TOUCH PAD

Pojednostavljeno pitanje glasi: Da li je moguce da se touch pad zarazi sa virusima? Nisam otisao u dom zdravlja pa da ga dam da se neko iskaslje po njemu. Ne znam za odgovor zato sto nikada nisam posedovao isti uredjaj. Ako je moguce da se zarazi da li i postoji neki antivirusni program koji moze da sluzi kao prevencija?

Pojednostavljeno pitanje glasi: Da li je moguce da se touch pad zarazi sa virusima? Nisam otisao u dom zdravlja pa da ga dam da se neko iskaslje po njemu. Ne znam za odgovor zato sto nikada nisam posedovao isti uredjaj. Ako je moguce da se zarazi da li i postoji neki antivirusni program koji moze da sluzi kao prevencija?

Kao što rekoh, može da se zarazi virusom. Možeš da instaliraš antivirusni program ali oni koji valjaju se plaćaju.
Ja sam imao prilike da testiram par antivirusnih programa dostupnih našem tržištu i sa OK cenom, ne bih da imenujem zbog reklame, nego da se vratim na priču koja tebe zanima. Nije registrovan virus ni sa jednim od njih.
Ako će ti biti lakše skini neki free, imaš ih na play store.

Super. Hvala na informaciji. Ja od virusa znam jedino da postoje trojanci, da se prenose putem modema i da su napisani kako bi se izvukao novac korisniku, ali ja ne nasedam na te podvale. Upravo mi je na racunaru uleteo virus sa porukom tvoji podaci su enkriptovani, pa mi jedino preostaje reinstalacija operativnog sistema. Znam da postoje virusi koji su napisani specificno za racunarske tehnologije ali nisam znao da postoje virusi namenjeni za touch pad zato sto su ti uredjaji novijeg datuma.

Back