bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
...proveravaj na sebi.......a ne na stradalima i umrlima......Jer ovakav uvod te cini umobolnom osobom....
uvek mi idu na zivce ovakvi pametnjakovici , zasto je to umobolno?
na primerima se najbolje uci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...proveravaj na sebi.......a ne na stradalima i umrlima......Jer ovakav uvod te cini umobolnom osobom....
uvek mi idu na zivce ovakvi pametnjakovici , zasto je to umobolno?
Ako sam ja pametnjakovic, a ti tako pametna, onda sama zakljuci "ZASTO".... Mada pomoci cu ti jer ako do sada nisi sama shvatila, neces ni od sada bez necije pomoci......Ako nije umobolno, sto se onda ne raspituje po familiji, za nekoga ko joj je preminuo ili nastradao ???????? Tu ce najlakse i najbrze doci do informacija, zar ne ? Nego se raspituje po forumima za neke sto nemaju veze sa njom (Toseta)....i spremna je da ceka i danima odgovor....da bi kasnije sprovela svoj test na astrologiji....
Po tebi je nesreca koja je zadesila njegovu porodicu i njega, primer koji moze svako pretumbavati ko kako hoce, da bi testirao istinitost astrologije ?????? kao da je ta astrologija nastala pre neki dan i samo zbog te osobe, i samo da bi tu osobu obmanula.....misim sta da ti kazem ?! slobodno se uci i dalje, ali na primerima umrlih i nastradalih iz tvoje familije, a ne na primeru tudje nesrece i patnje....na primerima se najbolje uci
Iz postovanja prema njegovim najblizima......Probaj to njima da kazes...@ Sablon, lupas krajnje, i vredjas.
Sto ne bi Tosheta analizirali? Nije on mrtav, mrtvo je njegovo telo. On zivi i dalje.
Zlatna rec i gvozdena vrata otvara ....@ Sablon - prepravljeno je vredjane u tvom postu i molim te da se to vise ne ponovi .......pokusacu....pa ako ne ide neka bude sta hoce.....jer bolje i to, nego da precutim neciji ljigav post....