TotalTv i uplata u spaniju ?

• Začetnik teme Začetnik teme sladi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sladi

Početnik
Poruka
6
Dobro Vece

Imam Pitanje na koje se nadam da cu dobiti odgovor na ovom Forumu.
Naime posedujem TotalTv resiver i redovno placam pretplatu u jednom Lokalu u Becu ,danas sam dobila pismo i i uplatnicu spanske banke na iznos od 136€????
Dosada je produzavanje kostalo 135€!!!
Da li su to neke nove tarife ili je u pitanju neka Prevara????????????

Hvala na Odgovorima

nisam bas siguran kako to ide sto se tice total tv-a u inostranstvu, ali tvom pisanju ja bih ti preporucio da ti kontaktiras te u Becu ili pak ovde u Beogradu i da sve to proveris
danas sve svasta desava mada opet kazem da je najbolje da se proveri.
Kako ste ranije uplacivali produzetak jel isto preko spanske banke ili ?

Pozdrav

Danas sam kontaktirala Firmu u Becu kod koje sam i do sada uplacivala za TotalTv,pokazala sam im uplatnicu .Njihov odgovor je da je najverovatnije neka prevara u pitanju, jer sediste TotalTv je u Beogradu
da mi je Totaltv BG poslao uplatnicu bila bi neka BG Banka navedena.Firme sto stvarno rade za TotalTv u Austriji imaju Banke u Austriji .....
Ja verujem da je neko uspeo da dodje do mojih podataka i da pokusava predstavljanjem kao TotalTv sa bankom u Spaniji da na prevaru dodje do novca ,jer sigurno nisam jedina koja je dobila takvo pismo !
Kada bih uplatila na toj konto za Spaniju i meni iskljuce TotalTv prijem svaki Advokat ce mi reci zasto sam uopste uplacivala ,ako je Firma i Banka u Austriji tad je vec druga prica sto se zakona tice.
Nadam se samo da nece suvise veliki broj ljudi nasesti na taj vid prevare

Pozdrav svima

Back