eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Glas Sauronov:commodore:Председник Украјине Виктор Јушченко позвао Грузију, Украјину, Уѕбекистан, Азербејџан и Молдавију да направе савез држава "ГУУАМ" и да тиме "доскоче" Русији.
Вашингтон је нескривено поздравио ову иницијативу.![]()
Русија сматра ово "неозбиљном иницијативом", а будућу / потенцијалну заједницу држава смешном креацијом која је, јасно, осуђена на слом.
Хехе... 8)
Тамо је врло озбиљно препуцавање, бре људи...
А наша телевизија ни слова, бато. Ниједна.
Procitao sam tekst. Taj GUAM postoji jos od 1997 i nije do sada bogznasta isposlovao. Vreme je da im Rusija zavrne slavinu.
Inace i ovaj porucnik Barad-dura govori pet svetskih jezika, manje ili vise: portugalski, engleski, nemacki, spanski i ruski.
A sama skracenica GU(U)AM me podseca na americku bazu Guam, ciji je deo Guantanamo, poznat po krsenju ljudskih prava u ime demokratije.
Porucnice, ovo je vise nego prijatno obavestenje, divim se obdarenim ljudima, medjutim
meni Bog nije dao smisla za druge jezike - ne znam zasto - ne mogu da sa 7 padeza
predjem na 4 padeza engleskog jezika - kad pokusam engleski imam osecanje da sam
iz ruralnih krajeva...
Ono sto je tragicno to je da i mi i ostali gradjani i dalje TRPIMO BLOKADU INFORMACIJA,
samo su se promenili "igraci".
Da li ste primetili da mi ni u jednom sredstvu javnog informisanja ILI UOPSTE NEMAMO,
(ili kad imamo to je STURO I BEZNACAJNO ili cak i NEISTINITO) o zivotu i politickim zbivanjima okolnih zemalja: Grcke, Bugarske, Rumunije, Poljske, Ceske, Slovacke, Madjarske
- A O RUSIJI DA NE GOVORIM.
DAKLE, SMATRAM DA BI BILO VISE NEGO KORISNO, DA NE KAZEM DRAGOCENO da otvorimo TEMU VESTI
KOJU BI STALNO KRATKIM INFORMACIJAMA
DOPUNJAVALI ONI KOJI SU POLIGLOTE, A PRI TOME ZELJNI ISTINE I PRAVDE.
Verujem, da kada bi imali svakodnevno po malo istinitih vesti iz Rusije i
okruzenja - da bi podforum Politika-tema VESTI bila najposecenija a imala bi koristi i sama Krstarica.