Touch of Pink

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste ikad pipnuli silikonske grudi?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Banshee:
ne znam u kom su psihickom stanju ti ljudi kada toliko ne mogu da prihvate sebe...:( a vecina njih sasvim normalno i izgleda,btw :neutral:
u losem..
jesam ispipala dobro :D jednom na vezbi. Uvek su neprirodno velike..sta ce im onolike grudi, pobogu - nikada mi to nije bilo jasno :shock: :confused:
usne...takodje katastrofa, gornja ( posto se ona obicno puni ) je toliko staticna...jezivo :|

Сретнем недавно једну пријатељицу коју нисам видела још од средње школе...И тако бла, бла, кажем јој како јако добро изгледа, баш се пролепшала од кад је нисам видела, а она мени:''Па да, оперисала сам нос!''...
Мени било мало непријатно, да не би испало да сам мислила да је њен стари нос био ружан, ја почнем да се вадим да стварно добро изгледа, да јој добро стоји нова боја косе и да јој тек сад долазе до изражаја те тиркизно зелене очи, а она ће:'Аааа, па то су сочива у боји, није то моја природна боја...!''
С обзиром на то да је и фигуру нешто дотерала и стесала, нисам смела да питам даље....било ми непријатно.

Pipao sam silikon za zaptivanje, a pipao sam i sise. Ovo prvo i nije bogznashta a ovo drugo je dosta dobro (preporuchujem svakom). Sise sa silikonom su onda, pretpostavljam, tu negde na aritmetichkoj sredini. Nije loshe al' moze i bolje.

Pipnula :lol: .
Znam dve osobe prilicno dobro, koje imaju silikone. Prva je uradila kod nas i nisu lose, malo tvrdje od prirodnih, dok je druga radila u Svajcarskoj-i vizuelno deluju savrseno, a pod rukom nemam pojma kakve su. Ipak je to malo starija zena ( kevina drugarica ), bilo me blam da joj trazim da "opipam" :-P .

Lexa:
Vrlo tipično za forum, šest pozitivnih odgovora, kao da je svaka treća sa silikonima, ili su ovde toliki jebači da se pipaju sike na svaka dva sata.
pa jel ti zaista jo$ misli$ da ovde dolaze obichni ljudi.. koje srece$ svaki dan na ulici?

Lepa Brena je imala svojevremeno hit: "Joj $to volim chvrste silikone, dragi lizhe ko da su bombone"

Ja vala nisam , a i ne verujem da cu ikad pipnuti ... prvo zato sto ja licno favorizujem grudi do trojke jel u glavnom duze ostanu cvrste , a vece su mi se svidele samo jedanput i divno stoje onakve kakve su ....
Mislim da silikone treba ugradjivati samo kad se grudi isposte i padnu u krilo sve ostalo je potpuno bez veze ... bio bi stalno u frci da ih nekako ne probusim tj ne ostetim implante ili ih ne otkacim pa da mi draga trcka po klinikama i kaci ih nazad na mesto
A ono sto su uradile ceca ( koja je imala stvarno kvalitetne grudi) i karausla ... pa to je stvarno ruzno totalno neprirodno , al nase su seljanke takve.... :roll:

Back