spavach
Poznat
- Poruka
- 9.101
jel ove destinacije su top i dok korona traje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi gde i sta bi zeleo od te destinacijejel ove destinacije su top i dok korona traje..
znala sam da imas istancan ukus! samo pazi da ih ne odneses kucipa svaki singlas muskarac bi zelio od takvih destinacija da kupi one magnete za frizider...![]()
meni je iskreno zao sto ti nisam u mogucnosti pomoci u tako delikatnim i vaznim izborima...najvise volim magnete koji sami otpadaju...![]()
ti to iz iskustva? probao ih?Magneti za frzidere imate u svakoj turistickoj lokaciji i ne otpadaju bas tako lako, jedino ako se aplikacija odlepi od magneta.
pa to....necu udjem u tramvaj za destinaciju, ako nema bar tri zene vise.....
Magnete jesam, samo one za frizider.ti to iz iskustva? probao ih?
cujes ovo @spavach ...iz prve ruke...dakle koju god uzmes...mislim koji god...posluzice![]()
jesu bili skupi? lako se prilepe? odlepe?Magnete jesam, samo one za frizider.![]()
aha takticki...ti ne volis da kupujes ocigledno magneticeMa ne, nego da ostane jedna neiskoreiscena, pa da se zalepi zbog moranja...
Ma jok, oko 200 dinara.jesu bili skupi? lako se prilepe? odlepe?![]()
i ja sam tako cula...pricaju da mozes da kupis...i za dopunu jednu za mob...voznju kolima i tako to...Ma jok, oko 200 dinara.![]()
a dobro..vecina ne voli da im se zalepe...samo pozitivnoJok, samo na sigurno, a doduse i to sigurno moze da otpadne usput...
a neeee...necemo da zamisljamo takve tragedije ove lepe nociPa zamisli podjes zajedno i ostanes sam negde usput, e zato mora nekoliko viskova, pa se vadis...
tajland otpada...meni je iskreno zao sto ti nisam u mogucnosti pomoci u tako delikatnim i vaznim izborima...![]()