Top šop

Kupujete li sta preko top šopa,tipa masažere,jastuke,sokovnike,sjeckalice,valjke za krečenje i ostale "neophodne" stvari? 🙂
Fibere za kosu, dormeo anatomski jastuk, pojas za leđa, ponešto od alata,...ali uglavnom to što mi neko već preporuči.Naručivala sam i Ervamatrin šampon i losion za kosu, to je čisto bacanja para.

Ja nisam nista narucivala,ali moji prijatelji jesu
neki valjak za krecenje sto kao ne kaplje boja.
Pokazalo se da nije nizasta.🙂
Može se naći par dobrih i korisnih stvari.
Ovi Dexxe fiberi za kosu su odlični. Naručivala sam ih više puta,obično kad budu na popustu. Ranije sam naručila "super secka", još ga imam. Dobar je samo se teško rasklapa. Izbegavajte kuhinjske stvari koje morate rasklapati kod pranja, pa opet sklapati. Oduzimaju mnogo vremena.

Poslednja izmena:
Može se naći par dobrih i korisnih stvari.
Ovi Dexxe fiberi za kosu su odlični. Naručivala sam ih više puta,obično kad budu na popustu. Ranije sam naručila "super secka", još ga imam. Dobar je samo se teško rasklapa. Izbegavajte kuhinjske stvari koje morate rasklapati kod pranja, pa opet sklapati. Oduzimaju mnogo vremena.
Sta su dexxe fiberi? 😀

Sta su dexxe fiberi? 😀
Najbolji fiberi za kosu! Koriste se za proređenu kosu, to su inače mikrovlakna za kosu. Sigurno si videla na reklami.
IMG_20210727_133602.jpg

Vjeruj mi da sad prvi put cujem za pojam "fiber za kosu",a kamo li reklamu.🙂
Ja sam mislila da su to neki uvijaci,cetka i slicno.
Ma ne...izleda k'o solarnik.
Otvoriš i posoliš deo na kosi gde ti je proređena i lepo utrljaš...kosa izgleda gušća, jer su to mikrovlakna koja se zalepe za teme glave, pa izgleda bujnija kosa. Kad opereš kosu šamponom, to se spira. Ti Dexxe su odlični. Ali samo ta marka. Kupovala sam i neke Topic fibere, oni nisu tako kvalitetni.

Preporučujem ti samo te Dexxe. Mogu se poručiti online, imaš na net-u. Ne verujem da ih možeš naći u trgovinama. Samo su skupi i nisu za svakodnevno korišćenje. Ali, kad baš rešiš da izgledaš lepo, vade stvar!Ja ih imam kod kuće, mogu ti kasnije poslati sliku, kako izgledaju.
Dobra fora...posoliš kosu i odmah bujna.🙂
Ja još ne mogu da povjerujem da to "radi".😀

Ne znam da li znaš engleski... , ovo je uputstvo za upotrebu.
Koristiš na suvoj kosi, malo protreseš pre upotrebe(blago), i posoliš na proređenu kosu i malo utrljaš da bi se izjednačilo i stopilo sa ostatkom kose. Ne koristiš kada pada kiša, jer ih voda spira sa kože. Da bi se učvrstili, naprskaš na kraju sprejem za kosu, mda to i ne moraš.
P. S. Naručuju se u boji kose, ima par nijansi, tvoja je čini mi se tamno smeđa. Možeš izabrati i crnu. Ja sam obe nijanse koristila.
IMG_20210727_213825.jpg

Poslednja izmena:
Ovako izgledaju ta mikrovlakna u bočici. Kao neka sitna crna prašina.
Pogledajte prilog 977255
E,Manastirko,ovo je za mene otkrice godine.😀
Svasta se na ovom forumu moze nauciti.😁
Toliko mi je fascinantno da cu ga mozda i naruciti,ali ne za sebe,nego za majku.
Ona ima jako rijetku kosu i bas pati zbog toga godinama.Mada,nesto razmisljam da je ovo ipak za one koji ipak imaju dovoljno svoje kose,alì malo bi da popune rupe na glavi.🙂

E,Manastirko,ovo je za mene otkrice godine.😀
Svasta se na ovom forumu moze nauciti.😁
Toliko mi je fascinantno da cu ga mozda i naruciti,ali ne za sebe,nego za majku.
Ona ima jako rijetku kosu i bas pati zbog toga godinama.Mada,nesto razmisljam da je ovo ipak za one koji ipak imaju dovoljno svoje kose,alì malo bi da popune rupe na glavi.🙂
Tako je!To je za proređenu kosu na temenu ili čelu, nije za ljude koji su bez kose. Imaš klip-ove na yotube, pa pogledaj kako to funkcioniše.

imam i ovu stvarcicu, Air Fryer, dobila i nju...savrseno radi ko voli...jedina mana je sto nije za porodice, samo za 2 osobe...
mislim moze da se pravi i za vise ali onda potraje posto posuda nije nesto velika...mislim tu na meso...
pravila sam u njemu svasta...od toplih sedvica, mafina, ribe, pomfrita, mesa...
i jeste malo suvlje, posto nema ulja...ali nije previse...

dl_air_fryer_01.jpg

Kupujete li sta preko top šopa,tipa masažere,jastuke,sokovnike,sjeckalice,valjke za krečenje i ostale "neophodne" stvari? 🙂
nisam nikad kupovala, ali možda bih nekad i kupila
smatram, tj imam utisak da su kvalitetni proizvoci, ali ipak nerealno skupi, da može da se nađe mnogo jeftinije, a istog kvaliteta
fascinantne su mi one patike koje pomažu pri mršavljenju, kako se zvaše, walk, tako nešto

nisam nikad kupovala, ali možda bih nekad i kupila
smatram, tj imam utisak da su kvalitetni proizvoci, ali ipak nerealno skupi, da može da se nađe mnogo jeftinije, a istog kvaliteta
fascinantne su mi one patike koje pomažu pri mršavljenju, kako se zvaše, walk, tako nešto
Imam ja Walk max patike, odlične su!
Samo...od mršavljenja nema ništa,ali dobre su za cirkulaciju!Ako nisu
Kineske, nego original (Nemačke), jako su dobre. Ne pustaju vodu i ne kližu se...'ladno ih možeš i po zimi nositi.
Mogu te malo boluckati listovi nogu od njih, jer zatežu mišiće.

Back