DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.020
Dakle koji bi bili vasih Top Ten omiljenih bendova ? 
Ajde ja cu da krenem od sebe, posto mi je Hip Hop svakako omiljeni zanr sastavicu listu od meni 10 omiljenih Hip Hop grupa + 5 omiljenih bendova drugih zanrova.
E da i kad kazem grupa/bendova gledajte da ta grupa ima minimum 3 clana , da ne bude samo duo, jer nekako duo nije grupa vec je samo to duo sto mu i ime kaze.
Recimo da no moja lista izgledala ovako :
1. Run DMC
2. Public Enemy
3. De La Soul
4. Cypress Hill
5. Wu Tang Clan
6. House of Pain
7. Naughty by Nature
8. Das Efx
9. N.W.A.
10. Bone Thugs N Harmony
Honorable mention : Whodini (jedni od pionira zanra iako koju sam tek skoro , ono znao sam i pre za njih ali ih nisam nesto slusao, medjutim nedavno sam poslusao neke njihove stvari, pa onda jos neke, pa jos neke i provalio da su bas super i da mi njihova muzika skroz odgovara i da je skroz po mom ukusu).
Takodje svakako moram da pomenem i Beastie Boys-e (jednostavno bas volim tu simbiozu rap-a i rock-a).
A sto se tice bendova drugih zanrova mojih Top 5 bi bili :
1. Rage Against The Machine
2. Korn
3. P.O.D.
4. Nirvana
5. Body Count
Honorable mention : Linkin Park (definitivno ne mogu da i njih ne pomenem
)
Sto se tice duo sastava svakako da itetako i neke od njih moram da pomenem kao sto su :
1. Gang Starr
2. Mobb Deep
3. Tha Dogg Pound
4. EPMD
5. Redman & Method Man
Honorable mention : Masta Ace & DJ Marco Polo, Nice & Smooth, Capone N Noreaga.
Eto to ji uglavnom bilo to od mene, ajde da vidimo vase top liste.

Ajde ja cu da krenem od sebe, posto mi je Hip Hop svakako omiljeni zanr sastavicu listu od meni 10 omiljenih Hip Hop grupa + 5 omiljenih bendova drugih zanrova.

E da i kad kazem grupa/bendova gledajte da ta grupa ima minimum 3 clana , da ne bude samo duo, jer nekako duo nije grupa vec je samo to duo sto mu i ime kaze.
Recimo da no moja lista izgledala ovako :
1. Run DMC
2. Public Enemy
3. De La Soul
4. Cypress Hill
5. Wu Tang Clan
6. House of Pain
7. Naughty by Nature
8. Das Efx
9. N.W.A.
10. Bone Thugs N Harmony
Honorable mention : Whodini (jedni od pionira zanra iako koju sam tek skoro , ono znao sam i pre za njih ali ih nisam nesto slusao, medjutim nedavno sam poslusao neke njihove stvari, pa onda jos neke, pa jos neke i provalio da su bas super i da mi njihova muzika skroz odgovara i da je skroz po mom ukusu).
Takodje svakako moram da pomenem i Beastie Boys-e (jednostavno bas volim tu simbiozu rap-a i rock-a).
A sto se tice bendova drugih zanrova mojih Top 5 bi bili :
1. Rage Against The Machine
2. Korn
3. P.O.D.
4. Nirvana
5. Body Count
Honorable mention : Linkin Park (definitivno ne mogu da i njih ne pomenem

Sto se tice duo sastava svakako da itetako i neke od njih moram da pomenem kao sto su :
1. Gang Starr
2. Mobb Deep
3. Tha Dogg Pound
4. EPMD
5. Redman & Method Man
Honorable mention : Masta Ace & DJ Marco Polo, Nice & Smooth, Capone N Noreaga.
Eto to ji uglavnom bilo to od mene, ajde da vidimo vase top liste.