Touch too much?

stugots

Čovek
Poruka
37.274
Inspirisan temilicom našeg novog kolege o seksu sa najboljom drugaricom, otvaram ovu gde pitam - A gde je inače granica u odnosu sa drugaricom/drugom u seksualnom smislu?

Jasno nam je da bi seks trebao da bude van opticaja, ali jel postoje neke seksi radnje koje nisu? Mene su drugarice mazile, vatale oko struka, za dupe, za sise... Šta dečko može da uradi drugarici, a da ne prekorači granicu, dokle može da ide? Jel može da je uhvati za sisu ili dupe ponekad?

Kako se vi osećate povodom toga uvaženi i neuvaženi kolege forumaši i forumašice?

Ja se osećam da smo mi muškarci ovde stvarno diskriminisani. Nekako mislim da drugarica opušteno može da te štipne za dupe i nikom neće biti ništa u ako ne svim, onda sigurno ogromnoj većini slučajeva. S druge strane, ako ti štipneš drugaricu, to onda ima veliki potencijal da se pretvori u neprijatno iskustvo.

Ja se osećam da smo mi muškarci ovde stvarno diskriminisani. Nekako mislim da drugarica opušteno može da te štipne za dupe i nikom neće biti ništa u ako ne svim, onda sigurno ogromnoj većini slučajeva. S druge strane, ako ti štipneš drugaricu, to onda ima veliki potencijal da se pretvori u neprijatno iskustvo.
Нема.

Nema otog nista, onog trenutka kad intimizirate odnos do nivoa hvatanja, mazenja, a da pritom osetite (ili jedno od vas) neku seksualno-intimno-emotivnu uzburkanost, onda to vise nije drugarstvo u klasicnom smislu reci. E sad, ako ste u stanju da se hvatate, a bez da osetite bilo sta, onda je to kao i dalje drugarstvo, ali svesni smo da je tako nesto gotovo nemoguce, tako da...

Ta ideja prijateljstva s povlasticama je jedna od mojih vecih ambicija iz ranijih dana, ali nije moguca iz gorenavedenih razloga.

Tri puta krecem da napisem isto... ali mi zvucalo gej i obrisem. Klinka me prepipala gde god je stigla, ja kasno palim ali skontam kada je vec uzelo maha skontam celo vece pipa i pipa. Ja nju diskretno uvatim za ono sto mi se svidelo a njoj kao nezgodno ima nas tu u sobi nekoliko drugarica drugara. I ja kazem ma bezi celo vece me pipas ne foliraj se. Uglavnom, mi smo drugari neki otkud znam ali njima je dozvoljeno a mi ako to uradimo rizikujemo da budemo prostaci primitivci i slicno. Tunjava situacija.

Nema otog nista, onog trenutka kad intimizirate odnos do nivoa hvatanja, mazenja, a da pritom osetite (ili jedno od vas) neku seksualno-intimno-emotivnu uzburkanost, onda to vise nije drugarstvo u klasicnom smislu reci. E sad, ako ste u stanju da se hvatate, a bez da osetite bilo sta, onda je to kao i dalje drugarstvo, ali svesni smo da je tako nesto gotovo nemoguce, tako da...

Ta ideja prijateljstva s povlasticama je jedna od mojih vecih ambicija iz ranijih dana, ali nije moguca iz gorenavedenih razloga.
Чини ти се.

A nemam pojma ja ni drugove ni drugarice ne sljepkam po dupetu i ne vatam za sisu
Staznam, nemamo takve odnose a imam bas bliske drugare i drugarice
Mozemo da prespavamo u krevetu isl al nekako nemam potrebu da se zezam sljapkanjem po dupetu i vatanjem za sesi

Jopet skroz moze da mi bude ok da se ljudi tako zezaju al to nije moj par gaca generalno
Al ako tebe drugarice sljepkaju kontam da bi bilo ok da i ti mozes njih da sljepnes i sve super, onda je to zezanje koje oboje kontate i percipirate na isti nacin i pravo drugartsvo nadasve

Problem je sto seks nije samo seks, radnja nezavisna od svega ostalog, sto mi je trebalo neko vreme da shvatim, a onda i tuzno napustim ovu ideju kao mogucu
Твој проблем је што си у глави намонтирао да само мислиш о дуговечној вези, браку. Звучиш ми да си млад. Требао би да будеш отворене природе (open minded) и да допустиш да ти се ствари дешавају у животу без да анализираш до у недоглед.

Back