Total TV

Ja u Švajcarskoj imam Total-Tv,već godinu dana i nemam nikakvih problema.Ponekad kad je loše vreme ,kiša. oblaci,dolazi do povremenih prekida programa ali to je trenutno.Takodje ,je različita slika na pojedim kanalima ,negde je bolje negde je lošija ,zavisi od signala koji puštaju.Treba isto tako reći da je bilo problema sa Satelitom W-2 16%,PA SU MORALI DA PREBACUJU PROGRAME NA DRUGE SATELITE KOJI SU PRISTIGLI U POMOĆ havarisanom satelitu W-2.Ti problemi bi trebali uskoro da budu rešeni slanjem novog satelita sa mnogo većim brojem transpondera. Nadamo se da do kraja Oktobra ??? eventulno do kraja godine.A tada će i slika i sgnali da se bitno poboljšaju. A do tada samo malo strpljenja. Pozdrav svima. Stevan.

neznam kako bi poceo i kojim recima da iskazem gnev prema vasoj kuci ciji sam ja nazalost korisnik.evo ovako stoje stvari mene bi kao vlasnika jedne velike firme kao sto je total tv bilo sramota da se desava ovo sto se meni desava,to jest kada je bilo nevreme tacnije 23.06.2010 meni su se pogubili svi kanali ja sam prijavio kvar 24.06 i od tada pa do danas 01.07 za mene nastaje prava gungula od telefona do telefona od operatera do operatera strasno a niko da mi pomogne a sto je najcrnje strastveni sam gledalac fudbala a kao sto znate svecko prvenstvo je u toku a ja nemam TV hvala dragom total tv sto je tako azuran da im ja placam racune cak i unapred a oni nisu u stanju da posalju montere da mi otklone kvar sto mi neide u glavu za tako veliku kucu da nebi duzio dalje to je to uglavnom STIDITE SE pozz P.S. ovo pismo ce se naci na svim forumima na kojima sam ja clan pozdrav. NARAUCENJE NEMOJTE AKO BAS NEMORATE DA KORISTITE OVAJ PROVAJDER ,A O KISI I SNEGU NEZELIM DA PRICAM UOPSTE

Back