Malopre sa razgovarala sa bratom mog bivseg decka iz Izraela. On je isto sladak. Iver ne pada daleko od klade. Mada je to cudno posto im je tata bas ruzan, a mama... ima da crkenm od smeha. Znate kako je smesna. Non-stop su se trpali u nasu vezu. Oni su bili veoma uskih pogleda i nisu mogli da shvate da bih ga ja usrecila, a ne tamo neka zena, koja ima neko cudno ponasanje, gvorio neartikulisani jezik i stalno se beci, kezi i vristi. Ceo njih zivot opisuje kroz troslovne stvari i to me uzasno nervira. Dakle, cula sam se sa njegovim bratom. On je nesto mladji, detinjast mislim 81. godiste. Inace, vec sam spomenula da je on crna ovca u porodici. On ne radi nista, pise neke gluposti, koje niko ne cita. Mislim da su neki tekstovi. Ne znam ni ja. Jedva nekako sastavlja kraj s krajem. Jeste sladak, ali uvek nekako izgleda jadno. Bas onako da mu neko udeli milostinju. Njega niko ne podnosi u porodici, a mene nije interesovao, ali sam bila ljubazna i prema njemu. Ima neko cudno drustvo. Svi se kao bave sportom. Mnogi misle da je on gej, ali nisu sigurni. Ja jesam sigurna, posto me nikada nije muvao, ali sta ja imam da pricam o tome. To su njihove prodicne stvari, a posebno, njegovi roditelji mene nisu prihvatili, a sada ne smeju da pisnu od ove zlopogledje. Da se izrazim malo narodnim jezikom.
Dakle, najvaznije. On mi je rekao: "Cico, ti si tako cistog srca, ali moram da ti kazem da
tebe nema u njegovim planovima za buducnost." Ta cela recenica mi odzvanja u glavi. Kako je mogao nesto takvo da mi kaze? Kako je mogao da me ne vidi u buducnosti, kada me stalno cima na skajp, a ja ga sada i koooliramn, posto se nisat ne desava sa nama. Ja sam se toliko sada rastuzila, cak sam pocela i da placem. Ne znam sta da radim?
Da li da potpuno prekinem kontakt sa njim ili da pitam Binu sta misli sta se desava tamo kod njega