Urwald
Ističe se
- Poruka
- 2.073
Kao što naslov kaže, navedite 5+ problema koje imamo na nivou države, kao i predloge kako se oni mogu rešiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5. Довести мене на власт као диктатора на период од десет година да решим тренутни чабар у коме се налазимо и поставим нас на исправан пут.
Možda sve u rudnik soli na 40+ godina kao rešenje?NeAndrej-Smena i hapsenje NeAndreja.
Andrej- Hapsenje Andreja.
Preosatali SNS krimosi-hapsenje svih preostalih SNS krimosa po Srbiji.
Celokupna SNS- Zabrana SNS-a.
Koja je tu tačno fora?PIO Fond- E to ne moze da se resi.
Malo je 500e za takav vandalizam!Ovi ljudi što puštaju glasno muziku i bilo šta sa telefona, problem #1
Javno bičevanje i kazna 500e
To jeste prilično rasprostranjen problem sa kojim se suočavamo.Krade se dosta.
Korupcija i kriminal na svakom ćošku.
U ovom tipu sistema koji imamo (ne mislim samo na sadašnji SNS, ovoga je bilo i daleko pre toga) sumnjičav sam da je nezavisnost institucija moguća, ako ništa bar u situacijama koje se tiču aktuelne vlasti.Ne postoje nezavisne institucije na nivou države Srbije koje bez straha od Carstva mi mogu da rade svoj posao.
Možda bez obraza?Srbija je društvo bez sramote.
Kao prevencija mislim da auf wiedersehen nije toliko efikasno rešenje.Krade se, ubija se, gazi se, dislociraju se vilice. Rešenje? Aufiderzen.
A jel možete malo dizadjete?
mitoKao što naslov kaže, navedite 5+ problema koje imamo na nivou države, kao i predloge kako se oni mogu rešiti
Мислим да би парламентарна монархија помогла да се реше бројни проблеми. Свет би нас другачије гледао уколико бисмо вратили монархију.3. Државно и друштвено уређење. Вратити уставну парламентарну монархију, вратити капитализам, са неким елементима социјализма којих се никада не бисмо могли одрећи.
" Sve sudije da sude, pravo, po zakonu, a ne da sude po strahu od cara."Bezakonje: Stroge kazne, efikasan i nezavisan rad tužilaštva, sudova, policije.
Uvozni lobi. Rešenje velike carine za uvoz svega onog što se proizvodi u zemlji.
Prodaja zemlje. Rešenje Jačanje pojoprivrede.
Energetski sektor. Zamena uglja?
Zdravstvo i prosveta.
Nova, efikasna vlada da rešava sve to. U ministarstva zaposliti stručne iskusne ljude koji će imati odrešene ruke. Cilj: make serbia great again![]()
sve ispravno, sem ovoga. kontra-produktivno...- zdravstvo u kome ne bi pojedinci mogli uporedo da rade u državnim ustanovama i imali svoje privatne klinike