toplo/hladno

Ne udaram ceznju, ako ne mogu da se javim, tipa radim nesto, pa to mozda pogresno skapiraju.
Ajde udaranje ceznje, ali sta je sa drugom ekstremom, kada neko zeli da ga zovemo tri puta dnevno, prva stvar cim otvorimo oci, ili neko to radi nama.

Koliko je nekima lepo, neke druge to gusi.

Ju, ju, ju, svi fini i niko ne igra igrice, niko ništa ne radi kako bi dobio psihološku prednost, valjda su zato danas veze i brakovi tako kvalitetni, traju dugo... Svi su čisti, iskreni, kao novorođenče na krštenju. Lepota jedna za videti.

Ju, ju, ju, svi fini i niko ne igra igrice, niko ništa ne radi kako bi dobio psihološku prednost, valjda su zato danas veze i brakovi tako kvalitetni, traju dugo... Svi su čisti, iskreni, kao novorođenče na krštenju. Lepota jedna za videti.

Imas x primera veza...ali evo neke kombinacije.

Manipulator i manipulator.-oboma im odgovara da igraju igrice, i veza traje i traje...ili medjusobno se utkuju, dok ne pukne...
Manipilator i nemanipulator.-pukne relativno brzo ili traje po sistemu sadista-mazohista...
Nemanipulator i nemanipulator.-traje ili pukne zbog neceg desetog, sto nema veze sa mnipulacijom...

Obrni, okreni, normalni medjuljudski odnosi su uvek u manjini...sto ne znaci da ih nema.

Tema: matora sam za igrice...a i po prirodi sam direktna, pa me to smara, tj. ne vidim nikakvu draz u tome?

Back