Totalni poraz prozapadne politike u Srbiji - i nakon decenija ispiranja mozga 80% Srba ne zeli ni u EU ni u NATO pakt!

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.448
Svedoci smo decenijske propagandne politike ispiranja mozga nasem narodu i ubedjivanja sto od zapadnih placenih medija, njihovih "analiticara" sto od strane stranaka na vlasti da Srbi treba da legnu na rudu, da pristanu na ropstvo, izdaju Kosovo i Metohiju i udju u EU i NATO.

Ali avaj - Srbi to ne zele.

Srbi zele da oslobode svoju zemlju od NATO okupacije i da se ujedine sa Rusima a ne sa zlotvorima sa zapada koji nas ubijaju i genocidisu vekovima.

Ovo su rezultati

Fo85LN0XwAM7wQ3.png

Tema je autorska

Ovaj procenat za EU se promijeni kada god hoćeš. Evo, odjednom kažu Srbija može u EU a da ne prizna Kosovo, malo dobije tapšanja po ramenu, Vučić laže kako je sretan da je na EU putu i da vidiš: 66% je odjednom za EU.

Naravno, to je samo u teoriji, jer se to neće desiti.

Pa cinjenice kazu da ne moze.

Zapadni emisari danima dolaze i prete i kazu da ne mozemo da udjemo u EU ako ne priznamo Kosovo koje su nam oteli ti isti i okupirali , a nas srpski narod proterali.

Pa cinjenice kazu da ne moze.

Zapadni emisari danima dolaze i prete i kazu da ne mozemo da udjemo u EU ako ne priznamo Kosovo koje su nam oteli ti isti i okupirali , a nas srpski narod proterali.
A onda nećete u EU i gotova priča, sve okej Ako to nije srpski interes, interes EU je još manji.

A onda nećete u EU i gotova priča, sve okej Ako to nije srpski interes, interes EU je još manji.

Nas srpski interes je integracija vojna ekonomska i politicka sa Rusijom .

Jer Rusija ima resurse koje mi nemamo gas, uranijum, naftu..... Vi ste qurac od ovce vi iz EU nemate nista od toga kao ni mi i sve uvozite i papreno placate...

Vi uvozite energiju iz Amerike po cenama 5 puta vecim od onih koje placa Amerikanac, i po 10-20 puta vecim od onih koje placa Rus.

Zato mi Srbi hocemo sa Rusima.

Tako nalazu nasi ekonomski, politicki i vojni interesi.

Ovaj procenat za EU se promijeni kada god hoćeš. Evo, odjednom kažu Srbija može u EU a da ne prizna Kosovo, malo dobije tapšanja po ramenu, Vučić laže kako je sretan da je na EU putu i da vidiš: 66% je odjednom za EU.

Naravno, to je samo u teoriji, jer se to neće desiti.

Ovo su ti još i "ublažene" ankete, većina nije za EU.

Jer Rusija ima resurse koje mi nemamo gas, uranijum, naftu..... Vi ste qurac od ovce vi iz EU nemate nista od toga kao ni mi i sve uvozite i papreno placate...

Vi uvozite energiju iz Amerike po cenama 5 puta vecim od onih koje placa Amerikanac, i po 10-20 puta vecim od onih koje placa Rus.

Pa tako reci, hoćeš okupaciju i Putina za.predsjednika. Koliko si imala samostalnu državu? 20 godina? Manje?

Pa tako reci, hoćeš okupaciju i Putina za.predsjednika. Koliko si imala samostalnu državu? 20 godina? Manje?

Ne okupaciju vec integraciju.

Okupacija je kad neko dodje silom na tvoju teritoriju i zauzme je. To ste vi nama uradili 1999te.

A integracija je kad nekoga pozoves dobrovoljno da dodje kod tebe jer tako zelis.

Jeste vi okupirani od strane EU ?

Eto svi se iz srbije sa porodicama iselise da zive i rade u rusiju, niko nece u nemacku, ameriku, kanadu, australiju

Okupacija je kad neko dodje silom na tvoju teritoriju i zauzme je. To ste vi nama uradili 1999te.

A integracija je kad nekoga pozoves dobrovoljno da dodje kod tebe jer tako zelis.

Ali ti želiš Putina za predsjednika, a kažeš za Srbe da su ionako "mali Rusi"

Ali ti želiš Putina za predsjednika, a kažeš za Srbe da su ionako "mali Rusi"

Cista hrvatska laz. Srbija ima svog predsednika ja samo zelim da se Srbija ujedini i integrise sa Rusijom u Evroazijsku uniju i ODKB. Jer nam je to u interesu.

Sa vama srpskim zlotvorima ne zelim bilo kakve integracije, jer em ste zli, em nas mrzite iz dna duse, em nemate resurse koji nam trebaju.

Poslednja izmena od moderatora:

Тихи, каква интеграција?
Срби су народ са сопственим интегритетом, што и ове анкете, које си поставио, показују. Између осталог.
Ми немамо поданички менталитет, тако да - савезништво да, интеграције не.

А да случајно анкета има другачије резултате, рекао би да су анкете глупост, јер базирају резултате на одговорима 10так људи, и јер бирају кога анкетирају.
Дакле, ти ћеш само да прихватиш резултате који теби одговарају.

А да случајно анкета има другачије резултате, рекао би да су анкете глупост, јер базирају резултате на одговорима 10так људи, и јер бирају кога анкетирају.
Дакле, ти ћеш само да прихватиш резултате који теби одговарају.

Ево, заустави ТИ 10 насумичних људи на улици, па нам јави резултате.

Значи ти волиш Русију искључиво због пара?
Е мој Тихи, где нестаде твоја љубав?

Back