Svinjska_radost
Primećen član
- Poruka
- 593
Koliko se ložite na udaranje ćežnje i kojekakve igrice? Radite li to prvi ili defanzivno? Šta je to što vam u stvari pričinjava zadovoljstvo dok to radite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se ložite na udaranje ćežnje i kojekakve igrice? Radite li to prvi ili defanzivno? Šta je to što vam u stvari pričinjava zadovoljstvo dok to radite?
Takvima koji vole udarati čežnju volio bih udarati šamare ali sam fin pa neću .![]()
Takvima koji vole udarati čežnju volio bih udarati šamare ali sam fin pa neću .![]()
kad se loze seljancice sto da ne pos su alapljivije kad zgutajuKoliko se ložite na udaranje ćežnje i kojekakve igrice? Radite li to prvi ili defanzivno? Šta je to što vam u stvari pričinjava zadovoljstvo dok to radite?
Mamicu im barabsku , umjesto da nam pokažu da li im je stalo ili ne
Mamicu im barabsku , umjesto da nam pokažu da li im je stalo ili ne
oni bi da se zahebavaju .Svašta bih rekao tim kompleksašima ali
sam fin pa neću !![]()
Ju, ju, ju, svi fini i niko ne igra igrice, niko ništa ne radi kako bi dobio psihološku prednost, valjda su zato danas veze i brakovi tako kvalitetni, traju dugo... Svi su čisti, iskreni, kao novorođenče na krštenju. Lepota jedna za videti.
Ju, ju, ju, svi fini i niko ne igra igrice, niko ništa ne radi kako bi dobio psihološku prednost, valjda su zato danas veze i brakovi tako kvalitetni, traju dugo... Svi su čisti, iskreni, kao novorođenče na krštenju. Lepota jedna za videti.
ja sam zaključio da smo ovde svi matori![]()
a sta cemo imamo i mi matorci dusu![]()
Ja sam manijak a pao i mrakali na forumu su svi super i divni, a gde pišu oni manijaci iz mraka?
anonimnost opušta do neprijatnosti, prečesto![]()
Ja sam manijak a pao i mrakPozdrav za komsiluk moja ljubav za zabicu
![]()
Ja iskacem ko cibulja u pubertetupa daj meni ljubav a njoj pozdrav
znao sam ćeš iskočit od nikud
ali na forumu su svi super i divni, a gde pišu oni manijaci iz mraka?
anonimnost opušta do neprijatnosti, prečesto![]()
Ja sam manijak a pao i mrakPozdrav za komsiluk moja ljubav za zabicu
![]()
Ja iskacem ko cibulja u pubertetuIzvinjavam se danas sam lepo raspolozena
![]()