toplo - hladno .

ravana3

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
269
Nikada mi se ne javlja na mob a onda za par dana nazove mene i pricamo sat vremena . Uglavnom ja pricam a ona se uvjek slaze sa mojím misljenjem i tako u krug . Vodili to kamo i kuda ?

Cura je moj tip i fizicki i psihicki i obrazovanjem ali mi nije jasna ta igra . Ako se ja slucajno ne javim na mob onda me zatrpa porukama . Imamo i isti hobby / slabost pa joj dodem i kao netko koga pita za savjet a odgovore u 99 posto slucajeva znam tako da mi govori da sam pametan i razborit ali sada se opet necemo cuti dok njoj ne puhne u glavu da me nazove .

Cura je moj tip i fizicki i psihicki i obrazovanjem ali mi nije jasna ta igra . Ako se ja slucajno ne javim na mob onda me zatrpa porukama . Imamo i isti hobby / slabost pa joj dodem i kao netko koga pita za savjet a odgovore u 99 posto slucajeva znam tako da mi govori da sam pametan i razborit ali sada se opet necemo cuti dok njoj ne puhne u glavu da me nazove .

ne kapiram kad te zove zasto ti uglavnom pricas?
ona je zvala,zasto ne pustis nju da kaze sta ima?

mislim upotrebi dominaciju,ako ikad stignete do kreveta.van njega gledaj da budete ravnopravni,tj da njoj vise dajes na znacaj
imam ja jednu pricu iz proslosti.imala sam nekih 16,17 godina i sa jednim tipom se cujem oko necega,bez vidjenja,pa kao ajde da razmenimo fotografije.znam da zvuci cudno,al nekad nisu postojali interneti,skajpovi...i nevezano za to oko cega je pocela prica mi pocnemo da se dopisujemo.pismima naravno.on iz n sada,ja iz n sada i godinu dana smo se dopisivali non stop.pisma su stizala za dva dana.dobijes,odgovoris,cekas njegovo...ja nisam imala hrabrosti da se vidimo,ne znam zasto.ode on u vosku,pisma stizu i kad je dosao na odsustvo,ajde da se vidimo.on sladak kao slika,ja mlada,poluslatka,on se napalio,al ne prestaje da prica.nista ne pita,kad ja pricam,vidim da ne slusa vec samo ceka kad cu da zacutim da moze on da prica svoje
bilo je cao dovidnjenja.znam da sam mu slomila srce,al takvi koji misle da treba da govore i govore i govore...nisu za mene

- - - - - - - - - -

boze procitala sam sta sam napisala.kao baba od 90 godina da prica unucima:bum:

Direktore ovo mi miriše kao da te iskorištava...iskuliraj je

Ne sjebava me vec krene pa stane . A o iskoristavanju se nebi moglo govoriti jer je imala dug od 15 000 eura u banci pa prodala auto za 5 000 eura i smanjila . E sada da trazi pare za banku onda bi mogli pricati o iskoristavanju .

Ne sjebava me vec krene pa stane . A o iskoristavanju se nebi moglo govoriti jer je imala dug od 15 000 eura u banci pa prodala auto za 5 000 eura i smanjila . E sada da trazi pare za banku onda bi mogli pricati o iskoristavanju .

Pa ne postoji samo materijalno iskorištavanje,u tvom slučaju sam mislio na to tvoje znanje što kažeš...
Mislim,samo nagađamo:)

Poslednja izmena:
Nikada mi se ne javlja na mob a onda za par dana nazove mene i pricamo sat vremena . Uglavnom ja pricam a ona se uvjek slaze sa mojím misljenjem i tako u krug . Vodili to kamo i kuda ?

Kriva je Nokia.Podesen joj je telefon na necujno a ona ne zna da promeni opciju.A zove te na nedelju dana jer je u mts mrezi i tad dobije besplatne minute:heart:
Misterija resena,ajde sledeci :p

Back