TOSE PROESKI

Boze kako leti vreme. Evo sledece nedelje vec godinu dana kako smo sami. Danas je velki humanitarni koncert u Skoplju, tamo ce biti njegove pesme, ali njega nece biti tu. Da li se nesto promenilo? Da li smo se mi promenili? Postali smo bolji, gori, ko ce to znati. Ne znam sta da napisem. Ceo dan danas slusam samo njegove pesme i nista vise. I onaj dan kad je otisao sam shvatio koliko smo bili bogati za njega.........

Album"The Hardest Thing" Toseta Proeskog je štampan u tiražu od 150.000 primeraka koji će se, osim u Makedoniji, prodavati i u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Na albumu, osim naslovne pesme "The Hardest Thing" nalaze se još pesma na engleskom jeziku "My Little One", duet sa italijanskom zvezdom Đani Nanini, pesma "Arija" promovisana na koncertu u beogradskoj Areni, kao i još nekoliko pesama snimljenih u Londonu, Jamajci i Irskoj sa poznatim muzičarom Endijem Rajtom, a koje publika sada prvi put čuje.
Uz album promovisan je i 80-minutni dokumentarni film o Proeskom koji prikazuje kako je snimljen ovaj album, ali i drugi materijal o životu mladog i prerano preminulog pevača koji je bio na putu da postane svetska zvezda. Film će se u bioskopima početi prikazivati od 12. februara, dok će album biti promovisan u toku sledeće nedelje u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu.z:cry:
Pesme su extra,a vi ostavite koji komentar o tome kako se vama svidjaju nove pesme!
TOSE R.I.P-nikad te necemo zaboraviti!z:cry:

Ako gledate vo neboto
so dusata, a ne so ocite, ke vidite svetlina,
milioni feneri sto gorat vo temninata.
Ako pak, slusate so srceto,
ke cuete kako suska molika
i togas ke go prepoznaete
dobro poznatiot glas,
od visocinite,
koi od sekogas bile negov dom:
"VE SAKAM SITE...!!!"

Back