Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fibere za kosu, dormeo anatomski jastuk, pojas za leđa, ponešto od alata,...ali uglavnom to što mi neko već preporuči.Naručivala sam i Ervamatrin šampon i losion za kosu, to je čisto bacanja para.Kupujete li sta preko top šopa,tipa masažere,jastuke,sokovnike,sjeckalice,valjke za krečenje i ostale "neophodne" stvari?![]()
Može se naći par dobrih i korisnih stvari.Ja nisam nista narucivala,ali moji prijatelji jesu
neki valjak za krecenje sto kao ne kaplje boja.
Pokazalo se da nije nizasta.![]()
Sta su dexxe fiberi?Može se naći par dobrih i korisnih stvari.
Ovi Dexxe fiberi za kosu su odlični. Naručivala sam ih više puta,obično kad budu na popustu. Ranije sam naručila "super secka", još ga imam. Dobar je samo se teško rasklapa. Izbegavajte kuhinjske stvari koje morate rasklapati kod pranja, pa opet sklapati. Oduzimaju mnogo vremena.
Najbolji fiberi za kosu! Koriste se za proređenu kosu, to su inače mikrovlakna za kosu. Sigurno si videla na reklami.Sta su dexxe fiberi?![]()
Vjeruj mi da sad prvi put cujem za pojam "fiber za kosu",a kamo li reklamu.Najbolji fiberi za kosu! Koriste se za proređenu kosu, to su inače mikrovlakna za kosu. Sigurno si videla na reklami.
Pogledajte prilog 976933
Ma ne...izleda k'o solarnik.Vjeruj mi da sad prvi put cujem za pojam "fiber za kosu",a kamo li reklamu.
Ja sam mislila da su to neki uvijaci,cetka i slicno.
Preporučujem ti samo te Dexxe. Mogu se poručiti online, imaš na net-u. Ne verujem da ih možeš naći u trgovinama. Samo su skupi i nisu za svakodnevno korišćenje. Ali, kad baš rešiš da izgledaš lepo, vade stvar!Ja ih imam kod kuće, mogu ti kasnije poslati sliku, kako izgledaju.A taj proizvod bi mi bas trebao.![]()
Dobra fora...posoliš kosu i odmah bujna.Preporučujem ti samo te Dexxe. Mogu se poručiti online, imaš na net-u. Ne verujem da ih možeš naći u trgovinama. Samo su skupi i nisu za svakodnevno korišćenje. Ali, kad baš rešiš da izgledaš lepo, vade stvar!Ja ih imam kod kuće, mogu ti kasnije poslati sliku, kako izgledaju.
Izgleda stvarno bujnije!Dobra fora...posoliš kosu i odmah bujna.
Ja još ne mogu da povjerujem da to "radi".![]()
Dobra fora...posoliš kosu i odmah bujna.
Ja još ne mogu da povjerujem da to "radi".![]()
E,Manastirko,ovo je za mene otkrice godine.Ovako izgledaju ta mikrovlakna u bočici. Kao neka sitna crna prašina.
Pogledajte prilog 977255
Tako je!To je za proređenu kosu na temenu ili čelu, nije za ljude koji su bez kose. Imaš klip-ove na yotube, pa pogledaj kako to funkcioniše.E,Manastirko,ovo je za mene otkrice godine.
Svasta se na ovom forumu moze nauciti.
Toliko mi je fascinantno da cu ga mozda i naruciti,ali ne za sebe,nego za majku.
Ona ima jako rijetku kosu i bas pati zbog toga godinama.Mada,nesto razmisljam da je ovo ipak za one koji ipak imaju dovoljno svoje kose,alì malo bi da popune rupe na glavi.![]()
Ok.hvala tiTako je!To je za proređenu kosu na temenu ili čelu, nije za ljude koji su bez kose. Imaš klip-ove na yotube, pa pogledaj kako to funkcioniše.
Probaj da napraviš ovaj šampon za kosu!Trebalo bi po sastojcima da je dobar, protiv opadanja kose. Postavila je jedna forumašica koja ga pravi i koristi. Ja planiram da probam. Deluje mi ok. Verovatno se mora malo duže koristiti, bar 3 meseca, da bi se videlo poboljšanje.Ok.hvala ti
nisam nikad kupovala, ali možda bih nekad i kupilaKupujete li sta preko top šopa,tipa masažere,jastuke,sokovnike,sjeckalice,valjke za krečenje i ostale "neophodne" stvari?![]()
Imam ja Walk max patike, odlične su!nisam nikad kupovala, ali možda bih nekad i kupila
smatram, tj imam utisak da su kvalitetni proizvoci, ali ipak nerealno skupi, da može da se nađe mnogo jeftinije, a istog kvaliteta
fascinantne su mi one patike koje pomažu pri mršavljenju, kako se zvaše, walk, tako nešto