Tortijada!!!

Sastojci za 10 porcija
2 kese gotovih puslica
8 žumanaca
250 g šećera u prahu
250 g margarina
250 g čokolade za kuvanje
3 bjelanceta
50 g kristal šećera

Priprema
Umutiti žumanca sa prah šećerom i kada masa postane pjenasta, dodati dobro umućen margarin i izmiješati.
Dobro omekšanu čokoladu umutiti sa 3 bjelanceta i kristal šećerom i sjediniti sa prethodnom masom.

Tacnu premazati tankim slojem krema pa ređati red puslica (3 puslice idu po širini), zatim krem, pa opet puslice, pa krem. Ukrasiti tortu šlagom i rendanom čokoladom.

grof torta.....

ovo samo ako onaj horoskop nije tacan ;-) 8-) :-D :-D :-D

lily-sid:
...hehe...tuJ...trCkarala po KeJu...FeZbala za sVeCki piJonirski Kup...odraz od oltar... :lol: :razz: :lol: :razz:

8-) A...oni...baksuz...a...ti štopov'o vreme, a? 8-) ...
Jes, jesss...da po keju imadu dudovi... 8-) ..pa da sas njih tresnem.. 8-) ...vako... 8-) ni ne započinjite da laguckate :evil: ..

angel 021:
8-) A...oni...baksuz...a...ti štopov'o vreme, a? 8-) ...
Jes, jesss...da po keju imadu dudovi... 8-) ..pa da sas njih tresnem.. 8-) ...vako... 8-) ni ne započinjite da laguckate :evil: ..
..hihihihihi...e jok mi...a jes fragolanka sele...hmm...sam ne znadem od kuju ti je toj stranu u vamiliji... :? :lol: :lol: :lol: :lol:
... imam li gu i ja toJga mawko.... :razz:

LJUUUUUUUDIIIIIIII, doboro vece, navratih da u letu gricnem nesto slatko i da vam pripovedam : BABA eno ga u kafani PIJEM NA EKS, samo da znate. A nemoj te kasti da sam vam ja odala....!!!!!Furtum ce se na mene srditi!

lilyl:
LJUUUUUUUDIIIIIIII, doboro vece, navratih da u letu gricnem nesto slatko i da vam pripovedam : BABA eno ga u kafani PIJEM NA EKS, samo da znate. A nemoj te kasti da sam vam ja odala....!!!!!Furtum ce se na mene srditi!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Če da dobiješ sve one torte s prve strane....znaš gDi :lol: :lol: :lol: !!

http://mina.3-hosting.net/forum/index.php?sid=c5770699f5207326439228ea9691f18e
anitorp-1.gif

Back