Topla dusha

pa i nisam, ali duga je to priča:)
sad mi je teško da odem, čak i kad me je mentor stavio na blok listu, yebiga, drama:lol:

nego, nevezano za to..pre nekog vremena slučajno naletim na jedan hrvatski forum koji isto kao i mi ovde ima podelu na ženski i muški pdf. ženski se zove kokošinjac, a muški pivnica:lol:
i mada nisam neki šokački fan, ljudi moji, cepala sam se od smeha koliko ti ljudi provaljuju.
jasam probo da ih ispratim, misim onaj forum hr al iako sam raso u sfrj i računam se da znam hrvacki, ja ono pola ne kontam

moro sam malo ali neću više :mrgreen:

hvala. cenim to kolega,
pošto je situacija krajnje ozbiljna, a to potkrepljuje i ilustracija:

images

this forum ain't big enough for the both of us! :lol:

pa i nisam, ali duga je to priča:)
sad mi je teško da odem, čak i kad me je mentor stavio na blok listu, yebiga, drama:lol:

nego, nevezano za to..pre nekog vremena slučajno naletim na jedan hrvatski forum koji isto kao i mi ovde ima podelu na ženski i muški pdf. ženski se zove kokošinjac, a muški pivnica:lol:
i mada nisam neki šokački fan, ljudi moji, cepala sam se od smeha koliko ti ljudi provaljuju.

Hrvati imaju neku specificnu karakternu crtu sto se tice suptilnog podjebavanja i nesporedne zajebancije, stvarno su majstori... Meni su njihovi forumi (pogotovo taj gdje si svratila) mnogo zanimljiviji.

Drugi deo price je onaj sta zene zele.
Kazu inteligentnog, duhovitog, uspesnog.

I onda se ispreci jedna stvar.Koja?Sad cu vam reci.
Ako pricas koji ti se film svideo i sta u njemu, ako pricas sta te odusevljava a nije nesto izvikano, sledi duhovni samar.
Nedozreo si, Zanosis se.Imas previse slobodnog vremena cim razmisljas o necemu sto nije donosenje novca ili prestiza u drustvu, sto ne donosi opste divljenje.
Uspada da sve te zene, ili sve zene razumeju jedino zelje koje su ili u vezi profita, novca ili koje ce biti IN i doneti postovanje u drustvu, kod snobova bilo gde samo da je prestiz i drustveno povezivanje.Vrednost je totalno nebitna, ulaganje u stratesko znanje je takodje zanosenje sargarepom na dugom stapu.
A to ogranicenje za duh nije samo licni stav vec pokusava zena da ga nametne kao otreznjenje muskom umu , kao vrhunsku mudrost koju samo zena poseduje.

Nemilosrdnost ekonomskog okruzenja u duhovnom smislu pretvara u sablon i prestiz medju slicnima, tako da svakodnevno vidjamo zadovoljne devojke zbog pedikira, kupovine raznih kozmetika, garderobe SHHHH kvaliteta, ali tih 300 dinarcica im donese srecu kao da su cele nedelje na heroinu.
Kako onda da ispliva topla dusha?
Oni dublji kazu, napumpas i onda dodje k svesti ako nije duboko zabrazdila a ako jeste, razvedes se i trazis drugu.Jednostavan recept i na kraju nadju toplu dushu, tako oni kazu.

Sastavni deo svakog ovako lokalizovanog zenskog autisticnog sveta je totalna neuskladjenost sa okruzenjem van tog sveta.Tipican primer je odlazak , putovanje, a nedaj boze preseljenje iz grada u selo.Ne samo sto se tice uslova zivota, vec nacina ponasanja.
Ako je agresivnija i brojnija , nova sredina ce biti veci problem.
Sve je to problem zbog hladne dushe u sustini, a nema veze sto je zvaka da su osecajne i emotivne, uz kao blagi penal sebicne i egoisticne.
Emotivnost ne cini dushu toplijom.Samo iracionalnijom i nestabilnijom, razmazenijom i otudjenijom.

