Totalni Kasko

Ja se vala osećam sigurnije kad stavim Lavlju kandžu. I auto nikad ne parkiram u zabačenim i mračnim ćoškovima.
Uostalom, nemam auto koji je jako tražen na crnom tržištu, a i uopšte ovako.

U globalu... svi ti alarmi, zederi, prekidači imaju jednu veliku manu. A to je: da bi lopov došao do zedera ili prekidača, mora da razbije staklo, obije bravu... šta li. I to košta. I to debelo. Znači, ne mora ni da ti odveze, recimo i da ga spase to sve, i dalje ti je auto razvaljen i treba da ga popraviš, što se SIGURNO da košta koliko i kasko. GARANTUJEM, naravno ako koristiš kvalitetne delove, bez polovnjaka.
Sa druge strane, platiš kasko i nema sekiracije. Plus si siguran ako te i neka stoka odvali na parkingu i pobegne, da ćeš i to da naplatiš...
Pa vi procenite.

U globalu... svi ti alarmi, zederi, prekidači imaju jednu veliku manu. A to je: da bi lopov došao do zedera ili prekidača, mora da razbije staklo, obije bravu... šta li. I to košta. I to debelo. Znači, ne mora ni da ti odveze, recimo i da ga spase to sve, i dalje ti je auto razvaljen i treba da ga popraviš, što se SIGURNO da košta koliko i kasko. GARANTUJEM, naravno ako koristiš kvalitetne delove, bez polovnjaka.
Sa druge strane, platiš kasko i nema sekiracije. Plus si siguran ako te i neka stoka odvali na parkingu i pobegne, da ćeš i to da naplatiš...
Pa vi procenite.

kada lopov vidi da ima alarm ili zeder, on nece da udje u avto i da razbija jer nema sta da trazi unutra.

ok. Mene nikad niko nije udario, od 90. godine na parkingu
al video sam slucaj da nas covek cini mi se u Albaniju otisao sa Nivom. Albanac upali kamion i odvali mu Nivu, znaci odvali je. Strasno...

i kaze ovaj covek: ma on sigurno slucajno, nije je video kad isao u rikverc i pobegao...

ma jeste, nije je video, rasturio mu Nivu. Znaci kao da je bacio sa 3. sprata.

Back