baso...a u 1'20" su Kontador i Krojciger...:confused:
Mnogo padova za prvu etapu Tura, slicno kao i na Điru...meni je najviše žao Van Den Vale-a koji je realno sam kriv za pad...:dash::dash:
Danas-ekipni hronometar...lepa disciplina za gledanje
2366417968.jpg

Po meni HTC ili Garmin uzimaju etapu...

Poslednja izmena:
GEOX-u je mesto na Tour-u,ovakvim pristupom odbijaju jednog giganta koji ulaze velike svote novca u biciklizam.
GEOX je razmisljao i o ukidanju ekipe(prestanku sponzorisanja) zbog takvog odnosa,kako onda ocekivati sa ovakvim tretmanom da se novac konstantno priliva u biciklizam(uspesne kompanije razmisljaju glasno "zasto da ulazem svoj kapital u biciklizam ako cu proci poput GEOX-a)...

Kada smo kod americkih ekipa pogledajte Rock Racing team
Ovakvim pristupom napravili su BUM u USA,zbog njih se dosta vise ljudi zainteresovalo za biciklizam,sta mislite kakav je njihov marketing i kolika su ulaganja :)

Neuobicajen pristup...ali meni je to bas interesantno..zadnja slika ubedljivo najbolja:per::per:
Zao mi je sto nema GEOX-a i Mencova, pa i Sastrea...mozda bi mogli da uzmu neku brdsku etapu i da udju u TOP5...

Krojciger ima 2'17'' u odnosu na Tomasa, a 2'09'' u odnosu na Hesinka...ja mislim da ce Krojciger vec sada tesko uzeti belu majicu...

Neuobicajen pristup...ali meni je to bas interesantno..zadnja slika ubedljivo najbolja:per::per:
Zao mi je sto nema GEOX-a i Mencova, pa i Sastrea...mozda bi mogli da uzmu neku brdsku etapu i da udju u TOP5...

Krojciger ima 2'17'' u odnosu na Tomasa, a 2'09'' u odnosu na Hesinka...ja mislim da ce Krojciger vec sada tesko uzeti belu majicu...

Jel se takmici ove godine Jaroslav Popovic !!!!!!!!!!!!

Realno HTC je mnogo traljavo postavljao sprint...dok ga je Garmin odradio za 10:mrgreen:
I ja bih voleo da vidim Brajkovica u nekom begu na brdskoj etapi...

Danas ce se skidati tackasta majica...:whistling::whistling:
3339270170.jpg

goxy ode ti u OT...:D

Poslednja izmena:

Back