TOUGH

Javi mi ako nadjes takvog cisto da znam da nisu izumrli...

Ima ih, samo treba pazljivo birati.
Uostalom ako sam sama takva, sigurno postoji negde takav muskarac za mene. Slicno se slicnom raduje.

eto vidis..ne umete vi to prepoznati..mislite da takav ne iebe zivu silu..a naprotiv boli ga patka da je pokazuje zenama prema kojima treba biti mek i dizati ih iznad sebe

Snaga volje. Da nije povodljiv, da ume odupreti se iskusenjima, da ne odustaje, posustaje, da je sposoban i voljan ici uz mene, a ne da ga vucem kroz zivot.
Snaga volje se neuspesima ili porazima izgubi ili istanji.
Svako na svetu je povodljiv.
Odupreti se iskušenjima kad mu npr riba njegovih snova maše guzom oko kare?nema šanse da se odupre
Odustane svaki kad vidi da nema šanse da dobije to što je hteo. Ja sam hteo jednu hondu da imam, ali samo jedna na balkanu, nema delova....odustadoh a 5god sam je ganjao.
Da je sposoban i voljan ići uz tebe? Šta si ti, ruska samohodka?
Da ga vučeš kroz život, a to što su milioni muškaraca vekovima vukli žene za sobom i još uvek vuku?
Beži tamo.

tema:
Čvrst um, neoborivo mišljenje. Da je muško u nekoj fizičkoj kondiciji jer ne valja da je mrljavo i slinavo.

Ne mozes izgubiti nesto sto nikada nisi ni imao. Osoba koja ima snagu volje, ne gubi je zbog nekoliko neuspeha ili poraza.
Povodljivost je stvar slabe volje, nesigurnosti i ne moze niko uticati na nekoga ako se ne dozvoli uticati. Svemu je moguce odupreti se i bez svega se moze, posebno ako se mora.
Muskarac koji je sposoban i voljan icu uz svoju odabranicu, siguran je u sebe i misli svojom glavom.
Nesigurni, iskompleksirani, ne znam sta bi sa sobom tipovi, nisu za mene.

+

Kontradiktoran si

Back