Drugi deo price je onaj sta zene zele.
Kazu inteligentnog, duhovitog, uspesnog.

I onda se ispreci jedna stvar.Koja?Sad cu vam reci.
Ako pricas koji ti se film svideo i sta u njemu, ako pricas sta te odusevljava a nije nesto izvikano, sledi duhovni samar.
Nedozreo si, Zanosis se.Imas previse slobodnog vremena cim razmisljas o necemu sto nije donosenje novca ili prestiza u drustvu, sto ne donosi opste divljenje.
Uspada da sve te zene, ili sve zene razumeju jedino zelje koje su ili u vezi profita, novca ili koje ce biti IN i doneti postovanje u drustvu, kod snobova bilo gde samo da je prestiz i drustveno povezivanje.Vrednost je totalno nebitna, ulaganje u stratesko znanje je takodje zanosenje sargarepom na dugom stapu.
A to ogranicenje za duh nije samo licni stav vec pokusava zena da ga nametne kao otreznjenje muskom umu , kao vrhunsku mudrost koju samo zena poseduje.

Nemilosrdnost ekonomskog okruzenja u duhovnom smislu pretvara u sablon i prestiz medju slicnima, tako da svakodnevno vidjamo zadovoljne devojke zbog pedikira, kupovine raznih kozmetika, garderobe SHHHH kvaliteta, ali tih 300 dinarcica im donese srecu kao da su cele nedelje na heroinu.
Kako onda da ispliva topla dusha?
Oni dublji kazu, napumpas i onda dodje k svesti ako nije duboko zabrazdila a ako jeste, razvedes se i trazis drugu.Jednostavan recept i na kraju nadju toplu dushu, tako oni kazu.

To o čemu pišeš doživljavaju i žene od strane površnih muškaraca. Nema tu podele mukarci ovako a žene onako.
Jednako postoji površnost u ljudima bez obzira kog su pola. Danas je sve postalo obezvredjeno, ako ne pričaš o prostim prizemnim stvarima nego se usudiš da dumaš i o nečem dubljem onda si lud, frik, nerealan, gubiš vreme i sanjaš. Život se sveo na puko zadovoljenje naprimitivnijih potreba.
Onda ti preostaje da prihvatiš da će te neka rulja posmatrati kao neku lujku ili ludaka ili ćeš i ti da se uklopiš i pričaš o manikiri i pedikiri. Najbolje je biti sa sebi sličnima i ne praviti kompromise.
Ako će neke teme i način života da ti izvlače svu energiju da bi se prilagodio i spustio na taj nivo onda je to uzaludno traćenje života

Kad si već pomenuo manikir ne mogu čudom da se načudim čitavim forumima posvećenim noktima i kolekcijama od po 300 lakova, pa to se voli kao da je sopstveno dete, pa to je potpuna opsesija, samo se živi za najnoviju kolekciju laka, tu se radi o stotinama ženama koje svakodnevno pišu sa ushićenjem kakvo ja ne videh u svom životu.
To je popunjavanje jedne ogromne praznine, jednog osećaja ništavila.
Nalakiraš nokte za pet minuta i živiš život, nije mi zaista jasno. To važi i za muškarce samo za neke druge stvari, predmete i sl. Zombirati umrtviti.

Poslednja izmena:
Kad pitaju zrelog muskarca danas, sta trazi kod zene, on ne zna da tacno kaze.
Zbunjenost je sveopsta jer se sve tumaci dvostruko, na zenski nacin.
Svi dobri, uspesni, bogati ili ne....

Jednom se omace pa rece "topla dusha".
I stvarno slozise se mnogi muskarci da je to sto traze.
A onda isto pitanje zenama.
I osmesi, ne oni dobri.Njima je to smesno ili naivno ili gej.
Zabavno i skoro pa ruganje.
Neke cak rekose, jeste, da cucim u kuhinji ili perem ves.

Danas zene zele da budu jake, i da budu muskarci a zene.
Topla dusha je totalni opozit od toga.
Topla i vlažna.

Back